20.09.06
14:32
Та става въпрос за пърденето. Не, не се смейте. Особено в период на маса много пърдя и по мои наблюдения не само аз. Обаче когато излезеш на срещичка с някое момиче не е удобно и стискаш яко ама все пак си е напрежение. Така не може.
Кажете дали има начини да не се пърди. Темата е абсолютно сериозна!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим20.09.06
16:00
и при мене същата работа. много е скапано.
Предполагам се дължи на по-големия прием на В. Поне при мен съм забелязал, че е така :wink:
20.09.06
17:54
Дали няма някакви препарати за по-добро храносмилане и по-малко пърдене. :roll: :?
20.09.06
21:15
дайте идея и аз -по скоро приятелите ми (не че те не го правят непрекъснато :shock: )
съм потърпевш
21.09.06
01:25
Основното е от храната която приемаш.
ако смесваш разли4ни храни е съвсем нормално да се получи.
Ако започнеш да се храниш разделно няма да имаш този проблем.почти съм убеден в това.
Да речем обядваш манджа пиле с ориз и хляб и толкова. След 1, 5 часа друго после 3 то ама да се натъпчеш яко с вси4ко - такива реакции стават в стомаха ти че няма начин да не се получи тоз проблем. :wink:
[quote author=“Nazgul”]рекламираха по тв-то нещо...май беше Еспумизан нещо такова :)
Ето ви го решението
21.09.06
12:21
не помаааагаааа!!!
:)
Но пък пърденето за мен е сигнал че съм с положителен азотен баланс. То тва си е от време оно Стив Рийвс са го изгонили съквартирантите му заради миризмата която внасял в стаята... :)
Така , че... стискай бузки и тва е!
21.09.06
12:33
не помаааагаааа!!!
Но пък пърденето за мен е сигнал че съм с положителен азотен баланс. То тва си е от време оно Стив Рийвс са го изгонили съквартирантите му заради миризмата която внасял в стаята... :)
Еее ти ме отчая... пфуу... няма ли някакви билдърски тайни. :cry:
[quote author=“bgtrener”]не помаааагаааа!!!
На мен ми помага! Сега като пръцкам мирише на розички :lol:
ЕСПУМИЗАН,еспумизан,безвредно е.Поглъща газовете и е точно затова създадено.Може да е скъпичко за някои.
Една кутийка-20 капсули към 3-3,50 лв.3 пъти по една или 3 по 2 според тежестта на оплакванията.Или по едно при необходимост,ситуационно.След 1/2 час задейства.При колит и лошо храносмилане-Мезим Еорте 3 по 1 или 3 по 2 Някои получават запек от него,повечето-не.някои-изпотяване.
22.09.06
13:33
добре де този еспумизан да не прецаква метаболизма нещо да отслабваш или е сам оза газовете
П.С. това за Рийвс беше велико :lol:
Еспумизана е синтетично,изкуствено вещество.Силно поглъща газовете.По принцип не се усвоява от организма.
Остава в червата и не влияе на храненето и метаболизма(обмяната на веществата).Мезим Форте е от панкреасни ензими.Повишава усвояването на храната,взема се при оплаквания-газове,колит,жлъчка,черен дроб.
Ами на всички ни се случва. Знам едно решение ,което лично при мен помага.
До 12 часа на обяд да не се яде нищо.
Аз карам само на плодове. Следобяд разбира се наваксвам.
Храня се в 12:00 , 14:00 , 15:30 , 17:00 , 20:00 . 21:30 и 23:00 :)
И съвсем отговорно ви го казвам- нямам такъв проблем.
Интересно, аз нямам подобни проблеми
От некачествен протеин съм чувал че доста се гърми а и ....
22.09.06
19:59
Това е и без добавки - яко ядене. Са да не мислите нон стоп пърдене ама примерно 10 пръдни дневно. :lol:
Принципно няма проблем ама като си с момиче, става кофти.
Еспумизана действа ли моментално. Всмисъл може ли да го пия 2-3 часа преди и да действа след това.
22.09.06
20:35
примерно 10 пръдни дневно.
какво си се притеснил, един приятел пръдна 32 пъти за малко повече от половин час...няма нужда да ти казвам че тогава той беше 120 кг лаиновоз :lol:
[quote author=“Sportex”]Това е и без добавки - яко ядене. Са да не мислите нон стоп пърдене ама примерно 10 пръдни дневно. :lol:
Принципно няма проблем ама като си с момиче, става кофти.
Еспумизана действа ли моментално. Всмисъл може ли да го пия 2-3 часа преди и да действа след това.
Не е решение!
Имаш среща с момиче - хубаво:)
Ами като си хванеш за дълго време:)
Аз от 2 години си имам приятелка и ако пърдя по цял ден много лошо ще се отрази и на нея и на мен:)
Пробвай да не ядеш нищо до 12 часа. Каквото ти е нужно можеш да го набавиш и през останалото време:)
Еспумизан действа 4-6 часа.При леки случаи може по 1-2 на ден.Да кажем 8-10 сутринта или в 16-17ч. надвечер примерно.После след 2-4 часа още една капсула.При по-големи проблеми-по график 3по1 или 3по2.поглъща газовете.после се изхвърля при изхождане.Не се отслабва,а може да се напълнее от по-доброто храносмилане като няма газове.Може да се взема неограничено време.Препарата е немски,също Мезим Форте.То се прилага на лечебен курс от 2-3 седмици.Приготвя се от екстракт на свински органи.
Имал съм периоди в които яко съм пърдял, вече си пооправих храненето и одявна не съм се изрязвал.
Незнам дали съм прав, но практически съм забелязал, че пърденето е симптом за лошо храносмилане, евентуално претъпкване с храна/некачествена/.
[quote author=”Миро”]Еспумизан действа 4-6 часа.При леки случаи може по 1-2 на ден.Да кажем 8-10 сутринта или в 16-17ч. надвечер примерно.После след 2-4 часа още една капсула.При по-големи проблеми-по график 3по1 или 3по2.поглъща газовете.после се изхвърля при изхождане.Не се отслабва,а може да се напълнее от по-доброто храносмилане като няма газове.Може да се взема неограничено време.Препарата е немски,също Мезим Форте.То се прилага на лечебен курс от 2-3 седмици.Приготвя се от екстракт на свински органи.
Добро сведение. обаче аз съм малко скептично настроен към тези продукти, все ми се струва, че може да имат опасни странични ефектим особенно при продължителна употреба...
Газовете са от лошо храносмилане или недостиг на ензими.Ако се дължат на колит(възпалени дебели черва)много помага чай от лайка на пликчета.Завира 1/2 литър вода на чугунена плоча.Спираш котлона,хвърляш едно пликче.
След 4-5 минути водата пожълтява.Вадиш я,изпиваш една чаша.Другата в термос.Остава топла 24 часа.Мезим Форте е за по-тежки случаи,може след лекарски преглед.Подобен препарат е Фестал.
26.09.06
15:30
Фибрите би трябвало да окажат добър ефект, нали?
[quote author=“Sportex”]Фибрите би трябвало да окажат добър ефект, нали?
Фибри има в Активия ... Яж по една две и няма да имаш проблем
аз в момента сам в период на маса и направо се изкъртвам да изпускам газове чак ме е страх да заспя до приятелката ми ;)
[quote author=“trevata”][quote author=“Sportex”]Фибрите би трябвало да окажат добър ефект, нали?
Фибри има в Активия ... Яж по една две и няма да имаш проблем
Това за активията, според мен, е тъпа симулация за пред госпожички, които си падат разни безмислени диети и си въобразяват, че така ще постигнат нещо.
Фибри има в хляба и супер много в триците и овесените ядки. От триците според мен ще има сериозен ефект, ако човек съумее да издържи на ‘бруталния вкус’ :wink:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече