Тренировки с тяло

04.10.06
23:15

Значи искам да попитам какво ви е мнението за тренировките само с телесна маса (кофички , набирания , лицеви и тнт..) дали може да се постигнат резултати с тях, защото тука от 1-2 месеца съм се хванал да тренирам на лостовете в едно училище и засега имам доста добри резултати и се чувствам великолепно ,след всяка тенировка съм раздвижен и тонизиран за разлика от тренировките с тежести ,които с веремето започват да ме “вдървяват” и натоварват психически.
Бих се радвал да получа мнение и по програмата коята съм си изградил и чат-пат тренирам по нея

тренировка 1: 3Х Кофички 10-12(50%интензивност) веднага след това набирания с надхват пред гърди до отказ 5-10 секунди разтягане и отново кофички, но този път до отказ.
  тренировка 2: 2Х 5 набирания(широк надхват пред гърди)-5сек почивка,6 набирания-6сек почивка.7набирания.... и така докато не издъхна тотално почивам 5-6 мин и правя следващият сет
                2Х същата процедура като набиранията самочето с кофички при секундите почивка не слизам на земята ами оставам на успоредката с краката в/у нея

редувам тези 2 тенировки през 2-3 дена понякога тичам 5-6 минути за разгрявка преди тренировката кра

Гледай да ти е горе долу подредена тренировката. Хаотичната не е за предпочитане и в залата. Аз съм твърдо “за” тези тренировки. Естествено, че ще се чувстваш добре.

05.10.06
08:31

внимавай с кофичките до отказ. Изобщо не е безобидно, множество контузии в рамото и гръдната област можеш да си докараш!

05.10.06
10:24

Точно така! Загрявай добре преди кофичките на успоредката, защото такава травма си бях докарал преди време от кофички до отказ, че... :oops:

05.10.06
10:26

ами има един термин като “стретчинг” , ако става на въпрос виждал съм хора от зор на кофички да си ИЗГЪРЧВАТ тялото ,като по ужас филмите .. и пак не са направили нито едно правилно повторение

Стречинг няма нищо общо с това което си видял. Стречинга е разпъване не мускулите преди  или след серия(или упражнение).

Shyne

05.10.06
11:55

аз бих тренирал ето по този на4ин
4етери дни в седмицата
първи ден—-три серии лицеви по 25 повторения после кофи4ки 4 серии по 15 повторения и 4 серии лицеви със тесен хват оба4е
втори—-набирания широк хват 7 серии + три серии за бицепс на лоста
трети ден 5 серии лицеви по 15 пов ,4 кофи4ки до отказ
4етварти ден набирания  на широ4ината на раменете за платност 7 серии + 3 серии на широко хванат

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1