23.09.06
10:20
Здр. на всички отдавна не съм писал тук , понеже нямах това време с което разполагах преди. За известно време прекъснах и тренировките. Сега съм решил да си взема малко добавки и да си направя една диетка , за да се повъзтановя малко. Бях решил да си взема : креатин монохидрат , глутамин , таурин и аргинин, но ме поразколебаха малко. Казаха ми за някакъв нов продукт, който садържал всички видове креатин в себе си ,без монохидратния , отделно имал аргинин глутамин и таурин и то в добри дози. Цената му е 134 лв. , аз специялно съм малко скиптично настроен. Според вас ?
искам да кача отново , а тук , го нямало задържането на вода както при монохидрата и ме съмнява , че ще стане доста по трудно. А и саминте дози вътре не съм сигурен , дали отговарят. Някой има ли предложения по въпроса. :)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
23.09.06
13:37
за някой от азотните буустери ли говориш, дай повече инфо, как се казва продукта?
За тези пари като гледам може да на Ultimate Nutriton Horse Power.
Недей да си скептично настроен, тези продукти са на мода сега :)
От по-евтините знам, че са тези на Scitec - ATTACK & NO BURST.
ATTACK на запад го водят леко underdosed ама като го сравних с някои по известни продукти не останах с такова впечатление.
Друг такъв “моден” продукт е Animal Pump.
Koйто и да избереш все ще си доволен.Ако ААKG не ти подейства поне креатиновата матрица ще я усетиш :mrgreen:
23.09.06
17:04
казва се pumph fuel с един черен етикет е .
[quote author=“emzo”]За тези пари като гледам може да на Ultimate Nutriton Horse Power…
Какъв точно е този продукт :roll:
Азотен бустър + креатинова матрица:
http://www.bodybuilding.com/store/un/horse.html
Естествено цената му тук е х2 :mrgreen:
@Rock_acdc - и google не намира такъв продукт.Сигурен ли си, че така се казва, кой е производителя ?
23.09.06
21:26
23.09.06
23:14
Да точно този продукт. Имате ли идея за него , казаха бил нов и доста добър. И мерси много на момчето , което е намерило линка. :)
24.09.06
11:59
[quote author=“emzo”].
Koйто и да избереш все ще си доволен.Ако ААKG не ти подейства поне креатиновата матрица ще я усетиш :mrgreen:
AAKG ще го усетиш-качва силата много яко, повече от креатина, без зареждане и се помпиш убийствено :wink:
[quote author=“Ultima Ratio”][quote author=“emzo”].
AAKG ще го усетиш-качва силата много яко, повече от креатина, без зареждане и се помпиш убийствено :wink:
E аз по повод на това, че имаше няколко недоволни от азотния бустър на ОН.
27.09.06
09:58
но все пак мислч , че някой- добър монихидрат комбиниран с глутамин и аргинин , ще ми свърши по добра работа
3ти ден съм на Scitec ATTACK и го усетих още на 1ия прием.Адското напомпване :lol:
27.09.06
12:26
какво представлява тоя скаитек атакт
27.09.06
13:15
emzo, според указанието на опаковката ли го взимаш?
аз пия NO BURST 11 ти ден, но няма явно напомпване.Вземам 1 доза 45 мин преди трен. някакви идеи?
[quote author=“emergency_bg”]emzo, според указанието на опаковката ли го взимаш?
аз пия NO BURST 11 ти ден, но няма явно напомпване.Вземам 1 доза 45 мин преди трен. някакви идеи?
Трен. ден - 30мин преди тренировка и веднага след.
Почивен ден - сутрин на гладно.
Всички NO2 се пият на гладно, да не би там да бъркаш ?
Аз си взех АТАК, че NO BURST има кофеин, а в момента го избягвам изцяло.
27.09.06
16:04
винаги на празен стомах го пия, поне 2 часа след храна. то ако е повече няма да имам енергия за тренировката.
може да опитам да добавя още една доза след трен.
Аз мисля да го изместя сутрин на гладно и преди тренировка, че така ми е по удобно.
2 часа преди трен. е добре и аз така правя.Не знам за NO-BURST, но от АTTACKа не очаквах да го усетя.По принцип на запад е оплюван продукта и се води доста underdozed.Дори да е така ААКGто го усещам.Представям си като почна White Blood i Animal Pumpa :mrgreen:
По темата:
@Rock_acdc - aко трябва да избирам от БГ NO2 продукт:
1. Universal Nutrition - Animal Pump - много добри отзиви, предпочитан пред STORM + Shock Therapy - стига за 30 дни - от 90 до 120лв зависи откъде ще си го намериш
2. Ultimate Nutrition - Horse Power - малко мнения за продукта(нов е), но засега само добри , освен това съдържа нашумелия Beta-Alanine :) - 25 дни - около 118-120лв го гледах.
28.09.06
00:20
[quote author=“emzo”]Аз мисля да го изместя сутрин на гладно и преди тренировка, че така ми е по удобно.
2 часа преди трен. е добре и аз така правя.Не знам за NO-BURST, но от АTTACKа не очаквах да го усетя.По принцип на запад е оплюван продукта и се води доста underdozed.Дори да е така ААКGто го усещам.Представям си като почна White Blood i Animal Pumpa :mrgreen:
По темата:
@Rock_acdc - aко трябва да избирам от БГ NO2 продукт:
1. Universal Nutrition - Animal Pump - много добри отзиви, предпочитан пред STORM + Shock Therapy - стига за 30 дни - от 90 до 120лв зависи откъде ще си го намериш
2. Ultimate Nutrition - Horse Power - малко мнения за продукта(нов е), но засега само добри , освен това съдържа нашумелия Beta-Alanine :) - 25 дни - около 118-120лв го гледах.
Мерси , за инфото ПО принцип не съм приемал никакви от тези продукти , но са ми казвали че помпят здравата.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече