30.09.06
22:57
от близо месец тренирам, бицепса го правя с гърди като правя 3*10 с дъмбели и 3*10 със лост. само че не чуствам никаква мускулна треска после за разлика от другите мускули. да включа ли още някое упражение и ако да - кое?
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
вклиучи още едно. прави серийте с по малка почивка и внимавай много за техниката. а и вдигни килограмите до мах с които можеш до правиш пълни серии и такам...... а и не винаги мускулната треска е огледало на растежа!!!
30.09.06
23:15
Чисто изпълнение. Вкарай и концентритано сгъване.
01.10.06
00:51
Вшлушай се в съветите им :wink: ... Но да знаеш пич, че бицепса е мускула на които според мен най=трудно се хваща мускулна треска ... аз почти никога съм нямал на бицепс с малки изклиучения ... пък тренирам от година и половина ... нз може само при мен да е така ама нека и други си кажат мнението ...
01.10.06
01:02
Имал съм и то не лека.
01.10.06
02:47
уфф , всички наоколо имат мускулната треска за ега ти коректива :roll:
пробвай това упражнение ...
http://www.t-nation.com/img/photos/emails/weeklyDoseJuly28th/image010.png
Не слагай картинки в постовете си, линка е достатъчен
ASTOR
По добре чисто с по малко кила отколко с по големи кила и читинг .. Вкарай скот със щанга
По добре чисто с по малко кила отколко с по големи кила и читинг .. Вкарай скот със щанга
Пак някои се изказва неподготвен!Значи наи добре е да има равновесие,само 1-2 серии да са ти с максималните кила и ако усетиш напрежение в бедрото си значи бицепса ти неможе да се справи с тежеста и правиш чеатинг!
А колкот до тревата скотовото товари много силно китките особено със щанга като се прави така че по леко с изказванията!
01.10.06
22:03
според мене е хубаво да сложиш 1.скот..... и последното ти за бицепс трябва да е конц.
абе мом4ета,си4ки сте на разли4но мнение :lol: и аз тренирам с ultimate от 2 седмици и правя 5 упражнения за бицепс + 3 за трицепс и 1 за предмишница... (тва много ли е?)
5 за бицепс е винаги много - скромно мнение!
Гръб и Рамо - красота, бицепса - за суета!
(Ма съм умен, чак досаден)
02.10.06
09:41
така е. когато праиш мноо упр. само го натоварваш и ношто не праиш
02.10.06
12:28
Примерна програма за бицепс:
1.Прав с лост - 3х6
2.Прав с дъмбели 3х6 (ако искаш прави чукове, защото после ще пуснеш тема “какво да правя за връх”)
3.Концентрирано 3х6
:idea: За да са ти ефективни тренировките за бицепс овеличи интензивноста на тренировките за бицепс.
11.07.07
08:08
земи си сустенон ще ти помогне наи добре :coolsmirk:
Внимавай с подобни изказвания!
Jorku
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 11.07.07 20:45.
казано от Jorku на 01.10.06, 01:02:
[quote author=“The_undisputed”]Вшлушай се в съветите им :wink: ... Но да знаеш пич, че бицепса е мускула на които според мен най=трудно се хваща мускулна треска ... аз почти никога съм нямал на бицепс с малки изклиучения ... пък тренирам от година и половина ... нз може само при мен да е така ама нека и други си кажат мнението ...
Имал съм и то не лека.
аз пък на гърба не съм имал мт никога докато на бицепса имам след всяка трен ...зависи
по темата вкарай чуково скотово или концентрично
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече