07.10.06
23:23
Здравейте,дано не досаждам с темата.Доесгашната ми програма за трицепс се състоеше от:
1 Лег с тесен хват или кофички (редувам ги през седмица) 3x8
2 Дъмбел зад глава 2x9
3 Френска преса 3x8 (но когато първото упражнение ми е кофички,след като направя 8 повторения преса,сменям позата на ръцете и веднага след френската преса започвам 8 повторения с тесен хват,направо с кривия лост,сещате се)
4 Разгъване на скрипец с въже (с две или с една ръка,пак ги редувам през седмица)
Обачееее,чувствам застой,знам че е нормално,затова призовавам вас,някой от добра воля да ми спретне една програмка за тоя пуст трицепс.Искам да усетя стрес в този мускул,усещам някакво напомпване,но мисля че не е достатъчно,ако не е нужна драстична промяна в програмата кажете какво мога да сменя.Предварително благодаря 8)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим07.10.06
23:28
Френско - 3 по 10
Кик бек - 3 по 12
Скрипец - 3 по 12
Скрипеца може и с въже. Още повече ще го “стресираш”. Може да пробваш “много малко”. То се ползва по - често за бицепс, но не вярвам да имаш проблем и с трицепса.
Offspring
Прави
Лег с тесен хват 3х8
Френско 3х8
Разгъване на горен скрипец 3х8 или дъмбела зад главата където го правиш ти
дано сам ти помогнал ...
Така няма да стане.1во виж научи поне 5-6 и нагоре упражнения за трицепс и всяка тренировка гледаи да ги сменяш т.е. да разнообразяваш и гледаи също всяка тренировка да си го натоварваш добре т.е. да го стресираш добре.Когато правиш едни и същи упражнения мускула свиква и не реагира и не се стресира толкова затова ги сменяи за да има ефект ...
08.10.06
17:00
аз ти препоръчвам да пробваш пък да го трнеирап така
френско 3 по 6
скрипец 3 по 6
Яко тежко и после кажи че не расте
почивка 2 мин между сериите ( може и по мин и половина но не по малко )
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече