Bigbrother 3

Прескочи до:
RE

05.10.06
00:47

Нека да покоментираме участниците в шоуто и по скоро Боби и Павел.
Как ви се струват.?

За мен Боби има добро тяло и особенно горната половина му е супер.
Може би още малко на гърдите трябва да наблеген и няма да има грешка.
Павел е здрав, ама е омазнен и ако изчисти ще е изглежда по-добре.

05.10.06
07:47

Да, здрави са. На мен ми направи впечатление един от Сървайвър, който също има кво да покаже. Името му нз...

05.10.06
08:33

Ахмед? Звездомир? Да, корави са, спор няма :)

05.10.06
09:50

Да точно тези двамцата са якички :D

05.10.06
09:58

Незнам на мен ми харесва повече телосложението на Андрей.

05.10.06
10:40

звездомир има супер тяло, жалко че сега докат е на острова ще отслабне доста  :evil:

Не гледам Big Brother, защото си е селяния ама това е извън темата. Само съм забелязал някъв ръгбист имало. Е той е здравичък наистина. Името му обаче не знам...

05.10.06
12:45

Павката тренираше по едно време в СОТ Spider

05.10.06
14:19

аз тва сам го гледал 1 път и се чудих кои ли има по високо ниво на тестостерон
Пепи вс Мариола

FZ

05.10.06
15:07

[quote author=“boxerg”]Не гледам Big Brother, защото си е селяния ама това е извън темата. Само съм забелязал някъв ръгбист имало. Е той е здравичък наистина. Името му обаче не знам...

Тоя здравия с високото самочувствие без покритие Борислав е най - голямия селянин в къщата след Панайот.
:D Павката е готин , обаче е доста мазен . Анаболна микица е . :P

А някой знае ли какъв и на коя фирма е тоя протеин  дето го пие Павката  в къщата  :!:

RE

05.10.06
17:01

Аз го гледам редовно предаването даже и НОВА + ама не съм видял да пие протеин. :roll:

ПП: А тези двамата от Сърваивъл са наистина здравички. Гледам, обаче досега няма видим спад във формата им още се държат.

FZ

05.10.06
17:05

[quote author=“realityman”]Аз го гледам редовоно предаването даже и НОВА + ама не съм видял да пие протеин. :roll:

В началото пиеше редовно ,един такъв син-зеленикав .  :shock: Сега май го е свършил . :(
Разправяше ,че си бил взел само една кофа.
Те онея хищници му го изпиха поради липса на друго за ядене. :D

05.10.06
17:05

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“boxerg”]Не гледам Big Brother, защото си е селяния ама това е извън темата. Само съм забелязал някъв ръгбист имало. Е той е здравичък наистина. Името му обаче не знам...

Тоя здравия с високото самочувствие без покритие Борислав е най - голямия селянин в къщата след Панайот.

А някой знае ли какъв и на коя фирма е тоя протеин  дето го пие Павката  в къщата  :!:

Изненадан съм, че Павел има нещо общо със спорта.. та и добавки пиел...златно чудо, може би :lol: , а за този ръгбиста...прилича по-скоро на бегач, отколкото на защитник... :roll:

05.10.06
17:13

Павел е много зле момчето  подкрепям NRG52 с две ръце за това! А тоя ръгбиста не че съм го гледал много ама ми се стори веднъж, че  има бая големи прасци и нагоре си е добре ... А някои знае ли колко е висок тоя човек?!? Тоя Павел до него е като някое от джуджетата на дядо Мраз (по старо му  :lol:  )

FZ

05.10.06
17:27

[quote author=“NRG52”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“boxerg”]Не гледам Big Brother, защото си е селяния ама това е извън темата. Само съм забелязал някъв ръгбист имало. Е той е здравичък наистина. Името му обаче не знам...

Изненадан съм, че Павел има нещо общо със спорта.. та и добавки пиел...златно чудо, може би :lol: , а за този ръгбиста...прилича по-скоро на бегач, отколкото на защитник... :roll:

Той ако пиеше Златно чудо и ако вършеше работа нямаше  да има шкембе  :wink:

05.10.06
23:45

За Борислав може да се каже че е на средно ниво, ама Павел е посредствен, незнам какво толкова му се кефите

07.10.06
09:02

По хубаво тяло имат Ахмед и Звездомир от Сървайвър ...

07.10.06
10:33

Всъщност....я някой да им изкара снимки  :P

SP

07.10.06
11:52

Ръгбиста много е постигнал. На 197 не е лесно. 107 кила и е много чист.

07.10.06
12:20

[quote author=“trevata”]По хубаво тяло имат Ахмед и Звездомир от Сървайвър ...

Ахмед спечели състезаниeто за най-много повторения с 40 кг щанга на квалификацията за балканското и европесйкото в Пловдив през април.

07.10.06
13:31

[quote author=“Sportex”]Ръгбиста много е постигнал. На 197 не е лесно. 107 кила и е много чист.

