какво съдържа кафето??

03.10.06
10:41

Някой знае ли съдържанието на микроелементи и други вещества в чаша кафе? не мога да намеря инфо.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
FI

03.10.06
11:08

Аз това намерих. Но разбира се зависи от сорта кафе.

Калории:  2 kcal
          9 kjoule
Въглехидрати: 0,3 g
Мазнини 0,0 g
Протеин 0,2 g
Магнезий 6 mg

Saint

03.10.06
11:21

калорийте при кафето могат да се дигнат ако се слага захар!!!

FI

03.10.06
11:25

[quote author=“Saint”]калорийте при кафето могат да се дигнат ако се слага захар!!!

Е да разбира се, тук се има предвид чисто кафе. Ако му сложа и мляко става много повече. :wink:

Saint

03.10.06
11:55

Незнам за млякото аз съм пуснал една тема за него в отдела за намаляване на мазнините доста интересна е но няма нещо много мнения аз очаквах доста по-голяма активност.

03.10.06
13:07

[quote author=“fitday”]Аз това намерих. Но разбира се зависи от сорта кафе.

Калории:  2 kcal
          9 kjoule
Въглехидрати: 0,3 g
Мазнини 0,0 g
Протеин 0,2 g
Магнезий 6 mg

това за какво количество?
примерно 100 грама сух продукт, или как?

между другото на мен ми прави впечатление, 4е ако имам неизмити  :oops: 4аши от кафе и ако е останало на дъното - се образуват едни такива петънца - все едно е имало нещо мазно. не знам дали го обясних така, че да се разбере...

FI

03.10.06
13:15

100 гр. Ти чисто ли го пиеш кафето? Защото при мен не съм забелязала подобни неща. Но пак казвам, там откъдето имам инфото имаше доста различни видове кафе и при повечето имаше разлика в съдържанието.

03.10.06
15:08

Ето ви един полезен линк за кафето и кофеина: http://www.erowid.org/chemicals/caffeine/caffeine.shtml

04.10.06
01:25

[quote author=“fitday”]100 гр. Ти чисто ли го пиеш кафето? Защото при мен не съм забелязала подобни неща. Но пак казвам, там откъдето имам инфото имаше доста различни видове кафе и при повечето имаше разлика в съдържанието.

чисто без захар мляко сметани и т.н.
и мн разредено
купувам си дау егбертс жълтата опаковка
оба4е на работа кой знае от кво го правят, най-евтиното възможно предполагам...

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1