Протеин?!?

19.09.06
21:25

Момчета нов съм темата ако ви се види тъпа съжелявам :)
Та въпроса ми е за начинаещ (ептен начинаещ) кое е по-добро Biogame Supermass 2100 или пък има некъв друг дет е само Biogame.Тука дето ги питам всичките големи разбирачи всеки различно казва.Кажете вие ко мислите - за начинаещ за качване на тегло къв протеин най-добре (фирма име ала бала...)
Благодаря предварително !

19.09.06
21:54

за начинаещ първите 3/4 месеца без добавки  :wink:

Първите 3 месеца без добавки да. След това някой протеин на Optimum или просто високо процентен суроватъчен протеин.

20.09.06
20:46

Чак три месеца няма да изчакам :))
Ама кат сте казали 4-5 седмици и тогаз....

20.09.06
21:01

[quote author=“ozo”]Чак три месеца няма да изчакам :))
Ама кат сте казали 4-5 седмици и тогаз....

xaxa първите месеци и без добавки растеж т.е. няма смисъл от тях! ако толкова бързаш да станеш голям направо с АС почни  :wink:  :D

23.09.06
22:47

Последен въпрос ( за сега :) )
Посъветваха ме ко ше си земам гейнър е тоя да е Universal Mega Mass 3000
Добре ли е не е ли ? (Ясно ми е че ше се намери и по убав ама си представям цената....)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1