да и аз му се кефя един от любимите ми е не само защото ми е адаш  :lol:
само че не мога да разбера къде е тренирал “ръгбито” Иначе малко се съмнявам да не е взимал поне веднъж нещо по-така

RE

07.10.06
17:45

[quote author=“NRG52”]Всъщност....я някой да им изкара снимки  :P

Ето и снимките:
http://snimka.bg/album.php?album_id=68255

Преди няколко години тренирах с “ръгбиста” ( макар че му викахме Viceroy-a ) при трибойците и щангистите на Славия. Жалко, че нямам снимки от тогава, за да Ви го покажа - може би бъркам, но наистина беше поне един път и половина над това, което гледаме по телевизията. Аз бях див начинаещ тогава (не че сега съм нещо по-различно де :)) и научих 2-3 много ценни упражнения от него. Тренираха заедно с брат си там.

RE

07.10.06
23:55

Здраво добиче е брат му също е здрав, ама не може да се сравянва с него и все пак не знам какъв е бил ама 107 кг не са малко а и не е мазен. :wink:

08.10.06
08:41

[quote author=“diksi”][quote author=“trevata”]По хубаво тяло имат Ахмед и Звездомир от Сървайвър ...

Ахмед спечели състезаниeто за най-много повторения с 40 кг щанга на квалификацията за балканското и европесйкото в Пловдив през април.

Не го знаех тва ... Мерси за инфото ... А някакви размери или снимчици да имаш на Ахмед и Звездомир ??? Щото в сайта на сървайвър има само от реалния им живот ... Не от залите ...

08.10.06
15:44

[quote author=“trevata”]
Не го знаех тва ... Мерси за инфото ... А някакви размери или снимчици да имаш на Ахмед и Звездомир ??? Щото в сайта на сървайвър има само от реалния им живот ... Не от залите ...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=31204
Това е албума с избрани снимки от състезанието. Сложих и 2 снимки на които го има и Ахмед. За размери не мога да ти кажа точно. Така като го гледах на око ми се вижда някъде около 105 кг и 50 ръка.
Доколкото си спомням Ахмед направи над 40 повторения с щангата.

08.10.06
16:42

[quote author=“diksi”][quote author=“trevata”]

Това е албума с избрани снимки от състезанието. Сложих и 2 снимки на които го има и Ахмед. За размери не мога да ти кажа точно. Така като го гледах на око ми се вижда някъде около 105 кг и 50 ръка.

Тоя значи е изруд ... Не ми изглежда много релефен ама си е големичък

RE

21.10.06
13:43

Абе тоя боби доста отслабнал бе, какъв влезе в къщата и сега след месец го гледам бая е свалил след 2 месеца ако остане ще стане мале мале.

_Z

21.10.06
14:22

[quote author=“diksi”][quote author=“trevata”]

Тоя като влезе имаше не повече от 46 ръка , сега му е около 42-43 и вратлето му е станало на клечка.

21.10.06
15:49

звездо ме кефи повече ами ми изглежда ектоморфче и се надявам после пак да може да си качи старите кила

22.10.06
22:15

[quote author=“BIG PICHAGA”]А някой знае ли какъв и на коя фирма е тоя протеин  дето го пие Павката  в къщата  :!:

на JK nutrition. в него има повече подсладители и оцветители отколкото протеин.

23.10.06
00:46

ПИШИ НА КИРИЛИЦА
ASTOR

FZ

23.10.06
11:08

[quote author=“RAMBO”][quote author=“BIG PICHAGA”]А някой знае ли какъв и на коя фирма е тоя протеин  дето го пие Павката  в къщата  :!:

на JK nutrition. в него има повече подсладители и оцветители отколкото протеин.

По точно кой протеин  на JK NUTRITION :?:

23.10.06
20:17

Ръгбиста от биг брадър има много добро тяло. 8)

23.10.06
23:20

[quote author=“fixer2”]Ne mislq, 4e e na Jk za6toto sum im pilo otrovite i nqmat ZELENIKAV !! Moje i da burkam , no nqmat ZELENIKAV :)

новите имат, незнам кой точно но 100% е ДжК

24.10.06
14:14

[quote author=“RAMBO”]

да не им праи реклама нещо ? защо е 100%

HE

24.10.06
15:39

[quote author=“Ayo”][quote author=“RAMBO”]

да не им праи реклама нещо ? защо е 100%

Човека няма в предвид че протеина е 100% като съдържание, а че е 100% сигурен, че е на въпросната фирма.

25.10.06
13:08

http://bb3images.bigbrother.bg/img/galleryImg/G1P991.jpg
http://bb3images.bigbrother.bg/img/galleryImg/G1P594.jpg

FZ

25.10.06
15:54

[quote author=“wizard_m”]http://bb3images.bigbrother.bg/img/galleryImg/G1P991.jpg
http://bb3images.bigbrother.bg/img/galleryImg/G1P594.jpg

И какво искаш да кажеш с тея снимки  :?:

25.10.06
16:45

Боби има хубаво тяло, масивно, но си личи чи е резултат от здрава химия. За Павел не знам, той няма с какво да се похвали много. Но със сигурност мога да различа натурален културист от химик.

FZ

25.10.06
17:18

[quote author=“RAMBO”]Боби има хубаво тяло, масивно, но си личи чи е резултат от здрава химия. За Павел не знам, той няма с какво да се похвали много. Но със сигурност мога да различа натурален културист от химик.

И двамата са химици .
:D А Павката даже си го призна , че е зобил яко преди  та чак са бил нацепил  .  :P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1