25.09.06
21:23
тренирам 4 дена вав залата колко дена ще е добре да почивам 1 2 3 ?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
25.09.06
21:54
[quote author=“asdfghjkl11”]тренирам 4 дена вав залата колко дена ще е добре да почивам 1 2 3 ?
Въпросът ти ме порази :roll:
25.09.06
21:59
:shock: Седмицата има 7 дни(за това се казва седмица). Като махнеш 4 дена тренировки остават 3. 7 - 4=3
Тая тема просто.............
:shock: Седмицата има 7 дни(за това се казва седмица). Като махнеш 4 дена тренировки остават 3. 7 - 4=3
чакай бе програмата му може да не е за ч седмица ;) кво странно има
25.09.06
22:32
тренирам 4 дена вав залата
А колко да е? Съжалявам ако нещо не съм разбрал.
26.09.06
11:22
[quote author=“boxerg”][quote author=“asdfghjkl11”]тренирам 4 дена вав залата колко дена ще е добре да почивам 1 2 3 ?
е много смешна . :P
Човека сигурно казва, че тренира 4 дена подред и иска да знае колко дена след това да почива...ми според мене 1 или 2 зависи как се чувстваш
26.09.06
14:39
неискам да питам вече вав този форум вие се се правите на остроумни какво е трудното да разберете че тренирам 4 дена понеделник-гърди вторник-гръб сряда-рамо четв-ръце ние балгарите за това дето се се праем на умни сме наи големите обитаци на европа благодаря се пак че сте прочели вапроса ми
26.09.06
19:29
Ми ти не си го уточнил. Как очакваш ние да знаем как точно тренираш? Моя съвет е щом един след друг ден тренираш е да почиваш 2. Естествено по - добрият вариант(за мен) е да тренираш понеделник,вторник, сряда почивка, четвъртък и петък пак тренировка и събота и неделя почивка.
26.09.06
22:02
[quote author=“asdfghjkl11”]неискам да питам вече вав този форум вие се се правите на остроумни какво е трудното да разберете че тренирам 4 дена понеделник-гърди вторник-гръб сряда-рамо четв-ръце ние балгарите за това дето се се праем на умни сме наи големите обитаци на европа благодаря се пак че сте прочели вапроса ми
или нямаш мускулна треска или правиш на 50-60% трениоровки!
как в деня след гърди правиш гръб? а след рамо ръце
или използваш само изолирани упр или незнам дали вдигаш и 60% от макса ако вдигаш щанга
дори и със зоб пак ще ти е трудно ако са ти тежки тренировките
разреди ги както ти каза боксер-а
П.С. Защо говориш за манталитет,когато ти не си формулирал въпроса си правилно -той е неясен и непълен и не можеш да изчакваш детайлен отговор на него
27.09.06
23:23
Ми за ръцете ти требват по 2 дена почивка, по принцип за 72 часа и мускола се възтановява!!
28.09.06
01:27
[quote author=“diavolo_vam”]Ми за ръцете ти требват по 2 дена почивка
Това пък откъде го измислихте не знам.
[quote author=“diavolo_vam”]Ми за ръцете ти требват по 2 дена почивка, по принцип за 72 часа и мускола се възтановява!!
Е това не е задължително.
29.09.06
00:11
Ами аз знам, че задължително! Поне при мен ако ненаправя 72 часа почивка мусколите ми не се възтановяват. Един месец пробвах една програма, в която една мускулна група се тренира два пъти в седмицата. Резултата беше тотално спадане на килограмите, който вдигах преди!
[quote author=“diavolo_vam”]Ами аз знам, че задължително! Поне при мен ако ненаправя 72 часа почивка мусколите ми не се възтановяват. Един месец пробвах една програма, в която една мускулна група се тренира два пъти в седмицата. Резултата беше тотално спадане на килограмите, който вдигах преди!
Еми зависи как си тренирал, защото аз примерно ги тренирам 2 пъти в седмицата и доста добре ми се развива силата, защото на мускула му трябва към 2 дена да си отпочине, но ако си се мъчел до отказ, най-вероятно затова ти е спаднала силата, защото нервната система се възстановява за около седмица.Иначе 2 пъти на седмица е най-вече за увеличаване на силата, защото анаболния ефект от предишната тренировка е голям и ако го тренираш мускула пак след 2 дена той се засилва и силата гьотере са качва ;)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече