02.10.06
18:27
хора кажете някакво лекарство за кости ...тренирам вече година и половина и наскоро получих травми в лакътните кости и спрях да почина около месец(даже то си беше месец)не усещам че нещата вървят пак към болки...вярно че ако те заболят кости или стави и господ уж не може да ти помогне но поне малко от малко да подтиисна болката...благодаря предварително!!!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
HS Labs Creatine Powder
Креатин монохидрат
Още предложения от BB-Shop
02.10.06
18:29
даже днес си взех витамини Ca,mg i zn в едно...но то си е чисто витаминче не варвам да ми помогне кои знае колко....
02.10.06
18:49
“НО” усещам че нещата вървят пак към болки
02.10.06
19:40
ехей ти за копче edit не си ли чувал , а по вапроса с болките пробвай да се мажиш с някакъв крем , но най добре отиди на лекар
02.10.06
20:04
Може да ти помогне повече отколкото мислиш. При всеки има такива болки, но зависи колко са силни. Пий го това и загрявай хубаво преди тренировка и упражнение. В краен случай на лекар. Но не знам дали ще ти каже нещо сериозно. Съмнява ме.
П.С. Използвай бутона “edit” а не пускай поредни постове.
02.10.06
21:53
... благодаря за съветите и сорри за копче “edit”...рядко пиша във форуми...мда сега го скивах...еми все пак съм“novice”...а относно мазилата...мазъл съм ссе с фастум гел през периода (1 месец)през които се възстановявах...благодаря още 1 път...ще поразпитам още насам-натам...и бих искал да комбинирам ...със нещо друго освен със тези витамини...искам този път да съм на 100% сигурен че няма да има контузия от този сорт...сега гожорих с един познат и ми каза че при травми в масивните мускули мо бедра ръце...се използва Vitacel GH7…изплзвало се и за това когато тъканите растяли по бързо от костите...някои да знае нещо по въпроса?
Абе отиди на ортопед и се разберете, така няма да стане работата...
Твойта работа с предположенията и какво да вземеш си е: “Бой на негри в тъмна нощ” :wink:
1 . отиди на Лекар , тука едва ли има хора с медицинско образование , че да ти дадат адектватно решение .
2 . засиви как изпълняваш някоъ упражнение , понеже при някоъ при неправилна техника напрежението пада върху костите и води до болка .
пич малко калций с витамин D - продават го по аптеките - 1 месец курс и си готов
16.10.06
22:24
ходи на ортопед,травматолог или нз...
но аз зная какво ще ти кажат ... мляко сирене кашкавал и фастум гел ! :)
П.С казвам го с риск да ме сложат в бисерите ама аз съм си редовен там :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече