въпрос за децата

01.10.06
20:17

дали някой може да ми каже колко калории е мормално за едно момиче на 9-10 годи6на възраст да приема дневно?много съм объркана по този въпрос :?:  :?:  :?: и нормално ли е да изяжда колкото едно на 16 да речем.щото те децата нали израсходват много енергия.и ако сега яде много може ли като порастне да е пълна при полижение че в семейството няма наднормени или пък ако не яде после да е много слаба-абе изобщо как стоят нещата че изобщо не съм на ясно. :?  :?  :?

02.10.06
09:22

[quote author=“sweety_girl”]дали някой може да ми каже колко калории е мормално за едно момиче на 9-10 годи6на възраст да приема дневно?много съм объркана по този въпрос :?:  :?:  :?: и нормално ли е да изяжда колкото едно на 16 да речем.щото те децата нали израсходват много енергия.и ако сега яде много може ли като порастне да е пълна при полижение че в семейството няма наднормени или пък ако не яде после да е много слаба-абе изобщо как стоят нещата че изобщо не съм на ясно. :?  :?  :?

Абе глупости,да си яде,че сега разсте...Е не да се тъпче разбира се...

02.10.06
09:29

Спокоино ;) децата попринцип си хапват добре  те ядат клкото им е сладко а не кат нас ( да се тъпчем) нека си хапва пък като порасне(15-16) ше се усети и ше си оправи храненето ;) но е добре децата да се учат още от малки на правилно хранене ( особено за е-тата и другите гадости) , поне според мен всеки си преценява .

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1