Реални кг. кога?

Saint

21.09.06
17:33

Въпроса ми е кога по кое време на деня се разбира колко килограми си в действителност защото аз се мерих сутрин на гладно(последното ми ядене беше в 18:30 предишния ден а преди да се меря правих 30мин. кардио) и ме изкараха 74кг.

P.S.За да се разберат истинските килограми трябва ли да си ял преди това или няколко часа преди това?!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

21.09.06
17:58

Сутрин, след като посетиш Кольо Зетя  :wink:

Сутрин дам.

21.09.06
18:29

Сутрин след пикане и изсиране. Но след ставане тялото е леко обезводнено, и ако имаш кантар, който да мери и мазнини ще ти покаже различни резултати от тези по обяд.

Saint

21.09.06
19:07

значи сутрин на гладно?!Ами тези 74кг. мога ли да ги взимам за реални кг. като имате предивид че преди да се измеря съм правил 30мин кардио

21.09.06
19:23

Еми утре се измери без да правиш кардио и ще разбереш :)

[quote author=“Saint”]значи сутрин на гладно?!Ами тези 74кг. мога ли да ги взимам за реални кг. като имате предивид че преди да се измеря съм правил 30мин кардио

и ти пък толкоз ли си издребнял по тея килограми и да не са ти реални както казваш да има наи мн 3 кг разлика :)

25.09.06
23:31

Когато и да се премериш килограмите ще бъдат...в действителност.  :wink: Най-добре се мери по едно и също време на деня, но не виждам никакъв смисъл да се мериш всеки ден. 1 път на няколко седмици стига.

Saint

26.09.06
07:25

Mr_Muskul до колкото знам ако се мериш следобяд си с 1кг повече  от реалните ти килограми но не съм сигурен просто така бях чувал за това питам?!

InDaHEad

26.09.06
10:28

Хехехе стига бисери бе :lol: .Следобед може и да си с 5 кила отгоре :lol: ....един приятел тежи 108 кила,но след нова година за 1 ден на сутринта тежеше 114 :wink:

26.09.06
11:26

На ден качвам до 3 кг ;) Много ясно, че килограмите варират през деня, а и през седмицата.
Аз ти препоръчвам да се мериш сутрин, след ставане и на гладно. И най - добре, както казаха и по - горе, само веднъж седмично.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1