24.09.06
17:32
И така ...аз съм на 17 (184/66 кила).Вече ша почвам 3-ти месец.До сега сам пил само Super Mass Gainer на Nutrim и скоро ша свърши (до края на седмица наи-много).Първия месец качих 9 кила (главно вода) следващия още едно кило и ся спрях.Имам бърз обмен и храненето криво ляво го опраям ...не баш перфектно ама си спазвам хранителен режим и подбирам какво ям (без сладко и мазно и наблягам на белтъци ,ориз ,картофи риба итн.)
Та моя въпрос е следния : Какъв е наи подходящия суплимент за мен.Колебая са м/у протеин ,амино ,глутамин или да карам пак на геинър (тоя които пих впоследстие разбрах че не бил наи добрия избор).
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим24.09.06
17:39
Ти от рано си започнал с добавките. За това и казваш, че си предимно “вода”. Почини малко и тренирай чисто. Две седмици да кажем. Протеин + креатин ще ти се отрази добре щом си фен на прахчетата.
25.09.06
17:11
Протейн+Гейнер+Креатин+Глутамин
Още нещо ? Е 4ак с такия пари не разполагам ся.
Та до колкот разбирам креатин-а е с цел пове4е сила -> пове4е килограми ,което от своя страна води до пове4е маса ?
За протеина ми е ясно.
Ами пробвай с MegaMass 3000 Гейнър ама недей да пестиш дозите... земай го по 3 пъти на ден когато тренираш и по 2 когато не тренираш... Също се храни по 6 - 7 пъти на ден може да е по малко, но трябва да е разделено на повече части
28.09.06
02:33
Ако ще пиеш добавки не си хаби парите за бг боклуци с нищожни дози. Иначе най-добре е гейнер за началото. Само креатин или само глутамин ше имат нищожен ефект.
28.09.06
17:02
Еми за ся съм са спрял на Креатин + Протеин.Живея в малак град таи4е светен геинър едва ли ще намера.Пак отностно протеин и креатин като по купувани са намира и тфа онова.Неам възможност просто инак си4ко което има тука е БГ.
28.09.06
19:38
Добре си се ориентирал.Комбинацията Протеин и Креатин и си е много добра.Само не забравяй правилното храненето ;)
по здрави
28.09.06
20:21
Имам един въпрос отностно креатина ...4е малко не ми е ясно.Таикато при прием на креатин организма задържа пове4е вода в мусколите (главно) и са предполага 4е ще ка4а 2-3 кила.След като спра приема на суплимента и са из4иста от тая вода (нз дали таи става) ще сваля ли килата или ка4ените кила 6а ми останат и след тфа ще са преобразуват в ММ (с пове4ко късмет)
29.09.06
23:34
Аз ти препорачвам като човек които отдавна се занимава с такива работи,наи добре почини известно време да кажеме 5 дена,примерно........после почни пак тренировките наблягаи много на главните групи мускули,после като направиш 1 месец здрави тренирковки си земи добафки,лично аз ти препорачвам да си земеш протеин ON100% whey-gold standard,един креатин на PbB LABS и един глутамин 100гр,само преди лягане.Това е........
30.09.06
13:52
Аз ти препорачвам като човек които отдавна се занимава с такива работи,наи добре почини известно време да кажеме 5 дена,примерно
Еми да ти кажа тая седмица няма да хода (следващатата) и само краката ще напрая.За втори път са контузвам на тоя скрипец и ся ма наболява ръката и 1 седмица ще по4ина.Таи4е после кат по4на отна4ало ша карам по леко и след 2-3 седмици ве4е мисля да по4вам някви суплименти.
Някои може ли да ми каже дали може да се смесват на едно Креатина и Протеин-а (възнамерявам да земам Протеин 30 мин преди и след трен и ще съвпада с времето за Креатин).Примерно в една 4аша на едно Креаин ,Протеин ,мед и водата/мляко ?
03.10.06
23:58
[quote author=“Snotty”]
Аз ти препорачвам като човек които отдавна се занимава с такива работи,наи добре почини известно време да кажеме 5 дена,примерно
Еми да ти кажа тая седмица няма да хода (следващатата) и само краката ще напрая.За втори път са контузвам на тоя скрипец и ся ма наболява ръката и 1 седмица ще по4ина.Таи4е после кат по4на отна4ало ша карам по леко и след 2-3 седмици ве4е мисля да по4вам някви суплименти.
Някои може ли да ми каже дали може да се смесват на едно Креатина и Протеин-а (възнамерявам да земам Протеин 30 мин преди и след трен и ще съвпада с времето за Креатин).Примерно в една 4аша на едно Креаин ,Протеин ,мед и водата/мляко ?
Разбира се че можеш,аз така деиствам по принцип........
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече