05.10.06
17:34
Здравейте, имам проблеми с кръста от доста време.
От повече от година вече ми щрака единият прешлен при повдигане и сваляне на десния крак със свито коляно.
От 2-3 месеца ме боли често.
Лошото е, че май ме моли от коремните преси. Почивам, пооправям се (щракането си остава де) и понякога пак ме боли.
Явно трябва да загрявам. Кажете няколко упражнения за загрявка на кръста.
Мерси предварително:)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
05.10.06
18:52
В нашия фитнес има една права тръба лекичка около метар и 30. Забелязал съм че доста хора си разгряват кръста с него слагаш го на раменете и изпъваш раце по дължината му и започваш да правиш кръговии движения. Може да се наведеш от кръста и пак да се въртиш аз съм ги правил и ми помага. В залата има и един уред на които не знам името ама е жсе едно правиш коремни преси на обратно.Пробваи Успех
05.10.06
19:07
Това с лоста е добро да. Пробвай, но мисля че не е от загрявката. Може да си разтегнал нещо.
06.10.06
22:01
мъртва тяга правиш ли?
[quote author=“RossenVlad”]Здравейте, имам проблеми с кръста от доста време.
От повече от година вече ми щрака единият прешлен при повдигане и сваляне на десния крак със свито коляно.
От 2-3 месеца ме боли често.
Лошото е, че май ме моли от коремните преси. Почивам, пооправям се (щракането си остава де) и понякога пак ме боли.
Явно трябва да загрявам. Кажете няколко упражнения за загрявка на кръста.
Мерси предварително:)
От година ти щряка прешлен и сегя си дяваш сметкя, че МАЙ ще трябва да загряваш.... ?? :?
Успех ти желая.
П.П. Чети из нета, гуугъл не е направен за тоя дето духа/
09.10.06
07:49
Това упражнение с пръчката тип ускуване е много опасно при студено тяло. С други думи то се прави само при разгрят кръст. А него лесно можеш да го разгрееш с малко кореми и повдигане на краката (един по един) от лег с лице надолу.
Успех!
11.10.06
10:47
Само да поясня, че не правя упражнения , които натоварват много кръста (вкл. и мърва тяга)
Заради това и не загрявам, защото не правя такива упражнения.
Смятам ,че щракането е от коремните, защото се появи в такъв период, в които нямах абсолютно никакво натоварване на кръста.
Мерси на всички
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече