26.09.06
17:21
http://www.vbox7.com/play:fc0f70e9
яко клипче от републиканското...
:)
На всяко състезание на което съм ходил винаги е имало хора, които меко казано нямат визията на шампиони, но поне показват боен дух. :D
26.09.06
17:55
състезанието не е за дух а за тяло. и не са виновни хората ,че участват, а тези които ги допускат до финалите. (а то като няма други...)
26.09.06
19:37
Е той тоя не е човек според мене :D Няма лошо да има такива ентусиазти.
26.09.06
22:30
Единственото яко в целия клип е песента,все пак звучи Godmsack :twisted:
в коя категория е тоя “сладур”! Трябва да измислят нещо в предджъджинга да ги отстраняват! Тоя в залата няма да ми направи впечатление че тренира, камо ли да се състезава!
27.09.06
10:33
В статията след състезанието и аз това писах. Мисля ,че е по добре един състезател в категория (щото те вече имат 28 категории) отколкото такива “състезатели”. да е преди 5-10 години добре... ама за 2006 !?
Ами виж този медалист (трето място) в тежката категория при Димитър Димитров. Сега става ясно какво значат думите без конкуренция е Мтака.
http://www.vbox7.com/play:4d6e2f55?
качил съм и снимки :
www.bgtrener.blog.bg
Тоя “сладур” е луд ей,много добро клипче.Евала на такива веселяци,нали трябва да се мисли и за публиката да и е кев :lol: Та “сладура” е състезател от клуб “Биогейм”,ако искате и вие да изглеждате като този мутант,който слага и Колман в малкия си джоб :lol: Взимаите бг добавки :twisted:
27.09.06
12:44
Идеята е публиката да гледа “културизъм” , а не... а за шоу да бяха викнали някой комик :)
Хм интересно защо такива ентусиасти биват доспускани до подобен род състезания. Ами то по този критерий, цяла зала може да се запише без проблем за някое друго участие, пък било и то само шоу за публиката :twisted:
P.S. Смеххххх
27.09.06
13:06
[quote author=“M16”]Хм интересно защо такива ентусиасти биват доспускани до подобен род състезания. Ами то по този критерий, цяла зала може да се запише без проблем за някое друго участие, пък било и то само шоу за публиката :twisted:
P.S. Смеххххх
ами един от отговорите е “няма хора” :)
федерацията така добре си върши работата ,че вече категориите станаха повече от състезателите. вярно е че не може да ги вкара от улицата да стават състезатели (или май вече може) , ама и с трици маймуни не се ловят!
Много е лесно да плюеш “по принцип”.
Аз съм треньора на “смешника” от тежката категория. Имам си съображения да го пусна толкова мазен на това състезание и те са:
за неговия ръст е много малък и едно орелефяване до 5% мазнина ще го върне доста назад в подготовката. Сега излезе 114,800кг (най-тежкия състезател) и с 50см. студена ръка.
Живот и здраве догодина ще гоним 120кг. състезателно тегло на 10% мазнина. По натам - повече кг.
Данчо (смешника) е на 21 години и това е първото му състезание. Не се ошашка и позираше добре.
Вече проявиха интерес към него. Дженезис го поканиха на “тяхното” републиканско.
Смятам, че за първо състезание се справи добре - на следващите (живот и здраве) ще е доста подобрен.
28.09.06
08:51
[quote author=“mitaka101”]Много е лесно да плюеш “по принцип”.
Аз съм треньора на “смешника” от тежката категория. Имам си съображения да го пусна толкова мазен на това състезание и те са:
за неговия ръст е много малък и едно орелефяване до 5% мазнина ще го върне доста назад в подготовката. Сега излезе 114,800кг (най-тежкия състезател) и с 50см. студена ръка.
Живот и здраве догодина ще гоним 120кг. състезателно тегло на 10% мазнина. По натам - повече кг.
Данчо (смешника) е на 21 години и това е първото му състезание. Не се ошашка и позираше добре.
Вече проявиха интерес към него. Дженезис го поканиха на “тяхното” републиканско.
Смятам, че за първо състезание се справи добре - на следващите (живот и здраве) ще е доста подобрен.
Колко е висок въпросният състезател?
28.09.06
13:58
[quote author=“mitaka101”]Много е лесно да плюеш “по принцип”.
