02.10.06
03:28
не знам верно е по-добре от миналата година , но чак пък толкова ,че да спечели .....
http://graphicmuscle.com/index.cfm?go2=contests_competitor&CompetitorID=10176 - туй са неговите снимки !
вижте рони http://graphicmuscle.com/index.cfm?go2=contests_competitor&CompetitorID=525
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
е нищо нямам против него ама за мен не я заслужава .. има много по-добри състезатели
и аз така мисля :!: особено Декстър :idea: :wink:
Верно ли той е спечелил ?!
Евала ако е така много яко. Джей е супер як и оформен генетично поне според мен за разлика от Рони. Винаги са ме дразнили плочките на Колман някакви супер странни и по мое мнение грозни. Супер много се кефя браво на Кътлър :)
02.10.06
18:17
влезнах днес във форума специално това да разбера кой е станал мистър олимпия ... не мога да повярвам, изобщо не очаквах, жалко за рони, на края се изложи, можеше да влезне в историята като шампиона на шампионите, но на края не му достигнаха силите, жалко , много жалко, най-лошото е че оттук нататък всяка следваща година шансовете му да спечели олимпия намаляват заради стареенето, мисля че трябва да се назоби до смърт и да си даде зор за следващата олимпия за да бъде непобедимият рони наистина непобедим, пък след това и да умре все тая, нали се е разписал ;)
Гледах мр. Олипмия 2006 и мисля че Кътлър си я заслужи...Рони определено не изглеждаше достатъчно добре...годинките си казват думата....мен ме е яд за класирането на Густаво и Гюнтер...на фона на успеха им миналата година.
02.10.06
19:46
да и мен много ме е яд за густаво !
колкото до годинките рони е шампион и никога няма да се откаже от рекорда . аз бярвам ,че догодина ше смаже конкуренцията !
02.10.06
20:11
[quote author=“batspirooo”]да и мен много ме е яд за густаво !
колкото до годинките рони е шампион и никога няма да се откаже от рекорда . аз бярвам ,че догодина ше смаже конкуренцията !
Дано. И аз съм за него. Въпроса е дали след загубата ще тръгне нагоре или надолу. Да се надяваме не второто...
02.10.06
20:58
Ronnie си къса задника от работа и живота му е поредица от лишения в името на бодибилдинга затова съм с 2 ръце за него...и сички които го плюят могат да му го л***т най-много :wink: :twisted: .
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече