24.09.04
16:22
Иckaм да Bи питам дали може да може да се увеличи масата на ръцете без да се се качват килограми,а само с тренировка и ядене(ма ядене а не тъпчене по 6 пъти на ден)а горе долу към по 4 яденета и 2 протеиново шеика.
24.09.04
19:28
ми братле чай малко...аз ли не разбрах или ти искаш да трупаш мускул без да качваш и грам..ми според мен това не става.. :? ама виш ся ти нищо не казваш за теб?кажи нещо повече за да може да ти помогнем..ама тва за качването вече ти казах кво мисля..не става (според мен) да трупаш мускули и да не качваш нищо..ае! :)
От какво ще се увеличи масата на ръцете, след като не качваш маса? От въздуха? Мускулите тежат и то доста 8)
[quote author=“NeW”]Иckaм да Bи питам дали може да може да се увеличи масата на ръцете без да се се качват килограми,а само с тренировка и ядене(ма ядене а не тъпчене по 6 пъти на ден)а горе долу към по 4 яденета и 2 протеиново шеика.
E то че може, може. :) Преформираш, сваляш мазнини и покачваш мускулната маса едновременно и става. Това обаче изисква добра диета и постоянство. Лично аз предпочитам да кача доста кг дори с мазнини и после да орелефявам. :)
Nеw, какво точно искаш да постигнеш? Изчистен ли си в момента? Защо не искаш да качиш кг, дори да са чиста мускулна маса?
Сигурно NeW е Рони Колман и под прикритието на ника си се чуди как да се отърве от голямата си маса.. че да забие някоя българка :lol:
perlsite, постарай се да нямаш такива мнения :)
lexus
25.09.04
15:00
[quote author=“Mr_Muskul”]
Nеw, какво точно искаш да постигнеш? Изчистен ли си в момента? Защо не искаш да качиш кг, дори да са чиста мускулна маса?
Абе незнам баш точно какво разбираш ти под изчистен.Нямам сланини никъде,само малко на корема,ама съвсем малко,колкото да се закриват плочките на най-долния и средния ред,ма горните си е виждат.Иначе нямам сланини и не съм мазен.Ръцете са ми 4исти,поне според мене.
Аз искам да покачвам маса,ма ме е страх да не се натрупа на задника или корема.Затва питам може ли без маса.Ма ако ми напраите неква добра диета ще я спазвам.
Кво точно искам да постигна? -Ми искам големи ръце,е та искам най-много.Гърдите и гърба не ме интересуват много много.Ако можеш да ми кажеш нещо за ръцете коета гарантира растеж с по 1 см на месец примерно в първите 4 месеца тренировка ще ти бъда благодарен.
Ако ти трябват мерките ми-ръка-31,5 гърди-103 прасец-39,5 бедро-60
Тежа 71 килограма и съм висок 1.78.На 15 години.
Ае ще чакам отговор :)
Айде ся :) Трябва да бъде и малко весело. От автора на поста и пълнотата на въпроса зависи дали ще има “спекулации” по-темата :)
Ходиш ли на фитнес? Ако не започни да ходиш по 2-3 пъти в седмицата, храни се обилно(няма да качиш мазнини) и ще ти пораснат ръцете много по-бързо отколкото предполагаш. Хубаво е като отидеш във фитнеса да попиташ треньора там да ти изготви някаква програма и я спазвай. Резултатите идват, само бъди постоянен.
Ако пък не ти се ходи на фитнес си купи 2 дъмбела по 10-15кг и да могат да се разтоварват. Тренирай ръцете 2 пъти в седмицата, след това ако желаеш включи и други мускулни групи, не ми се вярва да не искаш широк гръб. :wink:
Разгледай раздела на сайта с упражненията и пробвай кое най-добре ти влияе. Успех :P