28.09.06
17:04
Та значи, аз съм си добрем само където имам да сваля малко около ханша и горната част на краката.. пих L-carnitine на Biogame в началото.. до скоро пих и на Biofit.. Та не смъквам нищо около краката и ханша.. някой може ли да помогне..
То ако ставаше само с добавки...
За да смъкваш, ти трябва подходяща диета.
И не може да смъкнеш само от там, по - принцип най - трудно се чисти той. Ще трябва да паднеш до доста нисък процент мазнини, за да орелефиш ханша.
Сирене, кашкавал, яйца, ПЕЧЕНО ПИЛЕ НА ГРИЛ? не знам какво е това “не мазна храна” .. аз се ограничавам разбирасе да не ям много мазно.. примерно.. салата ако ям не я ям със ОЛИО а със зехтин и така на татък..
ама и не казваш дали спортуваш или само с диета и добавки искаш да свалиш
важно е
а пък този кашкавал го заеби по добре :lol:
вкусен е да амъъъ...... :wink:
[quote author=“Zapa”]ама и не казваш дали спортуваш или само с диета и добавки искаш да свалиш
важно е
а пък този кашкавал го заеби по добре :lol:
вкусен е да амъъъ...... :wink:
Спортувам активно (През ден на фитнес) но си тренирам основните мускулни групи.. крака правя по-често..........
28.09.06
19:55
Диета и кардио тренировка. Или повече движение просто. Карнитина губи ефекта си след около месец прием, така че може да го спреш за известно време(ако взимаш в момента).
29.09.06
11:28
[quote author=”Петко К”]То ако ставаше само с добавки...
За да смъкваш, ти трябва подходяща диета.
И не може да смъкнеш само от там, по - принцип най - трудно се чисти той. Ще трябва да паднеш до доста нисък процент мазнини, за да орелефиш ханша.
Така е добавките съчетани с правилно хранене и тренировка .
Това е тайната на успеха . :wink: