06.10.06
14:19
Неска ги бягах 50 метра за 6.6 можех и доста по бързо. Ако тренирам и наблегна на спринта .
06.10.06
15:32
Странно защото 6.4 ги бяга една от моя клас която трнеира от доста години лека атлетика
off : дай снимки, ще ме запознаеш ли :lol:
аз като отслабна 7-8 кила и ще гледате набирания :)
а за постиженията с бягането - мерете ги на писта най-добре.
[quote author=“weenie”]неска покривахме някви нормтниви в даскало ама бях с дънки и не можех да тичам добре... :(
60м - 7.9сек
600м - 2.35мин
можех и мн по добре и за тва сега ме е яд!
:shock: :shock: :shock: Следващия път си вземи анцунг, наистина са слаби, не ми се обиждай! Колко кг си?
[quote author=“YODA”][quote author=“weenie”]неска покривахме някви нормтниви в даскало ама бях с дънки и не можех да тичам добре... :(
60м - 7.9сек
600м - 2.35мин
можех и мн по добре и за тва сега ме е яд!
:shock: :shock: :shock: Следващия път си вземи анцунг, наистина са слаби, не ми се обиждай! Колко кг си?
е аз съм малак бе..14 :P а и мисля че с “по добро облекло” ще съм към 7.
Иначе съм 163-4см и 67-8кг!
бягането ми е най-слабата дисциплина . пък и миналия ден правех крака и толкова зле се представих ..
50m - 7,2
600m - 2,12
ПОдчертавам че миналия ден правех крака и не знаех че ще бягаме иначе да питам само на тия състезания как се тренират хората ? у тях си ли ? и за бяггането какво е добре клек с много или клек с повече серии катто за релеф ?
07.10.06
18:54
600m - 2,12
ПОдчертавам че миналия ден правех крака и не знаех че ще бягаме иначе да питам само на тия състезания как се тренират хората ? у тях си ли ? и за бяггането какво е добре клек с много или клек с повече серии катто за релеф ?
за спринтови постижения - клек и тяга с големи тежести, 4-5 повторения. За силова издръжливост(1-3 минути) демек 400м-1км табата серии с клек.Може и някакъв друг вид суперсерия
08.10.06
00:42
[quote author=“Infernaloverkill”]
600m - 2,12
за спринтови постижения - клек и тяга с големи тежести, 4-5 повторения. За силова издръжливост(1-3 минути) демек 400м-1км табата серии с клек.Може и някакъв друг вид суперсерия
Към клека и тягата ще добавя НАПАДИ. Бицепс-феморис (посредством глутеуса) е ключов при спринта.
08.10.06
00:56
[quote author=“valaraukarky”][quote author=“Nazgul”]леле лицевите....
Лицеви опори бр
1. Jaho 57
2. Петко К. 52
3. Васко Наумов 51
Нино Гомес
5. Сашо - Noodle 46
6. Пачо 42
7. Иван Милков 39
: 8. Милко Георгиев 36
9. Сашо - Axl 31
10. Калин Радулов 21
57 :shock: :lol: аз ги правим по 100 на изморено преди лягане :lol
и колко тежиш 50 кг ли ? пък и не се знае как ги правиш :wink: нищо лично ама ме досмешава да ходиш да се мериш с петко
и защо пък да не го прави повече.аз също ги правя повече и не съм 50 кг. :D
Това, че Петко К е един от добрите културисти във форума не значи че в тази дисциплина а и като цяло не може се мерим с него.Напротив, аз също правя далеч над 57, пък ако щеш и много бавно мога ди ги направя. :wink:
[quote author=“NRG52”]Раменна преса пред гърди -> военна преса. :)
Ехе 10х .... Не знаех че така се казва :wink:
28.01.07
08:05
номерът е там , че се изпълнява прав !
а иначе - пробвайте първо да припомпате мъртва тяга , военна преса и набиране (с тежест) и после си изпробвайте максимума на лицевите опори. Въпросният Нино Гомес , дето има едва 51 лицеви на състеазнието , отпочинал прави по 20 лицеви опори на една ръка - може и това да пробвате ако също ви се вижда лесно :lol:
29.01.07
20:15
Ае така ли ми са струва или кво,ма повечето от састезателите никак не ми са виждат активно трениращи!
А този Васко Наумов има направо смешни постижения!
Ръст 188 см
Лично тегло 90 кг
Мазнини в тялото 6%
Мъртва тяга 200 кг
Клек 175 кг
Напад 135 кг
Набиране с 40 кг
Набирания 17 бр
Кофичка с 40 кг
Военна преса 80 кг
Странична преса 37 кг
Скок от място 299 см
Тва са супер посредствени постижения особено тягата и клека!
29.01.07
21:20
[quote author=“TREVATA”][quote author=“NRG52”]Раменна преса пред гърди -> военна преса. :)
Мога само да кажа браво на ПеткоК ,защото 85кг на Раменна преса е добро постижение ,рекорда ми засега е 75кг 1 повторение и знам какво напрежение е изпълнението на това упражнение.
SlowDead защо не си кажеш твоите непосредствени постижения за да преценя колко си силен?
29.01.07
22:42
[quote author=“morphey”][quote author=“TREVATA”][quote author=“NRG52”]Раменна преса пред гърди -> военна преса. :)
Мога само да кажа браво на ПеткоК ,защото 85кг на Раменна преса е добро постижение ,рекорда ми засега е 75кг 1 повторение и знам какво напрежение е изпълнението на това упражнение.
SlowDead защо не си кажеш твоите непосредствени постижения за да преценя колко си силен?
Ммм няма смисъл да ти ги казвам аз не тренирам за постижения,но тези са посредствени!Да не говорим че познавам доста хора дето праят с 85-90 кг отпред раменни преси!Раменни преси отзад няма да коментирам защото са се наложили като много травмоопастно положение!
А бтв какво добро виждаш в тва човек с 10 години с стаж и в разцвета на силите си да праи раменна преса със 85 кг много ли ти са вижда?!И не е кои знаи кво напрежение ако не се кривиш като червеи на уреда и с тва да си натоварваш неправилно съвсем различни групи от тези които трая,например долната част на гарба!
29.01.07
22:56
Махни го уреда човек ,пробвай така слагаш щангата на земята като за тяга ,хващаш я със широк хват и я вдигаш нагоре (най-лесно е със обръщнане в подклек) качваш я на раменете и я изтласкваш ,гърба ти няма опора и напрежението е голямо ,иначе твоите хора ако искат и със 120 да си правят на машини -те (машините)не са критерий за сила.
Такива смешници като SlowDead, дето на думи са велики и само си избиват комплексите по форумите са ми ясни. Така или иначе си замина, заради обиди към останалите потребители. Няма нужда да му отговаряте повече.
[quote author=“morphey”]Махни го уреда човек ,пробвай така слагаш щангата на земята като за тяга ,хващаш я със широк хват и я вдигаш нагоре (най-лесно е със обръщнане в подклек) качваш я на раменете и я изтласкваш ,гърба ти няма опора и напрежението е голямо ,иначе твоите хора ако искат и със 120 да си правят на машини -те (машините)не са критерий за сила.
Морфей, щангата се взима от стойки. Все пак е военна преса, а не обръщане и изтласкване.
[quote author=“morphey”]
С 85 кг съм правил 4 повторения, но вкарвах чийтинг с краката и тежах към 90 кила. Тогава с 80 кг правех серия от 5-6 чисти повторения.
Между другото, в момента мога да бутна минимум 90 кг чисто.
30.01.07
11:07
Петко К с колко широк хват се изпълнява упражнението?
Колкото при вдигане от лег?
При мен проблем са китките ,поемат голяма част от натоварването и не смея да пробвам 80-1 път :?
П.С.Стойките като за клек ли са?
30.01.07
11:15
Браво - похвална инициaтива.
Петко, браво приятелю, явно си се хванал да тренираш здраво !
Мисля, като вляза във форма.... и аз да се присъединя, към отбора на форума.
Предполагам че, ще бия спайдерите :) - в тежките дисциплини, ама ми куца леката атлетика нещо.
Та при следващите игри - може да ме броите и мен, стига да не са по-рано от 2-3 месеца, за да имам някакво време да се подготвя ;).
Поздрави.
30.01.07
11:25
малко офтопик - опорите от стойка на ръце равняват ли се на раменна преса със собственото тегло?
[quote author=“morphey”]Петко К с колко широк хват се изпълнява упражнението?
Колкото при вдигане от лег?
При мен проблем са китките ,поемат голяма част от натоварването и не смея да пробвам 80-1 път :?
П.С.Стойките като за клек ли са?
За ширина, колкото ти е удобен. Аз вдигам колкото ми е на лежанка, даже 1-2 см по - тесен (т.е., съвсем малко повече от ширината на раменете). Стойките са си за клек - влизаш, взимаш щангата на гърдите и вдигаш. Ако не държиш на кръста си, може да се навеждаш колкото си искаш назад, само е забранено да свиваш краката и да вкарваш чийтинг от тях.
За китката - предполагам палците са ти срещу другите пръсти? Ако не, е нормално да имаш проблеми с китките.
[quote author=“Infernaloverkill”]малко офтопик - опорите от стойка на ръце равняват ли се на раменна преса със собственото тегло?
Не, опорите са по - лесни. Трябва да извадиш малко от теглото си (тежестта на ръцете), пък и спускаш само до челото или носа, за разлика от раменната преса, където щангата се спуска до гърдите. Освен това щангата е по - трудно да я стабилизираш над главата си. Пример - от стойка на ръце ще направя най - вероятно 10 а може и 15 повторения, а със щанга със собствено тегло максимум 6-7.
[quote author=“PROMPT”]Петко, браво приятелю, явно си се хванал да тренираш здраво !
Не бих казал, тренирам си нормално ;)
30.01.07
14:06
Петко К
Поздравления за начинанието. Такива състезания, ако не друго, са много интересни и забавни, а според мен това е много важно. :)
И още веднаж поздравления, този път за бана на SlowDead. Тоя направо ме нервише до подлудяване. Бих му пожелал само едно нещо, така и него да изнервя медицинската сестра във болницата в която ще попадне, след инцидента с МПС, които му пожелавам с цялто си сърце и душа :twisted:
30.01.07
14:16
явно е било интересно състезание само дето на снимките някои хора ми се виждат или абсолютно начинаещи или изобщо не стъпвали в зала. Тук изключвам Петко К и още 1, 2-ма останалите откъде сте ги намерили не знам.
30.01.07
17:55
Infernaloverkill написа:
малко офтопик - опорите от стойка на ръце равняват ли се на раменна преса със собственото тегло?Не, опорите са по - лесни. Трябва да извадиш малко от теглото си (тежестта на ръцете), пък и спускаш само до челото или носа, за разлика от раменната преса, където щангата се спуска до гърдите. Освен това щангата е по - трудно да я стабилизираш над главата си. Пример - от стойка на ръце ще направя най - вероятно 10 а може и 15 повторения, а със щанга със собствено тегло максимум 6-7.
предполагах че е някакво такова съотношението, но трябваше да съм сигурен :) аз си слагам 2 тухли за допълнителна височина, така че като главата ми опре пода, ръцете са ми почти на нивото на гърдите и засега правя по 10 -тина бройки
03.02.07
10:05
[quote author=“SlowDead”]Ае така ли ми са струва или кво,ма повечето от састезателите никак не ми са виждат активно трениращи!
А този Васко Наумов има направо смешни постижения!
Ръст 188 см
Лично тегло 90 кг
Мазнини в тялото 6%
Мъртва тяга 200 кг
Клек 175 кг
Напад 135 кг
Набиране с 40 кг
Набирания 17 бр
Кофичка с 40 кг
Военна преса 80 кг
Странична преса 37 кг
Скок от място 299 см
Тва са супер посредствени постижения особено тягата и клека!
Нещо май не схващате. Това състезание е дванадесетобой. Всеки може да участва, не само щангисти. Интересно ми е силачите с 300-400 кг тяга как ще се представят на всички дисциплини. Набиране с тежест, брой набирания, 1200 метра ...
SlowDead, ти ще спечелиш ли следващото издание на състезанието, което се очаква да е тази пролет? Да знам дали да идвам да викам за теб :)
11.10.07
17:21
2007
http://spider.noxis.net/pub/adv/spider-games-flayer_preview.jpg
като гледах темата и си мисех дали няма да се получи интересно, някакво състезание м/у форумите... но като гледам как се изразяват участниците тук, може да се стигне до уличен двобой...
11.10.07
18:22
Ами то всеки е поканен да участва... Но тук май са повече думачите, а силачите нещо хич ги няма.
п.п.
Някъде стана въпрос за Нино Гомес.
Ето това е той:
http://youtube.com/watch?v=DeKEe4ujceM
Аз на това му казвам сила и координация.
Колко то вас могат да се похвалят с такова нещо?
Мнението беше редактирано от tbby на 11.10.07 18:28.
Участвах на състезанието и мога да кажа на всички, които си мислят, че постиженията са малки - еми да ви видим вас. Попринцип на тези упражнения съм много по добре, но като се направят всичките 12 дисциплини за 3 часа (със загрявките) просто няма начин да дадеш 100% на всички дисциплини.
п.п. Не видях, че темата е стара :)
Мнението беше редактирано от ZUM на 11.10.07 19:16.
11.10.07
19:54
ZUM, браво пич!
Ей сега гледах филмчетата от квалификацията, добре се справяш :)
казано от tbby на 11.10.07, 19:54:
ZUM, браво пич!
Ей сега гледах филмчетата от квалификацията, добре се справяш :)
откъде ги намери искам и аз да ги гледам