Креатин

07.10.06
22:52

Навсякаде получавам различни отговори и за това реших да питам тук. Тези които вземат креатин когато правят почивката от един месец силата, издиржливостта и масата дали падат.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Почивката може да е по - малка. При повечето хора силата им си остава на същото ниво или се вдига. Много малко хора съм чул да се оплакват от спад по време на почивка. Зависи и дали креатина ще е качествен естествено.

emergency_bg

08.10.06
18:14

като се поизчисти тялото от креатина се пада силата, виж масата е по важно да се задържи.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1