ше може ли да ми кажите

03.10.06
18:59

ще можили да ми кажите какво да вземам за оформяне на мусколите ? ето една снимкa www.80445.sladur.com от 1 год и половина ходя на фитнес и несам вземал химия ама ми кажете нне6то което не жреди мерси предварително

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

03.10.06
19:11

1)Мусколи се оформят с тежест и кардио, нема вълшебно хапче, изгори тлъстото и мускулите ще си излезат
Оточни точно кво искаш да направиш, какво имаш предвид под “химия”, щото хранителните добавки не спадат към тва определение

03.10.06
19:53

ми не точно химия добавки..ама без да ми навредат.. казват че от карнитина се е получвал рака вярно ли е? ми правя кардио ама не става!!

03.10.06
20:01

Eхее стига бе! МускОли се правят с кола ! а мускУли с тренировки и хапване но според мен пичаго маи требва като за начало да се концентрираш в/у махането на мазнинките даи някакви размери кг/височина/години . Иначе това което можем да ти предложим като химия(добавки/суплементи) е кретин , протеин , аминокиселини и глутаминса за мускули а пък л-карнетин и фат бърнерите за сваляне на мазнинки ,  има и други химий но те по нататък ;) . Попрочети за тея в сайта и помисли кое е подобре да направиш първо (сваляне или качване на кг ) избери подходяща програма за трениране и за хранене и почвай ! Това от мен питаи ако не разбираш нещо ;)

едит:
[quote author=“evgeni_88”]ми не точно химия добавки..ама без да ми навредат.. казват че от карнитина се е получвал рака вярно ли е? ми правя кардио ама не става!!

Ми казват че от креатина се получава но трябва да прекалиш мнооооого с него (1-2 кофи на ден  :shock: ) . Не слушаи всеки какво казва един комшия вика че от тоя проитеин дет пия щела да ми падне п*шката ;) (аз му викам че требе да ме вика аз да му права децата  :D ) а за кардиото прави го сутрин на гладно защото тогава е наи ефективно

03.10.06
20:22

Еми значи или кардиото ти куца или НВД-то(нисковъглехидратна диета) ако пък всичко ти е ок, пробвай с интервално бягане по системата IBUR казват че тва е най-оптималния вариант за макс. горене и мин. загуба на ММ( не съм го пробвал, но ще го пробвам)
Пише се креатин

03.10.06
20:44

мерси....ще прочета пак щото сам чел и преди... ще се консултирам с фитнес инструктора

[quote author=“evgeni_88”]ми не точно химия добавки..ама без да ми навредат.. казват че от карнитина се е получвал рака вярно ли е? ми правя кардио ама не става!!

Това за рака е само хипотеза. Няма хора оплакали се до сега, а и ако изобщо е вярно няма да се получи от нормални дози. При правилна НВД, кардио към тренировката и самата тренировка да е за маса - няма да имаш проблеми мисля.

04.10.06
17:50

да ама тея ниско въглехидратнио диети излизат много скъпи аз бях 1 мес и ми излезна мн соленко  :cry:

04.10.06
21:36

[quote author=“evgeni_88”]да ама тея ниско въглехидратнио диети излизат много скъпи аз бях 1 мес и ми излезна мн соленко  :cry:

Дет се вика : ” Лесно нема! “

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1