19.09.06
19:26
Прегледах темите и забелязах че липса подобна тема та реших да направя . Значи идеята ми е тук всеки да напише комбинация от хранителни добавки с доказан ефект за сила и маса.
Да започнем с изпитано - Креатин+глутамин+Протеин+Амино. Даваите нататък че по комбинациите ме няма никакъв ;)
19.09.06
21:38
ами те не са толкова много.според мен глутамина, протеина и ак не се спират вообще, оттам нататък:
1. както казваш ти с креатин и таурин може да се направи цикъп, тук мога да добавя декстроза и алфа липоева киселина,
2. аз харесвам препарата аминостронг - аргинин, орнитин, лизин, с които също се прави цикъл макс.4 седмици и се почива,
3. в момента правя цикъл азотен бустер с трибестан, тук мисля че успешно може да се добави HMB, въпрос на финанси
4. препарати от типа на Ecdybol, които повишават тестостерона и ускоряват белтъчния синтез, там ако не се лъжа е 8 седмици
5. В саита се говори по подробно за пака Cell Mass+Nitrix+NO Xplode
6. Паковете на Universal
четох някъде за някакво което се казва White blood Но нямама представа какво е ..
Мерси за предложенията :)
19.09.06
22:48
http://www.supplements101.com/store/White_Blood_p/conwhiteblood.htm
[quote author=“GH0$T”]четох някъде за някакво което се казва White blood Но нямама представа какво е ..
Мерси за предложенията :)
Ako всичко е наред до 4-5 дни ще го имам :twisted:
и ще го комбинирам с СЕЕ, но след някой друг месец.