Това е републиканско , а не квартална вечеринка, дето да се пускат състезатели за натрупване на опит. Ако не е искал да си скапе масата , да не се пуска, само да трупа точки на клубовете и федерацията като бройка. А що се отнася до скапването на мускулите, данеби другите състезатели да не си скапват мускулите като “постят”. Пожелавам му успех, поне сърце има , щом е излязал неподготвен заради чужди интереси. Не знам само кво сърце трябва да има човек за да го накара да се пусне в такава форма.
bgtrener написа:
Това е републиканско , а не квартална вечеринка, дето да се пускат състезатели за натрупване на опит. Ако не е искал да си скапе масата , да не се пуска, само да трупа точки на клубовете и федерацията като бройка
Ако си погледнал протоколите ще видиш, че се състезава ИНДИВИДУАЛНО. Не е представлявал моя клуб. Да трупаше нещо и то се казва ОПИТ.
Не ми обяснявай, че за първото си състезание всички са излезнали отлично подготвени - това не е така.
Преди няколко години “тежката” беше най-масовата категория. Лично аз очаквах на това състезание да има поне 10-12 човека в категорията и целта на Данчо беше 1) да не е последен и 2) да влезе на финал.
Виждал съм доста по-неподготвени състезатели от него в “тежка” категория.И не само в нея.
Освен това предпочетох да е по-обемен, отколкото релефен. Това не е бадминтон или кърлинг, да си 180 см. и да станеш шампион на 70кг.
Точно това стана с Ники Гергинов - ако не знаеш ще ти кажа, че той първо беше шампион на “тежка” категория, после изчезна и преди година се яви в категория до 70кг. и стана шампион ЩОТО БИЛ РЕЛЕФЕН.
На мен това ми е смешно.
Пожелавам му успех, поне сърце има , щом е излязал неподготвен заради чужди интереси. Не знам само кво сърце трябва да има човек за да го накара да се пусне в такава форма.
Виж човече, моя клуб въобще не е регистриран в тази федерация. Какви интереси какви пет лева?
Пийни малко водица и се успокой, че почна да плуеш пяна по монитора.
Данчо (смешника) е 185см. висок, тежи 123,800кг. сега (114,800 на републ.) има 52,5см ръка и 138см гръдна обиколка.
Мислиш ли, че мога да го принудя да излезе да се състезава против волята му ?!?
По-добре гледай да организирате вашето републиканско на ниво, а недей да плюеш безразборно.
Успех!!!
28.09.06
23:48
Едно ми става ясно от този спор -в България няма конкуренция
иначе за състезателя - личи че си че е масивен ,но също така не се е готвил за състезанието
mitaka101 ти каза че той цели да покачва още ММ ,но при неговите 123,8 кг-ма на 185см
едва ли ще са му необходими повече от 5-10кг допълнителна маса, и евентуален спад (изчистване)за състезание 10-15кг за да се пусне на около 115кг-ма
Не съм навътре с тези неща и ще ми е интересно да обясниш (каква е целта му)
П.С. Колко е висок Димитър Димитров? (май и той беше 185?)
28.09.06
23:58
[quote author=“mitaka101”]bgtrener написа:
Това е републиканско , а не квартална вечеринка, дето да се пускат състезатели за натрупване на опит. Ако не е искал да си скапе масата , да не се пуска, само да трупа точки на клубовете и федерацията като бройка
Ако си погледнал протоколите ще видиш, че се състезава ИНДИВИДУАЛНО. Не е представлявал моя клуб. Да трупаше нещо и то се казва ОПИТ.
Не ми обяснявай, че за първото си състезание всички са излезнали отлично подготвени - това не е така.
Преди няколко години “тежката” беше най-масовата категория. Лично аз очаквах на това състезание да има поне 10-12 човека в категорията и целта на Данчо беше 1) да не е последен и 2) да влезе на финал.
Виждал съм доста по-неподготвени състезатели от него в “тежка” категория.И не само в нея.
Освен това предпочетох да е по-обемен, отколкото релефен. Това не е бадминтон или кърлинг, да си 180 см. и да станеш шампион на 70кг.
Точно това стана с Ники Гергинов - ако не знаеш ще ти кажа, че той първо беше шампион на “тежка” категория, после изчезна и преди година се яви в категория до 70кг. и стана шампион ЩОТО БИЛ РЕЛЕФЕН.
На мен това ми е смешно.
Пожелавам му успех, поне сърце има , щом е излязал неподготвен заради чужди интереси. Не знам само кво сърце трябва да има човек за да го накара да се пусне в такава форма.
