Важен въпрос около травма

01.10.06
00:16

А е хора искам да ви питам едно нещо!Преди 1 седмица паднах от колелото ми върху един тротоар на лявата ми гърда(аз съм момче).И оттогава секи ден ме боли като направя някакво движение с ръката.Искам да ви попитам какво може да е и дали ако го мажа с Фастум Гел е вредно,понеже е точно кадето е сърцето ?

Shatter

01.10.06
09:35

Защо най-добре не отидеш при личния ти лекар за един профилактичен преглед, да видиш какво ще ти каже тя/той ...
Може да е просто натъртено, но може и да не е.

П.С.: Преди месец бях ударил една стена със юмрук и си нацепих кокалчето на кутлето адцки лошо и чак след около месец ми мина ...  :roll:

01.10.06
14:48

Най-вроятно си си нятъртил мускуля. Още седмиця-2 ще е кофти, после ще отшуми, но не трябва да товариш тежко гърдите, да не вземе да стане не що по-опасно.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1