01.10.06
11:26
Аз доколкото знам няма обаче все пак да попитам може и да има някаква а също така да попитам може ли да се пие всеки ден дори и в дните когато не се тренира и също дали наистина с нея се качва маса?
Аз като малък пиех една течна беше доста гъста иядох по няколко лъжици на ден и бързо напълнях обаче от тази на прах дали ще има същия ефект и колко трябва да се пие?
Предварително ви благодаря!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
01.10.06
11:49
Декстроза - глюкоза на прах ;)
[quote author=“viliareal”]Аз доколкото знам няма обаче все пак да попитам може и да има някаква а също така да попитам може ли да се пие всеки ден дори и в дните когато не се тренира и също дали наистина с нея се качва маса?
Аз като малък пиех една течна беше доста гъста иядох по няколко лъжици на ден и бързо напълнях обаче от тази на прах дали ще има същия ефект и колко трябва да се пие?
Предварително ви благодаря!
А течна продава ли се и дали е много скъпа?
01.10.06
12:19
Във всички аптеки има течна, незнам на каква цена е, но не е скъпа.
По-добре обаче си разтваряй декстроза, защото във течната глюкоза по аптеките си е също разтвор със вода и водата може да е от по-голямо ниво.
Shatter ти е отговорил за разликата.В аптеките има глюкоза(течна) във вид на банки,но като я отвориш трябва да я изпиеш до час(1/2 литър).Ето защо е по-добре да си вземеш декстроза(прах) и да си разтваряш колкото и когато искаш.Пие се след тренировка и вместо да постваш нова тема можеше да прочетеш малко по-надолу.Успех
01.10.06
21:42
Всъщност има и глюкоза на прах. Със сигурност има някаква разлика макар и минимална.
Декстрозата е Д-глюкоза, което е натуралния стерео-изомер на глюкозата.
С 2 думи: едно и също е.
С повече от 2 думи, обаче: внимавайте какво и колко гълтате. Защото за разлика от захарозата, глюкозата се абсорбира абсорбира директно от организма. А една мулекулкаа глюкоза дава 2 871 kJ.
А кое е лошото на тия неща,един по телевизията (не му знам името по СКАТ) обясняваше,че освен да дават и много взимали,та кво толкоз взимат тез неща не ми е ясно :roll: :oops:
02.10.06
22:44
Тука не се връзват нещата.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече