02.10.06
18:27
хора кажете някакво лекарство за кости ...тренирам вече година и половина и наскоро получих травми в лакътните кости и спрях да почина около месец(даже то си беше месец)не усещам че нещата вървят пак към болки...вярно че ако те заболят кости или стави и господ уж не може да ти помогне но поне малко от малко да подтиисна болката...благодаря предварително!!!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим02.10.06
18:29
даже днес си взех витамини Ca,mg i zn в едно...но то си е чисто витаминче не варвам да ми помогне кои знае колко....
02.10.06
18:49
“НО” усещам че нещата вървят пак към болки
02.10.06
19:40
ехей ти за копче edit не си ли чувал , а по вапроса с болките пробвай да се мажиш с някакъв крем , но най добре отиди на лекар
02.10.06
20:04
Може да ти помогне повече отколкото мислиш. При всеки има такива болки, но зависи колко са силни. Пий го това и загрявай хубаво преди тренировка и упражнение. В краен случай на лекар. Но не знам дали ще ти каже нещо сериозно. Съмнява ме.
П.С. Използвай бутона “edit” а не пускай поредни постове.
02.10.06
21:53
... благодаря за съветите и сорри за копче “edit”...рядко пиша във форуми...мда сега го скивах...еми все пак съм“novice”...а относно мазилата...мазъл съм ссе с фастум гел през периода (1 месец)през които се възстановявах...благодаря още 1 път...ще поразпитам още насам-натам...и бих искал да комбинирам ...със нещо друго освен със тези витамини...искам този път да съм на 100% сигурен че няма да има контузия от този сорт...сега гожорих с един познат и ми каза че при травми в масивните мускули мо бедра ръце...се използва Vitacel GH7…изплзвало се и за това когато тъканите растяли по бързо от костите...някои да знае нещо по въпроса?
Абе отиди на ортопед и се разберете, така няма да стане работата...
Твойта работа с предположенията и какво да вземеш си е: “Бой на негри в тъмна нощ” :wink:
1 . отиди на Лекар , тука едва ли има хора с медицинско образование , че да ти дадат адектватно решение .
2 . засиви как изпълняваш някоъ упражнение , понеже при някоъ при неправилна техника напрежението пада върху костите и води до болка .
пич малко калций с витамин D - продават го по аптеките - 1 месец курс и си готов
16.10.06
22:24
ходи на ортопед,травматолог или нз...
но аз зная какво ще ти кажат ... мляко сирене кашкавал и фастум гел ! :)
П.С казвам го с риск да ме сложат в бисерите ама аз съм си редовен там :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече