29.09.06
21:09
Еми картинката е ясна слаб и висок (1,85). И с тренировка 5 месеца постигнах резултат тялото да ми е като нормален без да е тренирал, въпреки, че пак гръдния кош си ми е 5см, ама няма значение. Та въпросът ми е може ли такива като мен с такъв вид тяло да постигне резултатите на такива с ендоморф? Мраза си тялото :cry:
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
29.09.06
21:52
нали не си 150 кила .тогава може да се радваш само.питаш ли ги дебелите хора каквоим е.ти си си наи добре ядеш си каквото си искаш и не ти пука яко
[quote author=“georgi_georgiev87”]нали не си 150 кила .тогава може да се радваш само.питаш ли ги дебелите хора каквоим е.ти си си наи добре ядеш си каквото си искаш и не ти пука яко
Е аз не искам да съм дебел, а що годе нормален. И на по тънките не им е добре вервай ми..
29.09.06
22:16
Ще постигнеш каквото искаш стига да имаш търпение и най вече желание.
Поемай повече белтъчини и въглехидрати дори и мазнини ... т.е. хапвай стабилно, но не да се тъпчеш 3 пъти в деня.Яж 5-6 пъти на ден за да може тялото да усвоява по-лесно приетите от храната белтъчини, въглехидрати и т.н.т.
П.С.: Не си чист ектоморф 100% имаш нещо общо и със някой от другите 2 вида, но основно си си ектоморф.Не можеш да постигнеш резултатите на ендоморф-а, защото структурата на при този вид тела е по-различна ...
[quote author=“Shatter”]Ще постигнеш каквото искаш стига да имаш търпение и най вече желание.
Поемай повече белтъчини и въглехидрати дори и мазнини ... т.е. хапвай стабилно, но не да се тъпчеш 3 пъти в деня.Яж 5-6 пъти на ден за да може тялото да усвоява по-лесно приетите от храната белтъчини, въглехидрати и т.н.т.
С яденето при мен не става, ям ям може и да кача некое килце най много 5. Обаче ето преди три дни бях 59 сега съм 55. Сега се чудя дали да си взема някакъв гейнър, ама нз дали ще има ефект.
29.09.06
22:22
Еми ти за 3 дни не можеш да качиш кой знае колко.
И аз съм ектоморф, зимата бях 56.5кг, сега съм 61-2кг (миналата зима НЕ тренирах).
Можеш да си вземеш някакъв млечно-яйчен протеин, но от 1-2 кутии няма да видиш голям прогрес.(Ако кутиите са от 400 или 1000гр.)
30.09.06
14:03
Един въпрос:правиш ли тяга и клек, и ако да, по-колко често?
Ектоморфите са по-облагодетелствани мисля. За да изглежда добре и да е в здравословните граници на теглото, ендоморфът трябва доживотно да пази диета, което както казват американците sucks.
Ектоморфът среща големи проблеми само в началото, за този соматотип често е характерна и липсата на /достатъчно/ апетит. С добри тренировки и хранене /в течение на сериозните тренировки апетитът се увеличава много/, за 1-2 години може да се постигне изключително много, а след това уверявам те поддържането е лесно, дори се налага леко, но само леко да ограничаваш количеството храна.
[quote author=“Pars”]Ектоморфите са по-облагодетелствани мисля. За да изглежда добре и да е в здравословните граници на теглото, ендоморфът трябва доживотно да пази диета, което както казват американците sucks.
Ектоморфът среща големи проблеми само в началото, за този соматотип често е характерна и липсата на /достатъчно/ апетит. С добри тренировки и хранене /в течение на сериозните тренировки апетитът се увеличава много/, за 1-2 години може да се постигне изключително много, а след това уверявам те поддържането е лесно, дори се налага леко, но само леко да ограничаваш количеството храна.
незнам колко лесно се потдържа теглото, ама като спрях да тренирам сега за 3-4 месеца и отслабнах с 8кг :shock: а не е да не съм ял...
Amazer, диетата ти не е била в ред като количество или като качество, най-вероятно и двете.
Аз също поради контузия отсъствах повече от половин година, но загубих 3-4 кг. Добре е ако можеш да тренираш с тежести поне 1 или два пъти седмично, тогава ще е още по-лесно да поддържаш мускулна маса при съответната диета.
Е, има и крайни варианти на ектоморф, които поради хипербързия метаболизъм/липса на апетит/лайфстайл в който храненето не е никакъв приоритет, им е много трудно дори да поддържат, но понеже оригиналната дискусия е на кой му е по-лесно- на ектоморфа или ендоморфа, крайните варианти на ектоморфа е редно да се сравняват с крайните варианти при ендоморфите, за които спирането на тренировките пък означава избор между две алтернативи - да ходят винаги обезумели от глад или да гледат как стрелката на кантара върви нагоре всяка седмица. Да не говорим, че при равни други условия ектоморфите обикновено са с по-малко здравословни проблеми, да не говорим че с напредването на възрастта метаболизмът се забавя, след 30-та година осезаемо, което отново облагдетелства ектоморфите.
[quote author=“Pars”]Amazer, диетата ти не е била в ред като количество или като качество, най-вероятно и двете.
Аз също поради контузия отсъствах повече от половин година, но загубих 3-4 кг. Добре е ако можеш да тренираш с тежести поне 1 или два пъти седмично, тогава ще е още по-лесно да поддържаш мускулна маса при съответната диета.
Е, има и крайни варианти на ектоморф, които поради хипербързия метаболизъм/липса на апетит/лайфстайл в който храненето не е никакъв приоритет, им е много трудно дори да поддържат, но понеже оригиналната дискусия е на кой му е по-лесно- на ектоморфа или ендоморфа, крайните варианти на ектоморфа е редно да се сравняват с крайните варианти при ендоморфите, за които спирането на тренировките пък означава избор между две алтернативи - да ходят винаги обезумели от глад или да гледат как стрелката на кантара върви нагоре всяка седмица. Да не говорим, че при равни други условия ектоморфите обикновено са с по-малко здравословни проблеми, да не говорим че с напредването на възрастта метаболизмът се забавя, след 30-та година осезаемо, което отново облагдетелства ектоморфите.
съгласен! :wink:
в интерес на истината не съм спазвал хранителен режим! иначе ако говорим за потдържане на форма ектоморфа е наистина по-облагодетелстван :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече