нови ядки?

02.10.06
20:00

Гледам тука баща ми почнал да продава някви нови смесени ядки на опаковката им пиши смес от :овсени , пшенични , ръжени и ечемични.

Опаковката е пак 500гр. (цената незнам , аз си ги всемам на безпарички  8)  ) фирмата е “Nikola” , а съдържанието е:
1Белтъчини-11,6г.
2Въглехидрати-62,9г.
3Мазнини-2,6г.
(за 100г. от продукта)

Вие какво мислите за тези нови ядки ?

П.П. аз тъй както ги гледам имам съвсем малка разлика с обикновенните финни овесени ядки малко по малко белтъчини и въглехидрати (по малко и от 1 гр.) , а мазниите не ги помня  :roll:

П.П. само че не са финни , а са доста големи  :D , а това е проблем , поне при мен  8)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

04.10.06
13:53

Много добре на съм виждал такива в хипермаркетите... :idea:

04.10.06
19:18

:lol:  ми нови са със същата опаковка като финните овесени ядки и пише , че ще им сменят опаковката с нова в скоро време , но кога никои незнае

07.10.06
20:52

Не са нови, много отдавна ги има, но на мен нещо на вкус не ми допадат и си предпочитам чистите овесени ядки.

08.10.06
20:22

еми на опаковката пиши , че са нови  :wink:  , пък на вкус наистина не са добри

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1