05.10.06
17:31
Как загрявате ръцете?
Може ли с бокс 5/10 мин да си загрея ръцете преди загряващите серий. Четох статията за загрявката, но просто разбрах че трябва да се експериментира.
Предварително благодаря
05.10.06
19:04
Аз загрявам с малките гирички в залата правя наколко загряващи серии. После правя няколко кръгови движения за раменете. После няколко кръгови движения от лактите. Накрая малко и за китките цялата загрявка отнема около 7-8 минути. Това за бокса незнам не ми се струва много добра идея за да не се контузиш но лично мнение, ти си решаваш.
05.10.06
19:46
Чак толкова енергия няма смисъл да губиш. Двайсетина повторения с леки гири или лек лост ще са достатъчни.
Много благодаря аз го правя около 2/4 мин. и то на много лека круша, целта е да си разтегна ръцете просто имах нужда от чуя менния за което съм благодарен:). Преди това не бях пробвал а само със леки тежести загриявах, но когато дигнах дъмбела някъде около лакътия и трицепса усещах малка болката естествено тя преминаваше защото ръката ми свиква не тежеста, но винаги знам че като ме боли просто не съм загрял добре.