Виж човече, моя клуб въобще не е регистриран в тази федерация. Какви интереси какви пет лева?
Пийни малко водица и се успокой, че почна да плуеш пяна по монитора.
Данчо (смешника) е 185см. висок, тежи 123,800кг. сега (114,800 на републ.) има 52,5см ръка и 138см гръдна обиколка.
Мислиш ли, че мога да го принудя да излезе да се състезава против волята му ?!?
По-добре гледай да организирате вашето републиканско на ниво, а недей да плюеш безразборно.
Успех!!!
Да. Грешката е моя, верно е индивидуален... е ся не го разбирам. Както и да е. Късмет на Данчо.
И още нещо... мислиш ли че тази федерация ако се издъни, няма да ги плюя (по принцип) ?
И още нещо... мислиш ли че тази федерация ако се издъни, няма да ги плюя (по принцип) ?
Аз не обичам “плюенето” като процес. Обичам да изтъквам хубавите неща, които и без “плюене” са доста малко в БГ.
Чест ти прави ако си обективен при представянето на републиканското на Кирчо. Май бях срещал в твои постове, че работиш за него?
Дано да стане хубаво състезание и ПРИВЕТСТВАМ идеята за допинг контрол при натуралния културизъм.
Острите критики и откровените лъжи за “запазена марка” на екипа на г-н. Вълчев. Точно поради тази причина престанах да съм дистрибутор на продуктите, които продава (тогава бяха Мусаши).
Тази тема я възприех като поредната атака от неговия екип на принципа “дай да оплюем другите и да прехвалим нашето, без значение кое е по-добро”.
Ако съм сбъркал и случая не е такъв СЕ ИЗВИНЯВАМ на автора!
иначе за състезателя - личи че си че е масивен ,но също така не се е готвил за състезанието
mitaka101 ти каза че той цели да покачва още ММ ,но при неговите 123,8 кг-ма на 185см
едва ли ще са му необходими повече от 5-10кг допълнителна маса, и евентуален спад (изчистване)за състезание 10-15кг за да се пусне на около 115кг-ма
Не съм навътре с тези неща и ще ми е интересно да обясниш (каква е целта му)
Данчо ми е приятел и го тренирам на приятелски начала.
Започнахме подготовка миналата година, в края на октомври. Имаше пауза от година и половина поради контузия.
Когато започнахме той беше 92кг. Без прасец, без бедра (под 60см.), без гърди. Ама с много хъс. Целта ни е добро представяне ДОГОДИНА.
Данчо има “едър кокъл”. С малко мускули седи “празен”. Тиквата (главата) му е голяма. Всичко това обуславя НЕОБХОДИМОСТТА от качване на ММ, ако иска да се състезава.
Ако беше изчистил на това републиканско до 5% мазнина щеше да излезе на 106-107кг. Това за неговия ръст и скелет е смешно и жалко!
Излезе на това състезание по следните причини:
1) да видим как се държи на сцената - шашка ли се, добре ли позира?
2) Да видим как стои на обем до Митко (Димитров) те са с еднакъв ръст?
3) да го видят съдиите и на следващото състезание да оценят напредъка;
4)да го видят спонсорите и (дай боже) след добро развитие догодина да се заинтересуват от него. Сега той се самофинансира - по около 600лв./месец храна + добавки + зоб + тренировки - излиза скъпичко;
Лично аз нямам никаква облага от неговото състезаване - напротив, отнема ми се време, усилия, финанси. Помагам му като приятел, както и много други негови приятели му помагат и го подкрепят.
Повече по въпроса няма да пиша до следващото състезание.
29.09.06
12:06
Плюенето като израз си е гадно, ама и търпението и волската психика ме дразнят повече. Нямам намерение да си мълча.
А що се отнася до отразяването мисля ,че не съм писал необективни неща за републиканското.
А това ,че работя в магазина на Кирил Вълчев не го крия, и съм го писал в много форуми, не се срамувам от това. Мисля ,че е по скоро стимул да го отразя както е било. Те хората ще си видят състезанието. А дали съм достоен член на екипа на Кирил Вълчев... който ме познава знае.
Аз също приветствам идеята за спорт без допинг, макар че знам , че е утопия, нямаше иначе да си губя времето да се занимавам това.
Пожелавам успех на Данчо в следващите му изяви ,а ако иска да трупа опит има доста турнири из страната.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече