03.10.06
18:59
ще можили да ми кажите какво да вземам за оформяне на мусколите ? ето една снимкa www.80445.sladur.com от 1 год и половина ходя на фитнес и несам вземал химия ама ми кажете нне6то което не жреди мерси предварително
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим03.10.06
19:11
1)Мусколи се оформят с тежест и кардио, нема вълшебно хапче, изгори тлъстото и мускулите ще си излезат
Оточни точно кво искаш да направиш, какво имаш предвид под “химия”, щото хранителните добавки не спадат към тва определение
ми не точно химия добавки..ама без да ми навредат.. казват че от карнитина се е получвал рака вярно ли е? ми правя кардио ама не става!!
Eхее стига бе! МускОли се правят с кола ! а мускУли с тренировки и хапване но според мен пичаго маи требва като за начало да се концентрираш в/у махането на мазнинките даи някакви размери кг/височина/години . Иначе това което можем да ти предложим като химия(добавки/суплементи) е кретин , протеин , аминокиселини и глутаминса за мускули а пък л-карнетин и фат бърнерите за сваляне на мазнинки , има и други химий но те по нататък ;) . Попрочети за тея в сайта и помисли кое е подобре да направиш първо (сваляне или качване на кг ) избери подходяща програма за трениране и за хранене и почвай ! Това от мен питаи ако не разбираш нещо ;)
едит:
[quote author=“evgeni_88”]ми не точно химия добавки..ама без да ми навредат.. казват че от карнитина се е получвал рака вярно ли е? ми правя кардио ама не става!!
Ми казват че от креатина се получава но трябва да прекалиш мнооооого с него (1-2 кофи на ден :shock: ) . Не слушаи всеки какво казва един комшия вика че от тоя проитеин дет пия щела да ми падне п*шката ;) (аз му викам че требе да ме вика аз да му права децата :D ) а за кардиото прави го сутрин на гладно защото тогава е наи ефективно
03.10.06
20:22
Еми значи или кардиото ти куца или НВД-то(нисковъглехидратна диета) ако пък всичко ти е ок, пробвай с интервално бягане по системата IBUR казват че тва е най-оптималния вариант за макс. горене и мин. загуба на ММ( не съм го пробвал, но ще го пробвам)
Пише се креатин
мерси....ще прочета пак щото сам чел и преди... ще се консултирам с фитнес инструктора
03.10.06
21:05
Това за рака е само хипотеза. Няма хора оплакали се до сега, а и ако изобщо е вярно няма да се получи от нормални дози. При правилна НВД, кардио към тренировката и самата тренировка да е за маса - няма да имаш проблеми мисля.
да ама тея ниско въглехидратнио диети излизат много скъпи аз бях 1 мес и ми излезна мн соленко :cry:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече