Стави

22.09.06
00:23

Имам проблем със ставите на лявата ръка - когато правя странично разгъване на дъмбел (долно-хоризонтално положение), ставата на рамото ми леко изпуква в горно положение (доста често се случва).
Също така когато правя лицеви опори лакътя ме наболява при междинното положение.
На какво може да се дължи? Какво да правя :? ?

То май няма човек в тоя спорт който да не се оплаква от точно такива проблеми. Има куп такива теми. Може да се мажеш с някви неща но ефекта няма да е драстичен.

23.09.06
19:07

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=14219
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18188

Повче от това не може да се каже по въпроса мисля.

23.09.06
21:52

На много хора им пукат ставите. На мене лично откакто се помня ми пука ставата на ладътя на лявата ръка, но никога не ме е боляла. Но щом те боли най добре потърси помощ от лекар.

24.09.06
09:39

[quote author=“VeX”]Имам проблем със ставите на лявата ръка - когато правя странично разгъване на дъмбел (долно-хоризонтално положение), ставата на рамото ми леко изпуква в горно положение (доста често се случва).
Също така когато правя лицеви опори лакътя ме наболява при междинното положение.
На какво може да се дължи? Какво да правя :? ?

Аз имах този проблем с китките но си купих ластичен бинт и вече нямам оплаквания

И аз щях да съветвам да се бинтова целия :) : ръкавици за китките, налакътник за лакътя,същото и с коленете, колан за кръста и така :) Иначе и мен ме наболяват 2та лакътя, но какво да се прави  :wink:

24.09.06
10:38

[quote author=“MI5”]И аз щях да съветвам да се бинтова целия :) : ръкавици за китките, налакътник за лакътя,същото и с коленете, колан за кръста и така :) Иначе и мен ме наболяват 2та лакътя, но какво да се прави  :wink:


А бре да треа да се екипираш за да не те дават след 10 на години по БТВ в космодиск и наколенките на ливайн  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1