24.09.06
19:06
Онзи ден докато гонех автобуса осетих една болка в колената около капачката. Това се случи след тичане на средно темпо около стотина двеста метра не сам се съветвал с никого защото просто не тичам много
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
HS Labs Creatine Powder
Креатин монохидрат
Още предложения от BB-Shop
24.09.06
19:19
Ами задай някакъв въпрос поне. Най - добре се допитай до лекар. Може просто да е изпукване ако не се движиш интензивно. Като тренираш крака загрявай хубаво и така. Не вярвам да е нещо сериозно.
прави клекове .. помагали са в такива случении , но преди тва се консултурай с лекар !!!!
26.10.06
01:00
[quote author=“PaTriK”]прави клекове .. помагали са в такива случении , но преди тва се консултурай с лекар !!!!
тва според мен е последното нещо което трябва да направи в тоя случай,ако е на 14-15год. може от бързия разтеж да получи шлатери и мн други работи точно клекове могат да навредат още толкова!
Еми докато тренирах футбол ме боляха много колената точно под капачката.И лекара ми каза,че е шлатер.Ама споко не е нещо сериозно(шлатера). :wink:
27.10.06
21:48
аз пък преди 4 дена правех крака и на бедрено разгъване на машината ги редувах , обаче единият ми е много по слаб от другият заради операция от преди и реших да го пробвам дали ще издържи на килата с които правех с здравия :D , еми пробвах и напрао умрях , кучах 4 дена едва неска започнах да вървя по кат хората , хубу че спрях да кучам , че иначи на лекар смятах да ходя :lol: , тъй че небери гриза щом не куцаш от болка значи си добре :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече