30.09.06
14:00
занимавам се с футбол от доста време... но имам един проблем ... издражливоста ! ако може да ми препорачате да взимам нещо....
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
30.09.06
14:05
Creatine (креатин). По 5 грама дневно в твоя случай ще е добре. Преди това има зареждаща доза 1 седмица. Прочети това за повече подробности. Карнитина също е възможност но аз ти препоръчвам креатин.
30.09.06
14:19
10x за отговора ще го пробвам. и последно да попитам нещо за повече въздох.
30.09.06
14:32
Еми ти щом се занимаваш с футбол значи тичаш яко а от там и дробовете ти се развиват повече като дишаш. Добавка за повече въздух ли искаш?! Аз за такова не съм чувал. Друг е въпроса ако пушиш.
Inosine - в БГ има на JC, Ultimate Nutrition & Musashi
Inosine can help increase the body’s ability to carry oxygen
Не очаквай чудеса, може дори и да не го усетиш.
30.09.06
15:49
[quote author=“boxerg”]Еми ти щом се занимаваш с футбол значи тичаш яко а от там и дробовете ти се развиват повече като дишаш. Добавка за повече въздух ли искаш?! Аз за такова не съм чувал. Друг е въпроса ако пушиш.
почнах от 3ти клас ... тренирах около 5 години и спрях! 2 години несъм тичал сериозно ... ходих по дискотеки ... бири водки ракии! сега пак ме взеха в едно отборче ... започнах подготовка с тях ... но нямам въздох ... бягам до 60тата минута !
един познат ми беше казал за клембонтерол и ефидрин или нещо такова обача също каза че са забранени ....
[quote author=“ftbll-player”]занимавам се с футбол от доста време... но имам един проблем ... издражливоста ! ако може да ми препорачате да взимам нещо....
Бавни въглехидрати преди/1 час преди/ и след тренивовка.
Каквато и добавка към храната да вземеш. ако яденето ти е скапано, все ще се чувстваш кофти.
Прочети за храненето.
еми това, което аз си взех. по принцип го пият предимно футболисти и хора, подложени на интензивни спортни натоварвания, при които се изисква издържливост. казва се виталити спорт и съдържа: 300 мг пчелно млечице, 1 г таурин, 500 мг инозитол, 50 мг концентрат от царевични зародиши със съдържание от 15% на поликосаноли, както и витамин С 300 мг. даже ми дадоха схемата, по която го пият някои футболни отбори в испания.
[quote author=“ftbll-player”][quote author=“boxerg”]Еми ти щом се занимаваш с футбол значи тичаш яко а от там и дробовете ти се развиват повече като дишаш. Добавка за повече въздух ли искаш?! Аз за такова не съм чувал. Друг е въпроса ако пушиш.
почнах от 3ти клас ... тренирах около 5 години и спрях! 2 години несъм тичал сериозно ... ходих по дискотеки ... бири водки ракии! сега пак ме взеха в едно отборче ... започнах подготовка с тях ... но нямам въздох ... бягам до 60тата минута !
един познат ми беше казал за клембонтерол и ефидрин или нещо такова обача също каза че са забранени ....
въздух ще започнеш да имаш, след като потренираш поне един месец и спреш цигарките. катот спреш цигарите, ще намалиш спазъма на бронхиолите и ще продишаш по-добре.
15.10.06
12:53
[quote author=“ftbll-player”]10x за отговора ще го пробвам. и последно да попитам нещо за повече въздох.
предполагам пушиш?иначе Кленбутерол за въздух :D
———————————————————————-
От месарницата:
-400 г телешко/или пилешко
От рибарския:
-400 г риба/тон/пъстърва/скумрия
От пазата:
- 450г моркови
- 400г картофи
- 250г ориз
- 400г домати + 200г сирене
—————————————————————————
Това го изяваш /не сурово/ всеки ден. Спиш по 9-10 часа, тренираш по 1 час през ден-два. За седмица и половина ще си атлет и половина :D
В аптеката няма нужда да ходиш.
Успех
Значи искам да ти кажа,че добавка,която да повишава издръжливостта УСЕЗАЕМО НЯМА !
Това,че с времето се повишавала издръжливостта са тинтири-минтири за мен...
Единственото решение е кленбутерол,но не ти го препоръчвам,защото си е химия все пак.
Друг вариант е преди да отидеш на трен. 30 мин. едно кафе+1 редбул+1 аспирин,сам ще усетиш ефекта(това съм го чул от Недик и като го пробвах се очудих доста)
[quote author=“djpetko”]Значи искам да ти кажа,че добавка,която да повишава издръжливостта УСЕЗАЕМО НЯМА !
Не съвсем колега :)
Има една, за която казват, че правила чудеса:
http://www.bodybuilding.com/store/ergo/amp.html
даже макс да се използва 3-4 пъти в седмицата.
В нутришън таргета я има :-D
[quote author=“emzo”][quote author=“djpetko”]Значи искам да ти кажа,че добавка,която да повишава издръжливостта УСЕЗАЕМО НЯМА !
Не съвсем колега :)
Има една, за която казват, че правила чудеса:
http://www.bodybuilding.com/store/ergo/amp.html
даже макс да се използва 3-4 пъти в седмицата.
В нутришън таргета я има :-D
Утре още ще си я купя да видя за какво става въпрос :wink:
18.10.06
22:12
не пуша няма и да пуша ... за 20 дена започнах да възвръщам форма ... но още нямам нужния въздох ... преди дълго време бях болен и дробовете ми небяха добре ... а и доста се изевявах по дискотеките ... и доста пъти съм се пребирал на 4 крака ...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече