26.09.06
17:26
Как да се концентрирам в/у него, понеже си тренирам с добавки и си ям яко, но не искам да качвам там мазно ..
26.09.06
19:15
търчане
28.09.06
12:55
Ми тичане сутрин на гладно, преди тренировка 15мин велоаргометър след тренировка 30мин. Има много опражнения за крака, правиш ги няма да ти пораснат от тях, само ще ти се оформят и ще ти се стопят мазнините!!
28.09.06
18:36
е глупости! :roll:
Неможе там кадето искаш - там да сваляш кви са тия глупости.
Ако ще качваш ще качваш навсякаде, ако сваляш - сваляш навсякаде.
28.09.06
19:49
Няма локално орефляване/сваляне. Качваш навсякъде, сваляш навсякъде. Храни се умерено и се движи повече. Кардио тренировка имам предвид.
29.09.06
00:20
Естествено, че е така.. няма локално сваляне!! Единствено, което може да направиш е да увеличиш тренировките на дадена мускулна група, като така стимулираш изгарянето на мазнини!
29.09.06
16:32
diavolo_vam
Ми тичане сутрин на гладно, преди тренировка 15мин велоаргометър след тренировка 30мин. Има много опражнения за крака, правиш ги няма да ти пораснат от тях, само ще ти се оформят и ще ти се стопят мазнините!!
diavolo_vam
Естествено, че е така.. няма локално сваляне!! Единствено, което може да направиш е да увеличиш тренировките на дадена мускулна група, като така стимулираш изгарянето на мазнини!
Първо едно после друго :roll:
А и да овеличиш на 5 часове тренировка пак няма да свалиш мазнини.
Ако тичаш - съм сагласен.