06.10.06
21:15
Не си мислете че ще ги ям заедно прсото за да не пускам 2 теми пускам една .
Орехите стават ли за период на покачване на ММ?
Какво мислите за пилешките кебапчета?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим06.10.06
21:49
пилешките кебап4ета само ако каймата е смелена пред теб в магазина понеже никога не можеш да знаеш какво са й слагали
за орехите не знам[/img]
06.10.06
22:32
cran-berry е абсолютно прав, аз само бих попитал - защо ти е да “погубваш” месото в кебапчета, а не си го изядеш под формата на пържолки (вероятно може и да ти е писнало от тях де :)).
идеята е да слагам месо в хлебче + други работи и да си го нося на даскало и да го ям като сандвич а не да се тъпча с разни закуски или тостери . Хем по полезно хем по вкусно а и протеинче има в пилето ..
Мисля да си зема готови пил пържоли замразени и така да карам до март :lol: колко ли полйоци ше хапна ...
едит: а за орехите нещо да кажете стоиности ала бала че не ги видях в таблицата ...
Орехите са супер:
калории:654; мазнини:65;белтъчини:15; въглехидрати:14 (7ф)
Да не говорим за омегите в тях...
Зарежи хлебчето. Правиш си в тефлонов тиган един хубав омлет от три четири яйца с масло и увиваш пилешката пържола в него (става като палачинка). Освен всичко друго е много вкусно. :D
Супер най накрая ще употреба тея 3-4 касетки с орехи :) Само да започна режи ма макс ... Мерси за отговорите!
Ще пробвам това сплачинката ма мн време отнема и ше си отана на варианта с хлебчето+салтки или оризче вътре става супер манЖа ;)
Ами на мен ми отнема 30 секунди докато разбъркам яйцата и маслото в тигана се стопи. Една, максимум две минути на силен огън от едната страна докато се отлепи от тигана, после обръщаш - втората страна се опича по-бързо и си готов. Може да си го приготвяш от вечерта и няма да губиш време сутрин.
а миенето на тигана на паници и др работи? Наи малко 30 мин а аз кат трябва да ставам в 6:30 за да се приготвям за даскало требва да почна да ставам в 6:00 ... е ше съм кат зомби . А тфа за вечерта некси ме мързи аз за закуска ше си хапвам варени белтъци така че .. абе оставам си на хлебче щотот в палачинката няма къда да сложа и други работи ...
Аз само идейка давам :)
Ако опиташ веднъж ще видиш, че не е кой знае какво, но естествено ти си решаваш :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече