30.09.06
12:10
Накой ползвал ли е йохимбе за качване на маса, мисля да го използвам като заместител на трибестана по 1000 мг дневно
30.09.06
12:27
Йохимбиина се използва за сваляне не за качване. Вярно е че има подобен ефект на трибестана но ако мислиш само на него да караш нищо няма да направиш по добре си дай парите за протеин отколкото за йохимбийн. Все пак ако си решил твърдо да си вземеш йохимбийн звеми си този които е под формата на HCL неговия ефект е много по силен от този на Bark Extract-a
Mдаа хидрохлорид ти трябва, но няма в БГ.
За тази цел, за която си го предвидил няма да ти свърши работа.
Ето тук има доста за него писано:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=14257&highlight=yohimbine
Най силен си остава в БГ PSEUDODRENE - обаче аз хич не го усещам :?
30.09.06
18:11
emzo каде го има в София PSEUDODRENE и какви пари е.
а тва дали е добро как мислите? http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2133914
Supplement Facts
Serving Size 1 Capsules
Servings Per Container 100
Amount Per Serving % DV
Yohimbe Bark Extract (Pausinystalia yohimba)(2% Yohimbine Alkaloids = 9 mg) 450.00 mg **
** Daily Value (DV) not established
тея 9мг йохимбе алкалоидс йохимбе hcl ли са ?? дали ще работи тва нещо и дали си засулжава 40те лева? :)
21.03.08
12:00
Мдааа , Yohimbeto е определено за сваляне. Най-доброто на което съм попадал беше на Optimum, но вече го няма. В момента го има в няколко фет-бърнъра (вкл. Атро-Фекс).
Сещам се една формула за покачване на тестострона, която съм използвал за клиенти :
http://www.herbalremedies.com/libido-4.html
Беше изключително добро! Намира се и по секс шоповете в европа. Но не се предлага в БГ. На другия край на света го правят, иначе щях да заредя в магазина.
Що се отнася до GNC, не искам пак да става спор след мое изказване, но ти препоръчвам да прегледаш US форумите за тях и ще разбереш какво имам предвид. Никога не бих си купил нещо от тях.
Най-изгоден е Барк екстракта на Сатурн, ако си го намерите.
@stanio - по-стара тема не можа ли да изровиш ? :)
взех си това https://ssl.perfora.net/s146665725.onlinehome.us/y3/myweb.php?hls=10944 , още не съм го почнал.
Другия месец със диетата ще го включа заедно с л-карнитин.
казано от Валентин Иванов на 21.03.08, 12:00:
Що се отнася до GNC, не искам пак да става спор след мое изказване, но ти препоръчвам да прегледаш US форумите за тях и ще разбереш какво имам предвид. Никога не бих си купил нещо от тях.
Напълно подкрепям Валентин Иванов.
24.03.08
11:05
казано от fitboy на 30.09.06, 12:10:
Накой ползвал ли е йохимбе за качване на маса, мисля да го използвам като заместител на трибестана по 1000 мг дневно
Искам да поясня нещо за Йохимбе и продукта Йохимбин.
действието на таблетките е следното: вкарване на кръв в малкия таз. Не бъркай нещата. Тук няма увеличение на синтез на тестостерон. А само чувство за възбудимост и ерекция. Приемането на двете - билка и таблетки - няма ефект за покачване на маса. Само ще си хвърляте парите и здравето.
1. http://www.bb-team.org/articles/900/
2. Йохимбин - този екстракт, добиван от кората на африканското дърво йохимба, е един от най-старите афродизиаци, който са използвали още египтяните. От сходните му лекарства, допуснати на пазара, йохимбинът е най-изследваният и с потвърдени качества. Изследвания, проведени в Германия през 1997 г., показват, че при 71 процента от лекуваните с йохимбин се наблюдава увеличена потентност. Вероятно йохимбинът води до отпускане на съдовете и подобряване на кръвоснабдяването на таза, но и активира онази част от гръбначния стълб, която отговаря за ерекцията. Това прави йохимбинът особено подходящ за пациенти с психологически обусловена и предизвикана от стрес импотентност. За съжаление препаратът има редица странични ефекти - 20 до 40 процента от приемащите го съобщават за сърцебиене, треперене на крайниците, раздразнителност, нарушения в съня, повишаване на кръвното налягане, панически пристъпи. По тази причина медикаменти, съдържащи по-високи концентрации йохимбин, се продават задължително с рецепта.
3. Алкалоидът йохимбин се съдържа в африканското растение коринант (Corynanthe yohimbe), както и в някои растения на Новия свят. Йохимбинът се намира в нашите аптеки, но в много страни с пуритански морал, напр. в САЩ, той не се продава свободно и желаещите се задоволяват с кори от коринант, купени от някой магазин за екзотични стоки. Независимо от това по време на някои ексцентрични сватбени церемонии (естествено в Калифорния) на младоженците вместо традиционното шампанско се поднася напитка, приготвена от коринант. Много от легендите за йохимбина звучат невероятно; встарите книги се твърди, че под неговото въздействие африканците участвуват в сексуални оргии, които продължават по цяла седмица. В действителност възможностите му са по-скромни, но изглежда той наистина спомага в някаква степен за повдигане на увяхващата мъжественост, тъй като успешно се прилага и на биковете за разплод, които слабо се влияят от внушения. Йохимбинът блокира т. нар. алфа-2 авторецептори, които регулират концентрацията на норадреналин в синапсите. Вследствие на това се разширяват кръвоносните съдове, най-вече в тазовата област, което води до ерекция. Такива рецептори има и в мозъка, затова той има и забележимо влияние върху психиката; най-общо ефектът му може да се оприличи на този на кофеина. Даже в неголеми дози (10 mg) той предизвиква лека възбуда и безсъние, а високите дози (над 30 mg) водят до силна нервност и безпокойство, саливация, нахлуване на кръв в лицето и други неприятни симптоми. Йохимбинът е опасен за хора с високо кръвно налягане, както и за тези, които са твърде раздразнителни и възбудими.
4. Yohimbe - голямо дърво, от кората на което се извлича алкалоида йохимбин - в Конго, Гвинея, Камерун. Подобрява работата на мозъка, сърцето и половите жлези. При спортисти: повишава енергията. Йохимбин е афродизиак (има възбуждащ ефект), защото предизвиква хипотония т.е. кръвонапълване в коремните органи и особено в гениталиите и пряко дразни ерекционния център в сакралния участък и затова е ефикасен при неврастенична импотентност, при хипертония. Билката стимулира разграждането на мазнините и по този начин предпазва кръвните съдове от отлагания.
Внимание: Yohimbe не трябва да се употребява от бременни жени, жени, които планират скоро да забременеят, кърмачки, деца, възрастни над 55 години, болни от бъбречни, чернодробни, сърдечно-съдови болести, глаукома, умствени нарушения, при подлагане на терапия с транквиланти или антидепресанти. Пациенти на антихипертензивна терапия (клонидин) и МАО инхибитори не трябва да взимат по същото време билката. Ако се приема храна богата на тирамин (сирене, червено вино) и едновременно с това се взима Yohimbe може да се стигне до повишаване на кръвното налягане. За разлика от билката, алкалоидът иохимбин не е МАО инхибитор. Някои автори смятат, че билката в предписаните дози е напълно безвредна за разлика от препарат от иохимбин.
Големи дози могат да предизвикат депресивен ефект на сърцето и дишането. Болки в корема, тежест, повръщане, световъртеж, безсъние. тремор, умора, халюцинации, рязко повишаване или понижаване на кръвното налягане, сърцебиене, сърдечна слабост.обща слабост, намаляване на мускулна маса. При поява на някой от горните симптоми се прекратява приемането на препарата.
Yohimbe се прилага за общо укрепване на организма и като афродизиак. Дозировката му е 1-2 таблетки дневно по време на хранене.
Мога да продължавам да добавям инфо. Мисля всеки разполагащ с НЕТ може да потърси с наличните търсачки.
Не бъркайте двете неща - тестостерон, получен от препарат и ерекция получена от препарат. Двете неща са коренно различни.
Йохимбе и Йохимбин не могат да предизвикат увеличен синтез на тестостерон, а само ерекция и повечето от съпътстващите я усещания!
Поради което не могат да позлужат нито за сваляне, нито за качване на маса.
Мнението беше редактирано от Велин Иванов на 24.03.08 11:07.
25.03.08
15:01
emzo, действа ли наистина за топене на мазнинки? Необходима ли е промяна на режима на хранене ако съм с бърз метаболизъм?
26.03.08
06:43
Вие наистина ме изненадвате.
Явно никой не е чел поста. Нима някой наистина вярва, че това може да му помогне да сваля, камо ли да качва. Това е препарат, който помага само и единствено за мигновена ерекция. Няма полезни действия по отношение на маса и релеф. Определено някой яко ви е заблудил!Ама ваша си работа!
Явно пак някой е повярвал на рекламите >:-( Не разбрахте ли, че вълшебно хапче или екстракт няма винаги трябва да е в комбинация с нещо друго за да действа.
Четох, четох и то много добре.Обаче вземи потърси каква роля играе точно йохимбина в комбинация с други съставки, защото излиза, че десетки фирми го ползват за вдигане на самолета само, макар че такъв ефект не усетих, а някои хора знаят до какви количества йохимбин съм стигал.
Знаеме , и не само ти не си усетил самолета . Според мен не го усещаме щото сме свикнали с честите полети а ако се използва от човек не летял отдавна ще си е ехеее :) .
Мнението беше редактирано от GH0$T на 26.03.08 18:21.
За да има наистина ефект Йохимбина се комбинира основно с Натурален Кофеин, Паусинисталия, Трибулус Терестрис, Авена Сатива, Еурокома Лонгофолия и др. такива завъртяни заглавия.
27.03.08
06:25
С интересното е, какви точно действия на Йохимбе се засилват. Бихте ли обяснили.
Защото самите добавки, така като гледам, си имат достатъчно такива. Интересно ми е, кое, което не притежава никоя от описаните я има йохимбе и се засилва?!
определено от иохимбе не качвам.но ефекта със самолета го има.)) вземам го по скоро за енергия и настроение.допускам че може и да чисти защото забелязвам че не ми позволява да качвам килограми.а от този продукт на GNC yohimbe 451повръщах.
Мнението беше редактирано от romul на 14.03.12 14:11.