Проблеми със Скрипеца

SN

30.09.06
14:02

И така ето и моята история.Скрипеца винаги ми е бил проблемен никога немога да дигам там пове4е кила и изпитвам болка дори и с по малки.Избягвах го известено време ама преди няколко седмици пак по4нал макар и с нищожни кила.И преди няколко дена докато праих скрипец таи с нормални кила без много зор изпитах болка в левия лакът (не ставата а по скоро сухожилието/мускула от вътрешната страна).Преди имах подобен проблем с дясната ръка и за това спрях да тренирам и ся още ми е слаба тая 4аст и бързо умалява.Милсех 4е само при тоя тип движение ще ме боли (дирпане на скрипец и изнасяне на дъмбели при задно рамо)Ама в4ера при ръцете пак усетих болка и спрях.Ся мисля да по4ина 1 седмица и да прая само краката.
Въпроса ми е с какво мога да заменя скрипец-а (до колкот знам тои е основно упражнение и тои то4но разширява гърба).Мисля да не са доближавам до скрипец доста доста дълго време (явно ми е няква слабост то4но тоя тип упражение).Набирания прая 2-3 макс.Някви съвети с какво да го заместя ?

ПС : 17 години 184/67 (както виждате ръцете ми са дълги и слаби и от там явно идва проблема)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1