Въпрос

25.09.06
22:09

Boxerg помогни kупих си протеин Ultimate Nutrition и аминокиселини Genesis 1900.Прочетох доста във форума и реших-тренировъчен ден -суроватката 30 мин преди тренировка и веднага след тренировка аминото обед и вечер с храната. Нетренировъчен ден - суроватката преди закуска а аминото пак по 2 пъти с храната обед и вечер .Правилно ли съм се орентирал или греша ?За съветите благодаря предварително .

Първо вземи смени името на тая тема. За лични въпроси хората са си направили лични съобщения!
http://www.bb-team.org/stuff/000725.php
http://www.bb-team.org/stuff/000120.php

Извинявай, че ти отговарям така, но статиите са перфектни и има отговори за всички твои въпроси. Аз предпочитам да пия протеина между храненията. Аминокиселини не съм взимал още, защото не са ми били нужни.

25.09.06
23:49

Съжелявам но не открих каде се пишат  лични съобщения видях че си онлайн и понеже от  2 дена съм си пуснал въпроса ти беше последният ми шанс. Чел съм линковете десетки пъти но никъде не пише кога е препоръчително да се вземат, а само по колко,  аз само изкам да знам дали е правилна горе посочената тактика за прием на суроватка и амино  Още веднъж се извинявам на модераторите и boxerg за незнанието си да пращам лични съобщения.

За протеина ти казах - между храненията ми влияе най - добре. За аминокиселините - най - малкото което е то си пише на гърба на опаковката по колко. Другия вариант е да питаш продавача в магазина(ако не ги купуваш по интернет разбира се). Лесно нали?

офф
Няма проблем от моя страна. Лично съобщение се пише от това “PM” или “ЛС” под мнението на всеки(зависи от скина който ползваш).

25.09.06
23:57

Намерих от къде се пращат личните съобщения  :D

26.09.06
00:00

По едно и също количество пиеш в тренировъчен и нетренировъчен ден така ли ?

[quote author=“pecatalud”]По едно и също количество пиеш в тренировъчен и нетренировъчен ден така ли ?

Да.

П.С. Използвай бутона “edit/промени” а не пускай поредни постове.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1