V-Line как?

04.10.06
11:41

http://images09.snimka.bg/001011436.jpg

Как се постига да имаш такава изразена V-Line като примерно на тоя манекен ? До колкото съм чувал бедрени разъвания . Така ли е ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

04.10.06
12:40

фитнес и диета!

04.10.06
12:58

Ако става дума за долната част на корема. Повдиганя на краката от вис, http://www.bb-team.org/exercise/000064.php , може да правиш и повдиганя на краката на лежанка с партньор + диета

Поздрави, HuKouCu

Трябва ти нисък процент подкожни мазнини за да изпъкнат такива мускули до такава степен. Диетатата и кардио тренировката са абсолютно задължителни.

04.10.06
22:16

е не знам колко % мазнини има гоя манекен и къв му е V-line ма корема му въобще не е очертан и не ми харесва много  :x

04.10.06
22:19

хич не ми харесва и на мен!

05.10.06
12:14

тоя мускул мисля че се казва ispinatus или нещо подобно и мисля че не толкова повдигане на краката от вис , колкото краката по някъв начин трябва да се тренират за да се оформи V-Line-a . Аз за бедрени разгъвания знам . Ниския процент подкожни мазнини е ясно че е основно условие . Някой не е ли по-наясно?

05.10.06
13:48

Приятел,снимката която си дал е доста далече от V-формата.Когато искаш да я направиш се тренира като се дава преоритет на мускулни групи като гръб и рамене,които дефакто я правят.Тренират се поне 2 пъти седмично.въобще не се тренират обликвуси/косите мускули/,а краката са мо се поддържат.

05.10.06
15:24

[quote author=”МИЛЕ”]Приятел,снимката която си дал е доста далече от V-формата.Когато искаш да я направиш се тренира като се дава преоритет на мускулни групи като гръб и рамене,които дефакто я правят.Тренират се поне 2 пъти седмично.въобще не се тренират обликвуси/косите мускули/,а краката са мо се поддържат.

Той говори за долната част на корема.

Петко К - изтрити повтарящи се постове, внимавай друг път!

FZ

05.10.06
15:32

Niki_1300 още колко пъти ще пуснеш един и същи пост  :?:  :twisted:
Случайно да си виждал бутона DELETE :?:  :D

05.10.06
19:36

Миле за съвсем различни неща говорим човек .

Владимир Недков

05.10.06
20:05

Повдигане на свити крака от вис нагоре и встрани по диагонал, коленете леко се извъртат... Серии 20-30 повторения бавничко! Това е 1 от упражненията :) другите са профи тайна :) хе хе!

IceMan

05.10.06
20:37

на манекена наистина му е много зле коремчето :)

06.10.06
12:08

[quote author=“The_Champ”]на манекена наистина му е много зле коремчето :)

Ти виж краката му каква пародия са...

06.10.06
13:23

краката му били “пародия”  :lol:
красиво тяло не значи да не му се вижда главата от мускули като на негъра от твоя аватар ве брато ..

Владимир Недков

06.10.06
20:23

Върнете се на темата, моля!

06.10.06
21:37

ами тва се прави с нормалните повдигания на краката и т.н. и с маса на корема а не с изчистване аз го имам тва и то доста оформено и корема ми е повече масивен и не съвсем чист дтколкот релефен въпреки че на аватара не си личи  :P

07.10.06
11:42

ето за този мускул мисля че става въпрос . M. iliopsoas
Намерих и информация в интернет с кои упражнения се тренира
http://www.exrx.net/Muscles/Iliopsoas.html

07.10.06
11:42

ето за този мускул мисля че става въпрос . M. iliopsoas
Намерих и информация в интернет с кои упражнения се тренира
http://www.exrx.net/Muscles/Iliopsoas.html

07.10.06
11:55

[quote author=“Flipside”]краката му били “пародия”  :lol:
красиво тяло не значи да не му се вижда главата от мускули като на негъра от твоя аватар ве брато ..

Вярно е,но на манекена краката му виж кви са кльощави,приличами на някоя мадама....

07.10.06
15:54

Доста косматичка ще да е тази мадама...

07.10.06
18:51

Vladimir Nedkov днеска пробвах да правя краката от вис така както каза .. или поне както аз разбрах . Получава ми се някво кръгово движение с краката като от долу са извъртени на едната страна вдигам ги горе ги извръщам на другата и ги пускам . Искам да знам тва ли имаше предвид или аз грешно съм разбрал . Ако съм разбрал грешно моля те обясни как се прави тва “Повдигане на свити крака от вис нагоре и встрани по диагонал, коленете леко се извъртат” . На диагонал трудно може да стане щото колене се удрят горе в ръкохватките .

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1