02.10.06
20:00
Гледам тука баща ми почнал да продава някви нови смесени ядки на опаковката им пиши смес от :овсени , пшенични , ръжени и ечемични.
Опаковката е пак 500гр. (цената незнам , аз си ги всемам на безпарички 8) ) фирмата е “Nikola” , а съдържанието е:
1Белтъчини-11,6г.
2Въглехидрати-62,9г.
3Мазнини-2,6г.
(за 100г. от продукта)
Вие какво мислите за тези нови ядки ?
П.П. аз тъй както ги гледам имам съвсем малка разлика с обикновенните финни овесени ядки малко по малко белтъчини и въглехидрати (по малко и от 1 гр.) , а мазниите не ги помня :roll:
П.П. само че не са финни , а са доста големи :D , а това е проблем , поне при мен 8)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим04.10.06
19:18
:lol: ми нови са със същата опаковка като финните овесени ядки и пише , че ще им сменят опаковката с нова в скоро време , но кога никои незнае
Не са нови, много отдавна ги има, но на мен нещо на вкус не ми допадат и си предпочитам чистите овесени ядки.
08.10.06
20:22
еми на опаковката пиши , че са нови :wink: , пък на вкус наистина не са добри
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече