Стрес за трицепса

07.10.06
23:23

Здравейте,дано не досаждам с темата.Доесгашната ми програма за трицепс се състоеше от:

1 Лег с тесен хват или кофички (редувам ги през седмица) 3x8

2 Дъмбел зад глава 2x9

3 Френска преса 3x8 (но когато първото упражнение ми е кофички,след като направя 8 повторения преса,сменям позата на ръцете и веднага след френската преса започвам 8 повторения с тесен хват,направо с кривия лост,сещате се)

4 Разгъване на скрипец с въже (с две или с една ръка,пак ги редувам през седмица)

Обачееее,чувствам застой,знам че е нормално,затова призовавам вас,някой от добра воля да ми спретне една програмка за тоя пуст трицепс.Искам да усетя стрес в този мускул,усещам някакво напомпване,но мисля че не е достатъчно,ако не е нужна драстична промяна в програмата кажете какво мога да сменя.Предварително благодаря  8)

Френско - 3 по 10
Кик бек - 3 по 12
Скрипец - 3 по 12

Скрипеца може и с въже. Още повече ще го “стресираш”. Може да пробваш “много малко”. То се ползва по - често за бицепс, но не вярвам да имаш проблем и с трицепса.

08.10.06
08:55

Offspring

Прави

Лег с тесен хват 3х8
Френско 3х8
Разгъване на горен скрипец 3х8 или дъмбела зад главата където го правиш ти

дано сам ти помогнал ...

08.10.06
16:33

Така няма да стане.1во виж научи поне 5-6 и нагоре упражнения за трицепс и всяка тренировка гледаи да ги сменяш т.е. да разнообразяваш и гледаи също всяка тренировка да си го натоварваш добре т.е. да го стресираш добре.Когато правиш едни и същи упражнения мускула свиква и не реагира и не се стресира толкова затова ги сменяи за да има ефект ...

JI

08.10.06
17:00

аз ти препоръчвам да пробваш пък да го трнеирап така
френско 3 по 6
скрипец 3 по 6
Яко тежко и после кажи че не расте
почивка  2 мин между сериите ( може и по мин и половина но не по малко )

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1