отново на ринга

Rock_acdc

23.09.06
10:20

Здр. на всички отдавна не съм писал тук , понеже нямах това време с което разполагах преди. За известно време прекъснах и тренировките. Сега съм решил да си взема малко добавки и да си направя една диетка , за да се повъзтановя малко. Бях решил да си взема : креатин монохидрат , глутамин , таурин и аргинин, но ме поразколебаха малко. Казаха ми за някакъв нов продукт, който садържал всички видове креатин в себе си ,без монохидратния , отделно имал аргинин глутамин и таурин и то в добри дози. Цената му е 134 лв. , аз специялно съм малко скиптично настроен. Според вас ?
искам да кача отново , а  тук , го нямало задържането на вода както при монохидрата и ме съмнява , че ще стане доста по трудно. А и саминте дози вътре не съм сигурен , дали отговарят. Някой има ли предложения по въпроса.  :)

emergency_bg

23.09.06
13:37

за някой от азотните буустери ли говориш, дай повече инфо, как се казва продукта?

23.09.06
14:05

За тези пари като гледам може да на Ultimate Nutriton Horse Power.
Недей да си скептично настроен, тези продукти са на мода сега :)
От по-евтините знам, че са тези на Scitec - ATTACK & NO BURST.
ATTACK на запад го водят леко underdosed ама като го сравних с някои по известни продукти не останах с такова впечатление.
Друг такъв “моден” продукт е Animal Pump.
Koйто и да избереш все ще си доволен.Ако ААKG не ти подейства поне креатиновата матрица ще я усетиш :mrgreen:

Rock_acdc

23.09.06
17:04

казва се pumph fuel с един черен етикет е .

23.09.06
17:42

[quote author=“emzo”]За тези пари като гледам може да на Ultimate Nutriton Horse Power…

Какъв точно е този продукт :roll:

23.09.06
18:14

Азотен бустър + креатинова матрица:
http://www.bodybuilding.com/store/un/horse.html
Естествено цената му тук е х2 :mrgreen:

@Rock_acdc - и google не намира такъв продукт.Сигурен ли си, че така се казва, кой е производителя ?

Rock_acdc

23.09.06
23:14

Да точно този продукт. Имате ли идея за него , казаха бил нов и доста добър. И мерси много  на момчето , което е намерило линка. :)

24.09.06
11:59

[quote author=“emzo”].
Koйто и да избереш все ще си доволен.Ако ААKG не ти подейства поне креатиновата матрица ще я усетиш :mrgreen:

AAKG ще го усетиш-качва силата много яко, повече от креатина, без зареждане и се помпиш убийствено :wink:

24.09.06
14:23

[quote author=“Ultima Ratio”][quote author=“emzo”].

AAKG ще го усетиш-качва силата много яко, повече от креатина, без зареждане и се помпиш убийствено :wink:

E аз по повод на това, че имаше няколко недоволни от азотния бустър на ОН.

Rock_acdc

27.09.06
09:58

но все пак мислч , че някой- добър монихидрат комбиниран с глутамин и аргинин , ще ми свърши по добра работа

27.09.06
11:37

3ти ден съм на Scitec ATTACK и го усетих още на 1ия прием.Адското напомпване :lol:

Shyne

27.09.06
12:26

какво представлява тоя скаитек атакт

emergency_bg

27.09.06
13:15

emzo, според указанието на опаковката ли го взимаш?
аз пия NO BURST 11 ти ден, но няма явно напомпване.Вземам 1 доза 45 мин преди трен. някакви идеи?

27.09.06
13:46

[quote author=“emergency_bg”]emzo, според указанието на опаковката ли го взимаш?
аз пия NO BURST 11 ти ден, но няма явно напомпване.Вземам 1 доза 45 мин преди трен. някакви идеи?

Трен. ден - 30мин преди тренировка и веднага след.
Почивен ден - сутрин на гладно.
Всички NO2 се пият на гладно, да не би там да бъркаш ?

Аз си взех АТАК, че NO BURST има кофеин, а в момента го избягвам изцяло.

emergency_bg

27.09.06
16:04

винаги на празен стомах го пия, поне 2 часа след храна. то ако е повече няма да имам енергия за тренировката.
може да опитам да добавя още една доза след трен.

27.09.06
22:02

Аз мисля да го изместя сутрин на гладно и преди тренировка, че така ми е по удобно.
2 часа преди трен. е добре и аз така правя.Не знам за NO-BURST, но от АTTACKа не очаквах да го усетя.По принцип на запад е оплюван продукта и се води доста underdozed.Дори да е така ААКGто го усещам.Представям си като почна White Blood i Animal Pumpa :mrgreen:

По темата:
@Rock_acdc - aко трябва да избирам от БГ NO2 продукт:
1. Universal Nutrition - Animal Pump - много добри отзиви, предпочитан пред STORM + Shock Therapy - стига за 30 дни - от 90 до 120лв зависи откъде ще си го намериш
2. Ultimate Nutrition - Horse Power - малко мнения за продукта(нов е), но засега само добри , освен това съдържа нашумелия  Beta-Alanine :) - 25 дни - около 118-120лв го гледах.

Rock_acdc

28.09.06
00:20

[quote author=“emzo”]Аз мисля да го изместя сутрин на гладно и преди тренировка, че така ми е по удобно.
2 часа преди трен. е добре и аз така правя.Не знам за NO-BURST, но от АTTACKа не очаквах да го усетя.По принцип на запад е оплюван продукта и се води доста underdozed.Дори да е така ААКGто го усещам.Представям си като почна White Blood i Animal Pumpa :mrgreen:

По темата:
@Rock_acdc - aко трябва да избирам от БГ NO2 продукт:
1. Universal Nutrition - Animal Pump - много добри отзиви, предпочитан пред STORM + Shock Therapy - стига за 30 дни - от 90 до 120лв зависи откъде ще си го намериш
2. Ultimate Nutrition - Horse Power - малко мнения за продукта(нов е), но засега само добри , освен това съдържа нашумелия  Beta-Alanine :) - 25 дни - около 118-120лв го гледах.

Мерси , за инфото ПО принцип не съм приемал никакви от тези продукти , но са ми казвали че помпят здравата.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1