24.09.06
19:06
Онзи ден докато гонех автобуса осетих една болка в колената около капачката. Това се случи след тичане на средно темпо около стотина двеста метра не сам се съветвал с никого защото просто не тичам много
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим24.09.06
19:19
Ами задай някакъв въпрос поне. Най - добре се допитай до лекар. Може просто да е изпукване ако не се движиш интензивно. Като тренираш крака загрявай хубаво и така. Не вярвам да е нещо сериозно.
прави клекове .. помагали са в такива случении , но преди тва се консултурай с лекар !!!!
26.10.06
01:00
[quote author=“PaTriK”]прави клекове .. помагали са в такива случении , но преди тва се консултурай с лекар !!!!
тва според мен е последното нещо което трябва да направи в тоя случай,ако е на 14-15год. може от бързия разтеж да получи шлатери и мн други работи точно клекове могат да навредат още толкова!
Еми докато тренирах футбол ме боляха много колената точно под капачката.И лекара ми каза,че е шлатер.Ама споко не е нещо сериозно(шлатера). :wink:
27.10.06
21:48
аз пък преди 4 дена правех крака и на бедрено разгъване на машината ги редувах , обаче единият ми е много по слаб от другият заради операция от преди и реших да го пробвам дали ще издържи на килата с които правех с здравия :D , еми пробвах и напрао умрях , кучах 4 дена едва неска започнах да вървя по кат хората , хубу че спрях да кучам , че иначи на лекар смятах да ходя :lol: , тъй че небери гриза щом не куцаш от болка значи си добре :wink:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече