01.10.06
20:17
дали някой може да ми каже колко калории е мормално за едно момиче на 9-10 годи6на възраст да приема дневно?много съм объркана по този въпрос :?: :?: :?: и нормално ли е да изяжда колкото едно на 16 да речем.щото те децата нали израсходват много енергия.и ако сега яде много може ли като порастне да е пълна при полижение че в семейството няма наднормени или пък ако не яде после да е много слаба-абе изобщо как стоят нещата че изобщо не съм на ясно. :? :? :?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“sweety_girl”]дали някой може да ми каже колко калории е мормално за едно момиче на 9-10 годи6на възраст да приема дневно?много съм объркана по този въпрос :?: :?: :?: и нормално ли е да изяжда колкото едно на 16 да речем.щото те децата нали израсходват много енергия.и ако сега яде много може ли като порастне да е пълна при полижение че в семейството няма наднормени или пък ако не яде после да е много слаба-абе изобщо как стоят нещата че изобщо не съм на ясно. :? :? :?
Абе глупости,да си яде,че сега разсте...Е не да се тъпче разбира се...
Спокоино ;) децата попринцип си хапват добре те ядат клкото им е сладко а не кат нас ( да се тъпчем) нека си хапва пък като порасне(15-16) ше се усети и ше си оправи храненето ;) но е добре децата да се учат още от малки на правилно хранене ( особено за е-тата и другите гадости) , поне според мен всеки си преценява .
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече