01.10.06
17:47
Някой да е чел сп.”Мускули и фитнес” септембрийският брой?!В него има поместена статия за това какво е добре да се пие:
на Първо място е водата като казват че няма ограничение в това колко трябва да пием на ден
на Второ място е кафето и чая като споменават някой неща за тях
НА ТРЕТО МЯСТО е млякото(нискомаслено или обезмаслено) и казват че млякото и всички напитки от соя са като протейновите шейкове.Спомага за изгарянето на мазнините. и както те се изразиха:”Не спирайте да пълните чашите си с тази бяла течност”.Прием за деня 500мл.
P.S.Много ми е интересно какви ще са ви мненията особено на тези който казват че не било хубаво да се приема мляко по време на НВД.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“Saint”]Някой да е чел сп.”Мускули и фитнес” септембрийският брой?!В него има поместена статия за това какво е добре да се пие:
на Първо място е водата като казват че няма ограничение в това колко трябва да пием на ден
на Второ място е кафето и чая като споменават някой неща за тях
НА ТРЕТО МЯСТО е млякото(нискомаслено или обезмаслено) и казват че млякото и всички напитки от соя са като протейновите шейкове.Спомага за изгарянето на мазнините. и както те се изразиха:”Не спирайте да пълните чашите си с тази бяла течност”.Прием за деня 500мл.
P.S.Много ми е интересно какви ще са ви мненията особено на тези който казват че не било хубаво да се приема мляко по време на НВД.
Абе ако се напливаш с черен чай, така приятно-небрежно ще се интоксикираш, че седмици после ще трябва да се чистиш... /Говоря за леко завишение количества. Има хора, които не си игрят на дребно. /
От пълномасленото мляко, над литър на ден, ако човек е предразположен особенно, скача прилично холестерола.
За соята... еми може и да топи маснини, като е толкова отвратителна на вкус, че след нея се издрайфваш./И не съм краен в мнението си, а говоря от опит, надигал съм да пия кутия соя като мислех, че е мляко... е рзултата не меше много приятен. :? /
Незнам как е написана статията, но сами по себеси горните цитати не са много сериозно изказани.
Поздрави
03.10.06
10:43
Eто я статията от списанието както се казва мотамо 1:1
Мляко(нискомаслено или обезмаслено) и напитки от соя
Млякото и напитките от соя са равностойни на протеинов шейк.Млякото заздравява костите и помага за по-ефективно изгаряне на мазнините.Независимо какво ще чуете и какво ще ви кажат сега и за в бъдеще , не преставайте да пълните чашите с тази бяла напитка.Колко трябва да приемаме?Вземайте около 500мл. дневно.Това е точно колкото два протеинови шейка между хранене.
03.10.06
12:55
Аз лично проблем с млякото нямам докато свалям, ето и в момента съм на 2 килограма от целта и през последната седмица свалих 1 кило без да съм се ограничавала с млечните продукти. А нали уж всички казват, че млякото пречело. Възможно е и да си зависи от организма на човек, но при мен мляко и млечни продукти не са проблем при НВД.
И аз не съм спирал млечните продукти по време на НВД и изобщо не ми попречиха на изгарянето на мазнините. Не съм пил прясно мляко, понеже не го обичам много, но кисело мляко, сирене, кашкавал и извара всекидневно приемах.
05.10.06
08:42
изненадан съм от тази малка активност по темата :roll: :roll:
:D Аз съм фанатична фенка на млякото, пия по 1 литър за 2-3 дена и дори обмислям идеята да си правя изцяло млечни дни. Пия пълномаслено мляко, защото другото ми е воднисто и гадно. Мляко винаги съм обожавала и никой не може да ме убеди, че тази божествена течност е вредна по какъвто и да било начин! Чували сме какви ли не изпълнения по темата, дори, че млякото било съвсем откровено много вредно за възрастни, или че кравето мляко не било за хора предназначено и затова, разбирате ли, не им понасяло и глупости такива. Не само, че е супер, но и спомага невероятно за красив външен вид - прави кожата страхотна, независимо дали се пие, или се правят външни козметични процедури. Клеопатра не е била тъпа с нейните млечни вани, обаче това, което не се споменава е, че освен тях, вероятно редовно е и пиела мляко... :)
[quote author=“Lumina”]:D Аз съм фанатична фенка на млякото, пия по 1 литър за 2-3 дена и дори обмислям идеята да си правя изцяло млечни дни. Пия пълномаслено мляко, защото другото ми е воднисто и гадно. Мляко винаги съм обожавала и никой не може да ме убеди, че тази божествена течност е вредна по какъвто и да било начин! Чували сме какви ли не изпълнения по темата, дори, че млякото било съвсем откровено много вредно за възрастни, или че кравето мляко не било за хора предназначено и затова, разбирате ли, не им понасяло и глупости такива. Не само, че е супер, но и спомага невероятно за красив външен вид - прави кожата страхотна, независимо дали се пие, или се правят външни козметични процедури. Клеопатра не е била тъпа с нейните млечни вани, обаче това, което не се споменава е, че освен тях, вероятно редовно е и пиела мляко... :)
1 литър за повече от ден не е сериозно количество. Проблеми стават като се вдигне над 1л пълномаслено ба ден. Холестеролеца почва да подскача... :wink:
06.10.06
23:33
абе човек ти можеш ли да четеш кой тука ти говори за пълномаслено мляко!!!
Аз говоря за пълномаслено мляко!
При обезмасляването страдат единствено вкусовите качества, а разликата в процентите е минимална. Все пак пълномасленото мляко е 3%!...
[quote author=“Lumina”]Аз говоря за пълномаслено мляко!
При обезмасляването страдат единствено вкусовите качества, а разликата в процентите е минимална. Все пак пълномасленото мляко е 3%!...
хахахаха :lol:
Права си, че разликата не е голяма и че вкуса, лееко заминава, но при завишени количества и тази малка разлика оказва сериозно влияние.
И между другото в някои страни от з.Европа се слагат, традиционна такива увкусители, че вкуса го докарват без проблем. :wink:
08.10.06
11:45
аз подкрепям сайнт и статията !!! наистина млякото дава енергия,що се отнася до чая - пия 2 капочинови чаши английски чай :)
08.10.06
11:50
Не мислех да пиша в тази тема защото беше ясно, че ще започнат караници, но все пак мисля че по - добре да пиеш по половин литър мляко на ден отколкото половин литър водка. Вода според някои може да пиеш колкото си искаш, според други ако пиеш прекалено много става кофти(статията в сайта). По моя преценка за трениращ човек 4-5 литра дневно би било добре. За чай и кафе има теми колкото искаш, особено с приемите на креатин и други с тях.
[quote author=“tpd”] Права си, че разликата не е голяма и че вкуса, лееко заминава, но при завишени количества и тази малка разлика оказва сериозно влияние.
И между другото в някои страни от з.Европа се слагат, традиционна такива увкусители, че вкуса го докарват без проблем. :wink:
Ако ти кажа, че веднага мога да позная какво мляко пия не само по вкуса, но и по плътността му, а като ефект да не говорим! Една чаша пълномаслено към 10-11 часа често ми държи сито до късен следобяд. Днес например, изпих две чаши нискомаслено (1.5% - чиста вода) и след 2 часа стомахът ми стържеше сякаш не бях яла нищо от предния ден... Не е гот и това си е. :roll:
10.10.06
11:30
ем тои може млякото да е пълномаслено и пак да е рядко,зависи много от бактерията със която се заквасва
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече