23.09.06
14:18
Ами значи на 18 съм,а гръдната ми обиколка е 108 см,което искам да отбележа не е никак удобно.Искам да попитам дали има някакъв начин с упражнения например да намаля размера на гърдите си?
Доколкото видях в една друга твоя тема имаш да сваляш някой друг килогра, а именно от тях и бюста ще се намали :wink:
23.09.06
15:03
[quote author=“emzo”]Доколкото видях в една друга твоя тема имаш да сваляш някой друг килогра, а именно от тях и бюста ще се намали :wink:
За съжаление съм пробвала,но резултат няма.Ако знаех че става с отслабване нямаше да питам,но все пак мерси :)
[quote author=“bi_sladurana”]За съжаление съм пробвала,но резултат няма.Ако знаех че става с отслабване нямаше да питам,но все пак мерси :)
И сега предполагам си 108/60/90? :roll: Базика настрана, ама доста жени се оплакват че като тренират отслабват и във въпросната област...твойте едва ли са от друг материал, така че яко потене и т’ва е :wink:
03.10.06
15:03
Аз за всеки свален килограм се прощавам с 1 см от гръдната си обиколка.. вече от 98см ми е 93,5 :roll:
Аз също свалям гръдна обиколка, когато отслабвам, когато бях 62 кг имах доста забележително деколте, а сега, когато съм 55 е приятно закръглен, нормален, към 90 см.
Пробвала ли си да свалиш 5-6 килограма например...гърдите са мастна тъкан и е нормално да намалеят.
А няма нищо лошо в големите гърди (мисля че мъжете ще се съгласят с мен :wink: ), ако са стегнати и добре оформени...ако твоите не са, пробвай упражнения за стягане на бюста, те ще го направят по-красив, независимо от големината му.
...ако твоите не са, пробвай упражнения за стягане на бюста
Такова животно няма. Посредством доброто мускулно развитие бюста може да седи илюзорно по-добре, но самия той да се стегне не. Все пак и ти отбеляза, че той е мастна тъкан.
Иначе съм съгласна, че с едно по-сериозно сваляне на килограми бюста на момичето от първия пост би трябвало да се намали.
bi_sladurana можеби наистина трябва да опиташ да свалиш повече килограми, ако разбира се от това има нужда тялото ти. Дай пълните си мерки най- добре за да се прецени горе долу каква е пропорцията между отделните части на фигурата ти.
[quote author=“buhtatа Посредством доброто мускулно развитие бюста може да седи илюзорно по-добре, но самия той да се стегне не. Все пак и ти отбеляза, че той е мастна тъкан.
Иначе съм съгласна, че с едно по-сериозно сваляне на килограми бюста на момичето от първия пост би трябвало да се намали.
bi_sladurana можеби наистина трябва да опиташ да свалиш повече килограми, ако разбира се от това има нужда тялото ти. Дай пълните си мерки най- добре за да се прецени горе долу каква е пропорцията между отделните части на фигурата ти.
това имах в предвид - да стегне гръдните си мускули, за да изглеждат гърдите и по-спретнато :D
Когато сваляш килограми се свалят най-напред от гърдите така че отслабни и ще ти намалее!Успех.
Ducko, въздържай се да пускаш коментари на теми по-стари от 3 месеца.
Владо Недков
19.05.07
13:27
аз не мога да разбера зщао искаш да се отърваваш след като всички моми дават мило и драго за тва аз ссъм момче и ме кефят големите гърди просто не изкай да ги намалиш.но ако се пак смяташ че трябва просто почни да слабееш и отслабни драстично ако не спаднат поне ще са ти оформени и ще изглеждат още по добре и тебе нали ти пречат гърдите не знам тежки ли са ти пробвай някви силови упр и може да ти изчезнат проблемите с преченето
19.05.07
14:04
Прекалено големи за тялото ти или големи според общоприетото мнение?