според вас вярно ли е това?

04.10.06
20:01

:shock:  :shock: http://www.tialoto.bg/article.php?cat=2&id=3687
Според мен е преувеличено.

Ако съдя по един който тренира в моя фитнес е абсолютно вярно. Тоя му е трудно да си върже връзките на обувките. Верно, че е като животно ама е много тъп. Беше си нормално момче ама явно това му повлия. Колкото до гнева... май наистина е преувеличено.

04.10.06
21:32

Добре де това означава ли че мъжете с по малко тестостерон са по умни?
Значи за тфа тоя нежния от класа ми е отличничка веее  :D ( сички го мразят тоя щото се не знае и не подсказва пък има 6-ци) .

04.10.06
21:55

[quote author=“GH0$T”]Добре де това означава ли че мъжете с по малко тестостерон са по умни?

Ами всъщност да. Затова като ти се дигне тестостерона се чувстваш някак по-тъп :D

04.10.06
22:11

Е тфа трябва да го покажа на майка ми да разбере веднъж за винаги защо момичетата са по умни от момчетата(поне тея които са с повечко тестостерон ;) )

[quote author=“GH0$T”]Е тфа трябва да го покажа на майка ми да разбере веднъж за винаги защо момичетата са по умни от момчетата(поне тея които са с повечко тестостерон ;) )

Не искам да звуча сексистски, но ще си позволя да не се сългасям :) Пък статията звучи забавно.

emergency_bg

04.10.06
22:45

Затова като ти се дигне тестостерона се чувстваш някак по-тъп

както казват в един известен сериал “Еректиралият пенис няма съвест”  :lol:

05.10.06
11:34

Според повечето жени имаме 2 глави за да можем с поне едната да мислим за секс ...(поне така разправя една от моя клас ...)

[quote author=“manson”][quote author=“GH0$T”]Е тфа трябва да го покажа на майка ми да разбере веднъж за винаги защо момичетата са по умни от момчетата(поне тея които са с повечко тестостерон ;) )

Не искам да звуча сексистски, но ще си позволя да не се сългасям :) Пък статията звучи забавно.

аз само за да се оправдая защо имам 4-ки  :P то се знае че не зависи от пола колко е умен човек .. и се пак май ние водиме класацията  :lol:

05.10.06
14:50

Поредната статия, която внушава на аудиторията, че всеки “изтъкан от мускули момък” е такъв, най-вече благодарение на “няк`ва химия” и на всичкото отгоре е и затъпял от нея.

05.10.06
15:10

Нормално високите нива на тестостерон не влият, но при АС е друго.
А иначе научно доказано е че мъжете са по-умни от жените(няма дискриминация факт е) от там следва :arrow:
мъжете произвеждат тестостерон, а жените не  :arrow: повече естествен  тестостерон по-добре

psixar

05.10.06
19:13

Mоже заради тестостерона да сме по-тъпи...ама жените заради естрогена за по-дебели  :lol:  :P

head_hunter

06.10.06
20:27

Ето на това се смях много. Тези хорица са провели експеримент с нерви клетки извън естествената им среда и след това твърдят, че умирали от тестостерона  :shock: . И тогава какво се получава ако това твърдение е вярно - на профитата трябва да им напомнят да дишат от време на време. Или си тъп по рождение /всеки ден срещам такива хора/ или не си. Така и не можах да приема въпросната статия на сериозно - казали са че някъде са провели такъв експеримент ама кой къде кога и с какви нервни клетки не е ясно. Всичко е възможно, но се ядосвам, че заради такива твърдения като видят, че си малко по-здрав от средния Българин почват да те мислят за тъпак.

06.10.06
23:58

Малко е офф но :
Сега в тийн средата има нещо ето такова : “Или си като останалите(овце,стадо и тнт тоест мислиш и вършиш същото като тях което най често е свързано с алкохол, бой и олигофрения) или си задръстен! ” Иска ми се да не е така но се убеждавам най малкотот от тея от моя клас щото като ме видят че нося сак(с дрехи за трен храна и вода)  и почват да ми се смеят... Опитвам се да ги игнорирам но е почти невъзможно...  Почвам се повече да се замислям и разбрах че не са при тийновете а и при по порасналите просто има хора които обичат да са като стадо... Хубаво е че има и такива които имат свое мислене и виждане за нещата около тях и не се ограничават с общото мислене и виждане . Извода е - Защо да бъдеш гарга като останлите като можеш да бъдеш орел и да си над тях?

Shyne

07.10.06
11:19

прав си.просто в теб е възникнало самосъзнанието,какти и при мен

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1