Препоръчайте ми Креатин ?

08.10.06
12:29

От скоро фитнес инструктора ми предложи да взимам креатин ... аз съм на 16 години и много се чуда какъв да взема ... ако можете да ми препоръчате някакъв креатин (фосфат) на добра фирма до 70 лева, ще съм ви много благодарен  :wink:

InDaHEad

08.10.06
13:02

Фосфат??...хахах хубаво е че искаш да взимаш най-тъпия от всичките видове :wink: ...земи си монохидрат на Оптимум и не се излагай :wink:

Оптимум или Биотек.

Микронизиран монохидрат на Ultimate Nutrition.

08.10.06
16:37

[quote author=“InDaHEad”]Фосфат??...

Ми четох тука че по лесно се раграждал ... както и да е ...  :oops:  :oops:
Утре като хода на фитнес ще питам какъв ще предложи инструктора и после ще постна тука да ми кажете мнение  :wink:

ПС... Или какво мислите за този ? http://911.bg/a2/offers.asp?p=581565&parent=86

Ами Мусаши какво да ти кажа. Държаха ниво до едно време, но сега всичко е против тях. Има и доста по - добри.

08.10.06
19:16

[quote author=“manson”]Микронизиран монохидрат на Ultimate Nutrition.

МАНСОН а заЩо то4но тази марка заради цената и ка4етвото ли му го предлагаШ на мом4ето, питам те заЩото съм под въпрос за тоя креатин на ULTIMATE или на DYMATIZE парите са горе долу едни съЩи

ебахти скъпият кретин на МУСАШИ тия са луди, я вижте в един испански саит какви марки за какви пари, просто тези жалки бизнесмени на добавки в БЪЛГАРИЯ прекалиха  :evil:  :evil:  :evil:
как може в европа и то в една страна като ИСПАНИЯ да бъде по евтино от БЪЛГАРИЯ  и като се има предвид доходите са няколко пъти по високи от колкото в България

http://nutrieuropa.com/tienda/creatinas-c-31.html?osCsid=93badcac3383008b13391777a1f5b4aa

08.10.06
23:27

[quote author=“valentinik46”]
ебахти скъпият кретин на МУСАШИ тия са луди, я вижте в един испански саит какви марки за какви пари, просто тези жалки бизнесмени на добавки в БЪЛГАРИЯ прекалиха  :evil:  :evil:  :evil:
как може в европа и то в една страна като ИСПАНИЯ да бъде по евтино от БЪЛГАРИЯ  и като се има предвид доходите са няколко пъти по високи от колкото в България

Не се учудвай приятелю в България сме .. тука всеки гледа да се сдобие с повече пари ...

И гледам 2 пъти ми предложихте на Оптимум ... но не разбрах точно какъв креатин ... ако може малко по точно  :oops:
А аз утре като питам инструктора ще ви кажа какво ми е препоръчал и на коя фирма  :wink:
Благодаря на всички  :lol:

Микронизиран монохидрат.

08.10.06
23:49

[quote author=“boxerg”]Микронизиран монохидрат.

Значи  Микронизиран Креатин монохидрат на Оптимум  :wink:

[quote author=“valentinik46”][quote author=“manson”]Микронизиран монохидрат на Ultimate Nutrition.

МАНСОН а заЩо то4но тази марка заради цената и ка4етвото ли му го предлагаШ на мом4ето...

Разбира се. Сега ако можеш да купиш Dymatize, което ще рече, че няма да е от БГ дистрибутор, то си вземи Higher Power.  :wink:

08.10.06
23:55

Момчета ... грам не ви разбирам  :cry: и все пак казах до 70 лева ...  :lol:

09.10.06
01:38

[quote author=“manson”][quote author=“valentinik46”][quote author=“manson”]Микронизиран монохидрат на Ultimate Nutrition.

МАНСОН а заЩо то4но тази марка заради цената и ка4етвото ли му го предлагаШ на мом4ето...

Разбира се. Сега ако можеш да купиш Dymatize, което ще рече, че няма да е от БГ дистрибутор, то си вземи Higher Power.  :wink:

От тази марка/ Higher Power/ нещо много хора са недоволни / вклю4ително и аз /. Да не говорим, 4е цената в ББ.ком е колкото на ЕАS и Optimum.
А този на Musashi / 158 лв./ тия да не са ЛУДИ ?!?

09.10.06
10:18

Днес като бях на фитнес го питах за креатина ... и първо ме пита за какво ти е и се смее ...  :evil:  после го накарах ми напише на едно листче иии като ми го даде беше написал Creatin “Aminostar” да имате идея на каква фирма е товааа чудо ?  :?

П.П. ако не се лъжа май кутията беше тази http://www.fitness-eshop.cz/imgs/156036_0_normal.jpg

09.10.06
10:29

[quote author=“yoyo1”][quote author=“manson”][quote author=“valentinik46”][quote author=“manson”]Микронизиран монохидрат на Ultimate Nutrition.

От тази марка/ Higher Power/ нещо много хора са недоволни / вклю4ително и аз /. Да не говорим, 4е цената в ББ.ком е колкото на ЕАS и Optimum.
А този на Musashi / 158 лв./ тия да не са ЛУДИ ?!?

manson както писа и yoyo1 higher power маи не е от наи добрите то си ли4и по цените,аз бих си взел глутамина но като гледам цените на другите са с 10 долара по скъпи зна4и има заЩо,даже съм си поръ4ал глутамин на PRIMAFORCE GLUTAFORM 33$ 1KG

09.10.06
10:41

[quote author=“The_Duke”]Днес като бях на фитнес го питах за креатина ... и първо ме пита за какво ти е и се смее ...  :evil:  после го накарах ми напише на едно листче иии като ми го даде беше написал Creatin “Aminostar” да имате идея на каква фирма е товааа чудо ?  :?

П.П. ако не се лъжа май кутията беше тази http://www.fitness-eshop.cz/imgs/156036_0_normal.jpg

Ами според мене тая марка не е лоШа не съм пробвал но тука бая хора са пробвали техните продукти и са останали доволни,все пак това са мнения които съм 4ел от  местните форуми,доста реклами пускат по списанията  с тази марка може и да е добра знам ли.Но за по сигурно си купи от марките предлагани от колегите, марки OPTIMUM ,ULTIMATE ,UNIVERSAL и др американски нямаШ греШен избор, трениорът да не някои дистрибутор заЩото този каквото има такова хвали , аз зареди един такъв трениор се набутах яко за добавки предлагани от него е тои беШе състезател и като му видиШ размерите и тои като ти каже 4е е наи доброто което е пробвал за сега естествено е 4е Ше се уловиШ а марката беШе ебахти умрялата  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

09.10.06
11:59

Големи размисли за един креатин чета тука :)  колега взимаи нещо хАмериканско и да не ти пука. И без това си приготвил бая пари 70лв. вземаи половин кило и даже ще ти останат. Не си даваи парите за Мусаши просто защото са много скъпи! Гледаи някъде по кутията да пише PURE! Аз към изброените марки бих добавил Саитек

09.10.06
12:01

valentinik46 благодаря за инфото  :wink:  Ще поизчакам и другите да метнат по някой друг пост за този Creatin Aminostar ...  :roll:

09.10.06
17:49

Ако е на аминостар по добре да е е Кре-Алкалин но като за начинаещ си вземи монохидрат . Няма какво да се чудиш американски да е (некоя по така марка - Он,Ултимеит,юниверсал ....) .

09.10.06
20:10

добре този на коя фирма е ?  http://www.fitness-eshop.cz/imgs/156036_0_normal.jpg
  :?:  :?:  :?:  :?:  :?

Аминостар не е американска фирма. Стига му пълнихте главата с глупости.

The_Duke, вземи монохидрат на една от тези фирми Optimum, Universal, Weider, Ultimate или Scitec. Не му мисли, всичките са еднакви вътре.

09.10.06
20:29

[quote author=“manson”]Аминостар не е американска фирма. Стига му пълнихте главата с глупости.

The_Duke, вземи монохидрат на една от тези фирми Optimum, Universal, Weider, Ultimate или Scitec. Не му мисли, всичките са еднакви вътре.

Aminostar e от  4ЕХИЯ ,добро предложение за продуктите само без WEIDER made in SPAIN пълен боклук колкото и евтини, доволни хора не съм 4увал от тях тука в испания

09.10.06
22:58

Благодаря ви момчета ... просто питах за този Aminostar ... защото директно ми го дава инструктора ... докато сега се чуда каде да си намера Optimum или Universal ... че се спрях на тези фирми ...  :roll:

20.10.06
00:02

От каде мога да си намера на тези фирми ? Optimum или Universal ????  :oops:  :?

KO

20.10.06
15:23

Досега съм вземал креатин на Universal, Optimum, Primary Nutrition i Musashi. Забеляах, че всичките имат еднаква гадна миризма с изключние на Мусашито. Мусашито почти няма миризма. Това ме кара да си мисля, че продуктите ба мусаши са най - близки до природата! :wink:

20.10.06
15:32

[quote author=“The_Duke”]Благодаря ви момчета ... просто питах за този Aminostar ... защото директно ми го дава инструктора ... докато сега се чуда каде да си намера Optimum или Universal ... че се спрях на тези фирми ...  :roll:

За марки няма да говоря, но само ще вметна, че всеки инструктор си работи с по 1 или повече фирми да им предлага продуктите. Така че, ако не ти е голям приятел, не му вярвай безрезервно, това си е бизнес и няма нищо лошо в това, но го имай предвид.

20.10.06
20:53

кара много си прав. Най-добре да си земе на няноя известна фирма.Аз бих препоръчал на юнивърсал или на оптимум.

21.10.06
15:26

Добре ... Юнивърсал или Оптимум ... НО откаде мога да си ги намера в София ... нещо като централен офис ...  :roll:

21.10.06
20:40

Еми на Пиротска има голям фитнес магазин. :wink:

[quote author=“X-Man”]Еми на Пиротска има голям фитнес магазин. :wink:

Пиротска 12 ако трябва да сме точни. Ето ти и сайта на магазина. SNC се казва - Sport Nutrition Center. Оптимума не знам дали ще го намериш там ама Universal не може да няма. Разгледай сайта за повече информация.

22.10.06
00:00

[quote author=“boxerg”][quote author=“X-Man”]Еми на Пиротска има голям фитнес магазин. :wink:

Пиротска 12 ако трябва да сме точни. Ето ти и сайта на магазина. SNC се казва - Sport Nutrition Center. Оптимума не знам дали ще го намериш там ама Universal не може да няма. Разгледай сайта за повече информация.

Благодаря ;) доста полезен сайт :P

psixar

27.10.06
21:41

за продукти на Оптимум - http://power-beauty.com/
600 грама беше 60лв или нещо от сорта  :wink:
ако искаш може и от http://nutritiontarget.com/ да го поръчаш...ще се забави около 1-2 седмици...но е доста по-евтино...  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1