04.10.06
23:15
Значи искам да попитам какво ви е мнението за тренировките само с телесна маса (кофички , набирания , лицеви и тнт..) дали може да се постигнат резултати с тях, защото тука от 1-2 месеца съм се хванал да тренирам на лостовете в едно училище и засега имам доста добри резултати и се чувствам великолепно ,след всяка тенировка съм раздвижен и тонизиран за разлика от тренировките с тежести ,които с веремето започват да ме “вдървяват” и натоварват психически.
Бих се радвал да получа мнение и по програмата коята съм си изградил и чат-пат тренирам по нея
тренировка 1: 3Х Кофички 10-12(50%интензивност) веднага след това набирания с надхват пред гърди до отказ 5-10 секунди разтягане и отново кофички, но този път до отказ.
тренировка 2: 2Х 5 набирания(широк надхват пред гърди)-5сек почивка,6 набирания-6сек почивка.7набирания.... и така докато не издъхна тотално почивам 5-6 мин и правя следващият сет
2Х същата процедура като набиранията самочето с кофички при секундите почивка не слизам на земята ами оставам на успоредката с краката в/у нея
редувам тези 2 тенировки през 2-3 дена понякога тичам 5-6 минути за разгрявка преди тренировката кра
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
04.10.06
23:21
Гледай да ти е горе долу подредена тренировката. Хаотичната не е за предпочитане и в залата. Аз съм твърдо “за” тези тренировки. Естествено, че ще се чувстваш добре.
внимавай с кофичките до отказ. Изобщо не е безобидно, множество контузии в рамото и гръдната област можеш да си докараш!
Точно така! Загрявай добре преди кофичките на успоредката, защото такава травма си бях докарал преди време от кофички до отказ, че... :oops:
ами има един термин като “стретчинг” , ако става на въпрос виждал съм хора от зор на кофички да си ИЗГЪРЧВАТ тялото ,като по ужас филмите .. и пак не са направили нито едно правилно повторение
05.10.06
11:32
Стречинг няма нищо общо с това което си видял. Стречинга е разпъване не мускулите преди или след серия(или упражнение).
05.10.06
11:55
аз бих тренирал ето по този на4ин
4етери дни в седмицата
първи ден—-три серии лицеви по 25 повторения после кофи4ки 4 серии по 15 повторения и 4 серии лицеви със тесен хват оба4е
втори—-набирания широк хват 7 серии + три серии за бицепс на лоста
трети ден 5 серии лицеви по 15 пов ,4 кофи4ки до отказ
4етварти ден набирания на широ4ината на раменете за платност 7 серии + 3 серии на широко хванат
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече