Креатин + Гейнър?!?

28.09.06
21:55

Добра комбинация ли е за качване на ММ, 180/70 съм и искам да кача още. Ако е добре да го вземам ще ми кажете ли марки и по колко грама и по кое време на дена да ги взимам? Мерси предварително.

Добро е да. Креатина трябва да го “заредиш”. Което ше значи 5 дни по 20 грама на ден разделени на 4-5 приема. След това в тренировъчен ден по 5 грама преди тренировка(30 мин.) и веднага след, а в нетренировъчен след закуска. Протеини и гейнъри пия между храненията. По колко зависи от теглото ти и храненето. За марка... ами Оптимум е моят съвет.

diavolo_vam

29.09.06
00:33

По добре е глутамин-креатин. Но все пак и този е добър. Неочаквай обаче видими промени! Нищо нестава за 1 месец!

Sportex

29.09.06
01:08

Стабилно за маса ти трябват много калории и достатъчно протеин(над 2гр на килограм). Гейнер + креатин е добре, но гейнера поне по 100гр дневно.

FZ

29.09.06
11:30

[quote author=“MemphyS”]Добра комбинация ли е за качване на ММ, 180/70 съм и искам да кача още. Ако е добре да го вземам ще ми кажете ли марки и по колко грама и по кое време на дена да ги взимам? Мерси предварително.

Добра е . :P Вземи си нещо американско .  :wink:

29.09.06
20:58

Добре, да речем че взема тази комбинация след месец-два да прекъсна ли или да си я взимам?
А тези марки добри ли са:
Гейнър - Universal Mega Mass 3000
Креатин - BioTech

29.09.06
21:37

хаха и ти си като мен по най-тънкото :)))) става става тая комбинацийка

ArnoldPl

06.10.06
11:06

Искам да ви питам,добьр ли е креатина на BioTech?
Зех го от залата,само че ми насипа 200гр от кутията,а тя е 500гр.
Ако някои е запознат с марката,моля за мнение.
Мерси предварително!
:wink:

[quote author=“ArnoldPl”]Искам да ви питам,добьр ли е креатина на BioTech?
Зех го от залата,само че ми насипа 200гр от кутията,а тя е 500гр.
Ако някои е запознат с марката,моля за мнение.
Мерси предварително!
:wink:

Миналата година го ползвах. При мен имаше  много голям ефект. Взех си една такава опаковка от 500гр. и я пих на 2 “цикъла”. Единия лятото, след тва почивка и зимата пак.

ArnoldPl

07.10.06
00:51

Мерси много пич :wink:
Мисля да си взема после пак от него :idea:
BioTech явно е добра марка,на повечто места кьдето чета са доволни от нея.
А доколкото разбирам си го ползвал както аз мисля сега да направя;)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1