Упражнение за гърди

chevan

01.10.06
14:33

Хора , имам една молба - може ле да ми кажете някое упражнение за гърди , което да може да се прави в домашни условия и да е ефективно ? Просто много ми трябва , защото ръцете ми растат повече от гърдите и става грозна гледка . Разполагам с два 5кг. дъмбела .  Много бих бил благодарен , ако ми препоръчате такова упражнение .

Лицеви опори примерно. Ще стресираш мускула. С тия два дъмбела не знам какво може да правиш, а и май няма смисъл.

ludiaBG

01.10.06
15:59

аз друго освен лицеви опори несе сещам за домашни условия

chevan

01.10.06
16:29

Аз успях да си направя аматьорска лежанка , ама ако тръгна да правя флайс всеки ден мускула дали ще се развива като хората  или трябва да го оставям да си почива ???

Мускула расте докато почива. Трябва почивка. Може това да е грешката ти за да не расте мускула.

chevan

01.10.06
17:19

Мерси много на всички . Сега остава само да си изработя система за по-пълноценен растеж .

DD

01.10.06
17:37

Може да пробваш кофички между два стола.

chevan

01.10.06
19:02

Това за кофичките между двата стола ще ми е леееко невъзможно , защото съм висок  :?

01.10.06
20:29

ами то краката са ти на трети стол или лигло  :D така че височината не е важна  :wink:

ludiaBG

01.10.06
21:34

тва пак кофички м/у столове за парви пат го чувам :)

chevan

02.10.06
07:28

Мерси за идеята . Аз до сега съм чувал само за кофичке на столове за трицепс .

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1