08.10.06
15:56
От 3 дена пия креатин на Optimim монохидрат.. още зареждам.. 20гр.. 4 пъти в деня по ~ 5гр.
Тази сутрин ставам и нещо сърцето ме прободе.. това може ли да е от Креатина...? За тези 3 дни само това.. и малко усещам в черния дроб малко тежко от време на време..?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимМалко не вярвам да е от креатина ти кажа ама незнам.
Такива проблеми съм нямал при опутребата на наи различни марки креатин и Optimum съм използвал.
08.10.06
16:45
Едва ли ще е от креатина, а пък и ти го пиеш само от 3 дни. Пий повече вода.
08.10.06
18:09
Проблеми със стомаха или бъбреците може да има, но в сърцето не вярвам. Сигурен ли си че е точно в сърцето болката? Пий повече вода наистина. При приема на креатин това е едно от най - важните неща.
Да не си се претоварил прекалено ? Има някои хора когато са на креатин прекаляват доста с килограмите /изведнъж /.
За сърцето може би са бодежи и лека умора,нищо сериозно ако нямащ вроден порок.За черен дроб си направи в частна лаборатория от венозна кръв АСАТ и АЛАТ.И от урина-билирубин и уробилиноген.После ще действаш според резултатите.
[quote author=“techo”]От 3 дена пия креатин на Optimim монохидрат.. още зареждам.. 20гр.. 4 пъти в деня по ~ 5гр.
Тази сутрин ставам и нещо сърцето ме прободе.. това може ли да е от Креатина...? За тези 3 дни само това.. и малко усещам в черния дроб малко тежко от време на време..?
Меже нещо на нервна основа да ти е жегнало. Случва се на доста хора. Но факта, че си започнал креатин и се е получил проблем... Сам си направи изводите и предприеми нещо, или най-добре отиди на лекар той ще ги направи вместо теб. :wink:
09.10.06
15:57
Колкото креатин сме изпили ....
Нема се плашиш. Или е на психогенна основа или си станал по-рязко от леглото или нещо от тоя род :wink:
Има няма едно чувалче цимент :lol:
пп: само се бъзикам некои да НЕ земе да пие по 1 кг на ден!
аз вече пия кам месец и 15 дни креатин на скитек и сам доволен имам още малко и го спирам (0.5кг ми е разфасовката)
и въпроса ми е може ли да се получе сърцебиене или не.
защото вчера усетих леко сърцебиене, но не сам сигурен дали е от креатина.
[quote author=“techo”]От 3 дена пия креатин на Optimim монохидрат.. още зареждам.. 20гр.. 4 пъти в деня по ~ 5гр.
На колко год. си ?
В пубертете е нормално от време на време да те поболява сърцето,защото тогава стават големи промени в сърдечно-съдовата система.
Според мен да се пие креатин над 10 г на ден е вече голяма доза. Особено към края на цикъла с креатин започвам да се чувствам леко замаян и сутрин ставането е доста тежко - като упоен си. Пил съм креатин на Нутрим и немски креатин - и при двата забелязвам този ефект.
По вълна на темата се сетих,че още преди да почна да пия креатин,разни от моя клас ми казваха,че има вероятност сърцето да ме пробожда от време на време,но да призная не съм имал такъв проблем.Но се замислих щом те ми го казаха значи има нещо вярно...в смисал те не са фитнесджий пък са чували за такъв страничен ефект...или се явява рядко или си е мит...незнам.
15.10.06
21:30
На психическа основа.
16.10.06
01:02
най-вероятно на нервна основа е! :wink:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече