Jay Cutler - Mr. Olympia 2006

Темата е заключена.

02.10.06
03:28

не знам верно е по-добре от миналата година , но чак пък толкова ,че да спечели .....

http://graphicmuscle.com/index.cfm?go2=contests_competitor&CompetitorID=10176 - туй са неговите снимки !
вижте рони http://graphicmuscle.com/index.cfm?go2=contests_competitor&CompetitorID=525

02.10.06
15:16

Jay Cutler Rules ;)

02.10.06
16:32

е нищо нямам против него ама за мен не я заслужава .. има много по-добри състезатели

02.10.06
17:06

[quote author=“Ayo”]е нищо нямам против него ама за мен не я заслужава .. има много по-добри състезатели

и аз така мисля :!:  особено Декстър :idea:  :wink:

02.10.06
17:52

Верно ли той е спечелил ?!
Евала ако е така много яко. Джей е супер як и оформен генетично поне според мен за разлика от Рони. Винаги са ме дразнили плочките на Колман някакви супер странни и по мое мнение грозни. Супер много се кефя браво на Кътлър :)

diecast

02.10.06
18:17

влезнах днес във форума специално това да разбера кой е станал мистър олимпия ... не мога да повярвам, изобщо не очаквах, жалко за рони, на края се изложи, можеше да влезне в историята като шампиона на шампионите, но на края не му достигнаха силите, жалко , много жалко, най-лошото е че оттук нататък всяка следваща година шансовете му да спечели олимпия намаляват заради стареенето, мисля че трябва да се назоби до смърт и да си даде зор за следващата олимпия за да бъде непобедимият рони наистина непобедим, пък след това и да умре все тая, нали се е разписал ;)

02.10.06
19:16

Гледах мр. Олипмия 2006 и мисля че Кътлър си я заслужи...Рони определено не изглеждаше достатъчно добре...годинките си казват думата....мен ме е яд за класирането на Густаво и Гюнтер...на фона на успеха им миналата година.

02.10.06
19:46

да и мен много ме е яд за густаво !
колкото до годинките рони е шампион и никога няма да се откаже от рекорда . аз бярвам ,че догодина ше смаже конкуренцията !

[quote author=“batspirooo”]да и мен много ме е яд за густаво !
колкото до годинките рони е шампион и никога няма да се откаже от рекорда . аз бярвам ,че догодина ше смаже конкуренцията !

Дано. И аз съм за него. Въпроса е дали след загубата ще тръгне нагоре или надолу. Да се надяваме не второто...

InDaHEad

02.10.06
20:58

Ronnie си къса задника от работа и живота му е поредица от лишения в името на бодибилдинга затова съм с 2 ръце за него...и сички които го плюят могат да му го л***т най-много :wink:  :twisted: .

02.10.06
21:20

Добре де не виждаш ли че има отворена тема за олимпия вече.... просто един поглед хвърли

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1