Загрявка за ръце

05.10.06
17:31

Как загрявате ръцете?
Може ли с бокс 5/10 мин да си загрея ръцете преди загряващите серий. Четох статията за загрявката, но просто разбрах че трябва да се експериментира.
Предварително благодаря

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

05.10.06
19:04

Аз загрявам с малките  гирички в залата правя наколко загряващи серии. После правя няколко кръгови движения за раменете. После няколко кръгови движения от лактите. Накрая малко и за китките цялата загрявка отнема около 7-8 минути. Това за бокса незнам не ми се струва много добра идея за да не се контузиш но лично мнение, ти си решаваш.

Чак толкова енергия няма смисъл да губиш. Двайсетина повторения с леки гири или лек лост ще са достатъчни.

05.10.06
20:14

Много благодаря аз го правя около 2/4 мин. и то на много лека круша, целта е да си разтегна ръцете просто имах нужда от  чуя менния за което съм благодарен:). Преди това не бях пробвал а само със леки тежести загриявах, но когато дигнах дъмбела някъде около лакътия и трицепса усещах  малка болката естествено тя преминаваше защото ръката ми свиква не тежеста, но винаги знам че като ме боли просто не съм загрял добре.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1