Витамини и минерали

08.10.06
10:07

Исках да попитам,какви почивки да си правя с бирената мая,удачно ли е да я сменям по някой път с обикновени разтварящи се витамини.И съм виждал по аптеките че се продават шишенца пълни с хапчета само с един витамин,В12,А...сякакви такива...много ми е чудно дали има смисал да си взема някакъв такъв витамин който е важен за растежа,да понаблегна на него (в умерени количества де)  :D

08.10.06
10:11

[quote author=“Offspring”]Исках да попитам,какви почивки да си правя с бирената мая,удачно ли е да я сменям по някой път с обикновени разтварящи се витамини.И съм виждал по аптеките че се продават шишенца пълни с хапчета само с един витамин,В12,А...сякакви такива...много ми е чудно дали има смисал да си взема някакъв такъв витамин който е важен за растежа,да понаблегна на него (в умерени количества де)  :D

Аз пия от тия разтворимите на Supravit ... Добри са според мен

08.10.06
10:14

Искам някой да наблегне на шишенцата пълни с един витами...стана ми много чудно дали да не си взема,но идея нямам какъв,идея нямам дали и трябва,затова питам  :D

08.10.06
10:18

[quote author=“Offspring”]Искам някой да наблегне на шишенцата пълни с един витами...стана ми много чудно дали да не си взема,но идея нямам какъв,идея нямам дали и трябва,затова питам  :D

Нз бате в всяка аптека има такива .... Отиди и питаи ... Не са много пари

И аз взимам Суправит. За 2.50 лв. на месец мисля, че е добро. Щом искаш само по 1 витамин отиваш в аптеката или спортния магазин и те хората там  си знаят работата и като има кажеш какво искаш, за какво го взимаш и те ще ти дадат правилното.

13.10.06
21:20

направо защо не си вземеш на genesis или nova комбинираните витамини и минерали- те са около 30лв за 60бр, като на ден взимаш по 1 таблетка
според мен това е идеалният вариант :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1