29.09.06
16:19
постоянно водя спорове с един френд за набирането кажете си и вие думата ..
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Според мен най-добре е макс до горе така има най-голям ефект.А и по добре направи две чисти отколкото пет половинки.С половинки нищо не се прави.
29.09.06
21:09
Брадата ти трябва да мине над нивото на лоста.Има разни ритат с крака и секви други изпълнения само за да направят 1-2 повече ма така са губи ефекта от упражнението :)
по здрави
хахаха то незнам как ще ти стигне лоста до зърната :shock:
тогава ще си е направо силово :lol:
29.09.06
23:56
Абсолютно правилно. И аз съм на това мнение!
30.09.06
00:01
До брадата. :wink:
Ехе лоста под зърната на гърдите, доста форсирано ще да е...
Според очите над нивото на лоста и цаката е в експлозивното спринтово изпълнение, не клатушкане 5 минути на серия... :wink:
Това със зърната е вариант на набирането с цел развиване на ДОЛНАТА част на “перките” (м.Латисимус дорси). Изпълнението е почти БЕЗ движение в лакътната става и целта е главата да не се приближава към лоста, а да върви на горе и на зад. Прави се с ПОДХВАТ на ширината на раменете (или успореден хват).
Удря много добре най-долната част на мускула.
Но това е вариант на упражнението, не е основното - така че аз гласувах за набиране “до брадата”.
Малко да разширя темата:
А докъде пускате? До пълно отпуснато положение или..?
Защото аз ако докрай отпусна тежестта после ми е почти невъзможно да изтегля, затова отпускам докато ъгъла в лакътя се получи около 120-150 градуса. Това брои ли се?
btw Виждала съм набирания и с отпускане до 90 градуса. Къде е разликата?
[quote author=“Djindjer”]Малко да разширя темата:
А докъде пускате? До пълно отпуснато положение или..?
Защото аз ако докрай отпусна тежестта после ми е почти невъзможно да изтегля, затова отпускам докато ъгъла в лакътя се получи около 120-150 градуса. Това брои ли се?
btw Виждала съм набирания и с отпускане до 90 градуса. Къде е разликата?
До долу. Не се брои, ако не е до долу, поне не за пълно набиране.
Другото са частични повторения. Аз понякога правя такива на края на серията, като не мога вече пълни.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече