01.10.06
17:47
Някой да е чел сп.”Мускули и фитнес” септембрийският брой?!В него има поместена статия за това какво е добре да се пие:
на Първо място е водата като казват че няма ограничение в това колко трябва да пием на ден
на Второ място е кафето и чая като споменават някой неща за тях
НА ТРЕТО МЯСТО е млякото(нискомаслено или обезмаслено) и казват че млякото и всички напитки от соя са като протейновите шейкове.Спомага за изгарянето на мазнините. и както те се изразиха:”Не спирайте да пълните чашите си с тази бяла течност”.Прием за деня 500мл.
P.S.Много ми е интересно какви ще са ви мненията особено на тези който казват че не било хубаво да се приема мляко по време на НВД.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=“Saint”]Някой да е чел сп.”Мускули и фитнес” септембрийският брой?!В него има поместена статия за това какво е добре да се пие:
на Първо място е водата като казват че няма ограничение в това колко трябва да пием на ден
на Второ място е кафето и чая като споменават някой неща за тях
НА ТРЕТО МЯСТО е млякото(нискомаслено или обезмаслено) и казват че млякото и всички напитки от соя са като протейновите шейкове.Спомага за изгарянето на мазнините. и както те се изразиха:”Не спирайте да пълните чашите си с тази бяла течност”.Прием за деня 500мл.
P.S.Много ми е интересно какви ще са ви мненията особено на тези който казват че не било хубаво да се приема мляко по време на НВД.
Абе ако се напливаш с черен чай, така приятно-небрежно ще се интоксикираш, че седмици после ще трябва да се чистиш... /Говоря за леко завишение количества. Има хора, които не си игрят на дребно. /
От пълномасленото мляко, над литър на ден, ако човек е предразположен особенно, скача прилично холестерола.
За соята... еми може и да топи маснини, като е толкова отвратителна на вкус, че след нея се издрайфваш./И не съм краен в мнението си, а говоря от опит, надигал съм да пия кутия соя като мислех, че е мляко... е рзултата не меше много приятен. :? /
Незнам как е написана статията, но сами по себеси горните цитати не са много сериозно изказани.
Поздрави
03.10.06
10:43
Eто я статията от списанието както се казва мотамо 1:1
Мляко(нискомаслено или обезмаслено) и напитки от соя
Млякото и напитките от соя са равностойни на протеинов шейк.Млякото заздравява костите и помага за по-ефективно изгаряне на мазнините.Независимо какво ще чуете и какво ще ви кажат сега и за в бъдеще , не преставайте да пълните чашите с тази бяла напитка.Колко трябва да приемаме?Вземайте около 500мл. дневно.Това е точно колкото два протеинови шейка между хранене.
03.10.06
12:55
Аз лично проблем с млякото нямам докато свалям, ето и в момента съм на 2 килограма от целта и през последната седмица свалих 1 кило без да съм се ограничавала с млечните продукти. А нали уж всички казват, че млякото пречело. Възможно е и да си зависи от организма на човек, но при мен мляко и млечни продукти не са проблем при НВД.
И аз не съм спирал млечните продукти по време на НВД и изобщо не ми попречиха на изгарянето на мазнините. Не съм пил прясно мляко, понеже не го обичам много, но кисело мляко, сирене, кашкавал и извара всекидневно приемах.
05.10.06
08:42
изненадан съм от тази малка активност по темата :roll: :roll:
:D Аз съм фанатична фенка на млякото, пия по 1 литър за 2-3 дена и дори обмислям идеята да си правя изцяло млечни дни. Пия пълномаслено мляко, защото другото ми е воднисто и гадно. Мляко винаги съм обожавала и никой не може да ме убеди, че тази божествена течност е вредна по какъвто и да било начин! Чували сме какви ли не изпълнения по темата, дори, че млякото било съвсем откровено много вредно за възрастни, или че кравето мляко не било за хора предназначено и затова, разбирате ли, не им понасяло и глупости такива. Не само, че е супер, но и спомага невероятно за красив външен вид - прави кожата страхотна, независимо дали се пие, или се правят външни козметични процедури. Клеопатра не е била тъпа с нейните млечни вани, обаче това, което не се споменава е, че освен тях, вероятно редовно е и пиела мляко... :)
[quote author=“Lumina”]:D Аз съм фанатична фенка на млякото, пия по 1 литър за 2-3 дена и дори обмислям идеята да си правя изцяло млечни дни. Пия пълномаслено мляко, защото другото ми е воднисто и гадно. Мляко винаги съм обожавала и никой не може да ме убеди, че тази божествена течност е вредна по какъвто и да било начин! Чували сме какви ли не изпълнения по темата, дори, че млякото било съвсем откровено много вредно за възрастни, или че кравето мляко не било за хора предназначено и затова, разбирате ли, не им понасяло и глупости такива. Не само, че е супер, но и спомага невероятно за красив външен вид - прави кожата страхотна, независимо дали се пие, или се правят външни козметични процедури. Клеопатра не е била тъпа с нейните млечни вани, обаче това, което не се споменава е, че освен тях, вероятно редовно е и пиела мляко... :)
1 литър за повече от ден не е сериозно количество. Проблеми стават като се вдигне над 1л пълномаслено ба ден. Холестеролеца почва да подскача... :wink:
06.10.06
23:33
абе човек ти можеш ли да четеш кой тука ти говори за пълномаслено мляко!!!
Аз говоря за пълномаслено мляко!
При обезмасляването страдат единствено вкусовите качества, а разликата в процентите е минимална. Все пак пълномасленото мляко е 3%!...
[quote author=“Lumina”]Аз говоря за пълномаслено мляко!
При обезмасляването страдат единствено вкусовите качества, а разликата в процентите е минимална. Все пак пълномасленото мляко е 3%!...
хахахаха :lol:
Права си, че разликата не е голяма и че вкуса, лееко заминава, но при завишени количества и тази малка разлика оказва сериозно влияние.
И между другото в някои страни от з.Европа се слагат, традиционна такива увкусители, че вкуса го докарват без проблем. :wink:
08.10.06
11:45
аз подкрепям сайнт и статията !!! наистина млякото дава енергия,що се отнася до чая - пия 2 капочинови чаши английски чай :)
08.10.06
11:50
Не мислех да пиша в тази тема защото беше ясно, че ще започнат караници, но все пак мисля че по - добре да пиеш по половин литър мляко на ден отколкото половин литър водка. Вода според някои може да пиеш колкото си искаш, според други ако пиеш прекалено много става кофти(статията в сайта). По моя преценка за трениращ човек 4-5 литра дневно би било добре. За чай и кафе има теми колкото искаш, особено с приемите на креатин и други с тях.
[quote author=“tpd”] Права си, че разликата не е голяма и че вкуса, лееко заминава, но при завишени количества и тази малка разлика оказва сериозно влияние.
И между другото в някои страни от з.Европа се слагат, традиционна такива увкусители, че вкуса го докарват без проблем. :wink:
Ако ти кажа, че веднага мога да позная какво мляко пия не само по вкуса, но и по плътността му, а като ефект да не говорим! Една чаша пълномаслено към 10-11 часа често ми държи сито до късен следобяд. Днес например, изпих две чаши нискомаслено (1.5% - чиста вода) и след 2 часа стомахът ми стържеше сякаш не бях яла нищо от предния ден... Не е гот и това си е. :roll:
10.10.06
11:30
ем тои може млякото да е пълномаслено и пак да е рядко,зависи много от бактерията със която се заквасва
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече