27.09.06
09:19
Значи искам да си взема някакви добавки до общо 130 лева. Спрял съм се на няколко варианта:
1.-Креатин Universal - 300 гр. - около 40 лeвa
-Глутамин Scitec - 360 гр. - 50 лeвa
-Genesis Amino1900 - 150 таблетки - 23 лева или Biotech - Amino Fuel - 120 таблетки - 23 лева (не знам обаче в бс дали има)
2.-MLO - Amilo 2121 - 225 таблетки - 77 лева
-креатин Universal - 300 гр. - около 40 лeвa
3..-Креатин Universal - 300 гр. - около 40 лeвa
-Cytogen - CytoPro - 750 гр. - 35 лева
кажете кои според вас вариант е най-добре или дайте савет какви други добавки да зема за тея пари.
CASO Електрически котлон за палачинки CM 1300
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
27.09.06
10:01
Ам ако взимаш креатин и глутамин , си вземи по добре с тях или аргинин или таурин. В такъв случай това амино по добре не го взимай
27.09.06
10:36
Каква ти е целта?
ми сега съм 187/84 кг целта ми е да качвам до кам 88кг-90кг . смятам предимно пилешко и особено ориз да ям и така да си набавям въглехидрати.
27.09.06
10:50
[quote author=“sigmA”]ми сега съм 187/84 кг целта ми е да качвам до кам 88кг-90кг . смятам предимно пилешко и особено ориз да ям и така да си набавям въглехидрати.
Най-добре си вземи протеин на пудра и креатин. 300гр 30лв креатин и 2.2кг 100лв протеин. Месец месец и половина ще ги пиеш примерно.
Не не го махай... ама Rock_acdc Аргинина се взема самостоятелно, не с други добавки!
27.09.06
13:05
Протеин креатин и глутамин.Мисля, че комбинацията е доста добра и ако се храниш правилно ще качиш :)
по здрави
27.09.06
19:40
[quote author=“dj_fisher”]Не не го махай... ама Rock_acdc Аргинина се взема самостоятелно, не с други добавки!
Как така самостоятелно, защо тогава има комбинирани продукти. Пример : креатин , таурин , глутамин и аргинин. Доста добра комбинация, която помпи убийствено , само да е в добри съотношения
[quote author=“Rock_acdc”][quote author=“dj_fisher”]Не не го махай... ама Rock_acdc Аргинина се взема самостоятелно, не с други добавки!
Как така самостоятелно, защо тогава има комбинирани продукти. Пример : креатин , таурин , глутамин и аргинин. Доста добра комбинация, която помпи убийствено , само да е в добри съотношения
Той аргинина(и неговите крайни форми) напомпва.
27.09.06
21:06
[quote author=“sigmA”]Значи искам да си взема някакви добавки до общо 130 лева. Спрял съм се на няколко варианта:
1.-Креатин Universal - 300 гр. - около 40 лeвa
-Genesis Amino1900 - 150 таблетки - 23 лева или Biotech - Amino Fuel - 120 таблетки - 23 лева (не знам обаче в бс дали има)
2.-MLO - Amilo 2121 - 225 таблетки - 77 лева
-креатин Universal - 300 гр. - около 40 лeвa
3..-Креатин Universal - 300 гр. - около 40 лeвa
-Cytogen - CytoPro - 750 гр. - 35 лева
кажете кои според вас вариант е най-добре или дайте савет какви други добавки да зема за тея пари.
от тези 3 варианта 1вия е най-добър
28.09.06
00:55
Както всички ти казаха първия е най-добър, ама и аз си мисля че ако замениш аминото с таурин ще е по-добре
Значи мисля да се спра на комбинацията креатин,глутамин,таурин,аргинин. Иначе на кои марки ще ми препоръчате да взема аргинин че до сега не съм взимал.
28.09.06
10:23
еми то тука много голям избор няма, аз съм срещал само но JK по 500 мг., но честно да ти кажа не се усеща много. според мен ефекта на буустерите /макар да не съм го усетил още/ идва от комбинацията на достатъчна доза аргинин със други съставки, които авно подпомагат усвояването и подсилват действието му. ако ще вземаш аргинина заедно с креатин, глутамин и таурин мисля че ефекта ти ще е добър, но ти препоръчвам да не жалиш дозите аргинин- 3 гр преди трен, 3 гр преди лягане с 5 гр. глутамин, в нетр. ден 3 гр. сутрин на гладно или между закуската и втора закуска преди обяд. щото аргинина ако е в малки дози не върши работа.
има един продукт аргинин, орнитин, лизин заедно и действието му се усеща, само малко качва кръвното.може ако не усещаш аргинина да пробваш него.
emergency_bg мерси за мнението
Значи в крайна сметка се спрях на следния вариант:
Креатин(Юнивърсал)
Глутамин(Скайтек)
Аргинин(Скайтек или Сатурн не видях ма 1 от 2те беше)
Таурин(JC щот май няма друга марка)
ако някой иска да добави нещо и да даде някой саветче по темата да пише.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече