До къде се прави набиране

29.09.06
16:19

постоянно водя спорове с един френд за набирането кажете си и вие думата ..

29.09.06
16:46

Докато брадата мине над (или минимум докосне) лоста.

29.09.06
20:20

Според мен най-добре е макс до горе така има най-голям ефект.А и по добре направи две чисти отколкото пет половинки.С половинки нищо не се прави.

shadow_

29.09.06
21:09

Брадата ти трябва да мине над нивото на лоста.Има разни ритат с крака и секви други изпълнения само за да направят 1-2 повече ма така са губи ефекта от упражнението :)

по здрави

29.09.06
22:41

Брадата трябва да мине, или поне да докосне лоста.

29.09.06
23:28

хахаха то незнам как ще ти стигне лоста до зърната  :shock:
тогава ще си е направо силово  :lol:

diavolo_vam

29.09.06
23:56

[quote author=”Петко К”]Докато брадата мине над (или минимум докосне) лоста.

Абсолютно правилно. И аз съм на това мнение!

RE

30.09.06
00:01

До брадата. :wink:

30.09.06
00:27

Ехе лоста под зърната на гърдите, доста форсирано ще да е...

Според очите над нивото на лоста и цаката е в експлозивното спринтово изпълнение, не клатушкане 5 минути на серия...  :wink:

30.09.06
09:02

Това със зърната е вариант на набирането с цел развиване на ДОЛНАТА част на “перките” (м.Латисимус дорси). Изпълнението е почти БЕЗ движение в лакътната става и целта е главата да не се приближава към лоста, а да върви на горе и на зад. Прави се с ПОДХВАТ  на ширината на раменете (или успореден хват).
Удря много добре най-долната част на мускула.
Но това е вариант на упражнението, не е основното - така че аз гласувах за набиране “до брадата”.

04.10.06
10:43

Брадата да мине малко над лоста!

04.10.06
13:48

Малко да разширя темата:
А докъде пускате? До пълно отпуснато положение или..?
Защото аз ако докрай отпусна тежестта после ми е почти невъзможно да изтегля, затова отпускам докато ъгъла в лакътя се получи около 120-150 градуса. Това брои ли се?
btw Виждала съм набирания и с отпускане до 90 градуса. Къде е разликата?

04.10.06
14:31

[quote author=“Djindjer”]Малко да разширя темата:
А докъде пускате? До пълно отпуснато положение или..?
Защото аз ако докрай отпусна тежестта после ми е почти невъзможно да изтегля, затова отпускам докато ъгъла в лакътя се получи около 120-150 градуса. Това брои ли се?
btw Виждала съм набирания и с отпускане до 90 градуса. Къде е разликата?

До долу. Не се брои, ако не е до долу, поне не за пълно набиране.
Другото са частични повторения. Аз понякога правя такива на края на серията, като не мога вече пълни.

04.10.06
15:45

И аз се “фукам”, че мога да направя 8-10 набирания  :?
Ти ме върна, не в първи клас, ами направо в детската градина  :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1