Едно запитване ???

ZE

03.10.06
17:08

Здравейте на всички :)

Значи едно приятелче ме помоли да ви попитам,тъй като той няма интернет,значи пие амино киселини на UNIVERSAL -  AMINO 2700 от близо година,но иска да ги спре,защото няма възможност да ги продължи,а и иска да спре изцяло със спорта. :? Какво да му кажа?Какви са рисковете,ако ги спре,ще му се отрази ли вредно на здравето това нещо,има ли + и -,ако ги спре.С една дума,да ми обясните по по - прост начин как се прави спиране,след близо година на пиене на дадено нещо,за да мога и аз да го схвана и да му го обесна все пак де,че съм малко тъп,относно обяснинията. :wink: Това ме помоли да ви попитам.

Поздрави !

:)  :wink:  :wink:

FZ

03.10.06
17:20

Може да ги спре когато си поиска .
:D За първи път чувам да има рискове за здравето при спирането на  някой суплемент.
:shock: Въпроса ти е..........  :evil:

Няма да има проблем. Организна привиква към някои суплементи и така след ползване от 2-3 месеца вече няма ефект. За аминокиселините не знам как е, но определено няма нищо да му стане ако ги спре. Спорта като цял като спре ще е малко по - кофти, но това си е личен избор.

ZE

04.10.06
17:03

Мерси много за отговора. :) BIG PICHAGA,аз питам,защото незнам !!! :x :x

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1