06.10.06
09:37
от 2 седмици съм на креатин/глутамин/протеин и рано сутрин от 2 дена имам болки в бъбреците (знам че са те понеже и преди са ме боляли по други причини). Можете ли да ме посъветвате някакъв начин да облекча работата им? Гледам да разделям приемите на добавките из целия ден, та да не ги претоварвам наведнъж.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим06.10.06
10:41
Правилно си започнал. Разделяй ги колкото може повече. Пий доста вода. По 5 - 6 литра дневно.
06.10.06
10:44
кажи как ги вземаш и отсега мога да ти кажа че ако при приема на креатин не пиеш поне 3 литра вода на ден ще си прецакаш бъбреците. а щом и преди са те боляли много внимавай да не си докараш някоя бъбр. недостатъчност.
[quote author=“HoBaKa”]от 2 седмици съм на креатин/глутамин/протеин и рано сутрин от 2 дена имам болки в бъбреците (знам че са те понеже и преди са ме боляли по други причини). Можете ли да ме посъветвате някакъв начин да облекча работата им? Гледам да разделям приемите на добавките из целия ден, та да не ги претоварвам наведнъж.
Имал си и преди проблеми с бъбреците...
Какво има да се чудиш, споирай креатин и т.н. прахове/и кристали/ които взимаш и се наливай с вода, белким се оталожи. Всичко други според мен е чист мазохизъм.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече