23.09.06
03:37
Взех си креатин на Оптимум. До сега не съм взимал нищо и искам да попитам, отначало е по-добре да започна със зареждаща доза, нали?
И преди или след тренировка трябва да го пия, защото чета различни работи... :roll:
Oбщо взето както решиш.Една част зарежда с по 20гр. дневно, другата - не.Аз лично не бих зареждал, с цел да не си завиша креатинина.След тренировка знам, че се пие.Момчето с което тренирам например след зареждащата доза (20гр дневно) сега го пие по 5гр. преди и след тренировка.
23.09.06
10:34
Взимането на креатин може да стане и по следния начин:
Първо зареждане по 15 - 20 грама по 5 грама на прием
следващите две седмици по 10 - 15 грама
в последната можеш да взимаш само по 5
Всичко това в зависимост от килограмите ти
23.09.06
10:58
[quote author=“SHREK”]Взех си креатин на Оптимум. До сега не съм взимал нищо и искам да попитам, отначало е по-добре да започна със зареждаща доза, нали?
И преди или след тренировка трябва да го пия, защото чета различни работи... :roll:
Направи една зареждаща доза и го пий преди и след тренировка . :wink:
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“SHREK”]Взех си креатин на Оптимум. До сега не съм взимал нищо и искам да попитам, отначало е по-добре да започна със зареждаща доза, нали?
Направи една зареждаща доза и го пий преди и след тренировка . :wink:
Значи примерно 1 седмица (3 тренировки) зареждаща по 20гр и след това по 5гр след тренировка :roll: А когато не тренирам, примерно вторник, четвъртък, събота и неделя да не пия, нали :?: :roll:
п.п. И аз знам, че се пие СЛЕД тренировка, но в сайта пише ПРЕДИ :wink:
24.09.06
18:50
Тренировъчен ден - 5 гр. 30 мин. преди тренировка и веднага след. Нетренировъчен - 5 гр. след закуска. Зареждането ти е 5-6 дни като се взимат по 20гр. на ден разделени на 4-5 приема по 4-5 грама. Можеш да минеш и без зареждане но ефекта ще е малко по - бавен.
Мерси :D
24.09.06
20:54
аз го пия така зареждане сутрин на гладно 10 грама разтворен с горздов сок и вечер преди лягане пак 10 грама разтворен в гроздов сок !! след зареждането го зимам по 5 грама сутрин на гладно пак с гроздов сок