Препоръчайте ми Гейнер за качване ?

08.10.06
17:03

Препоръчайте ми някой Гейнер за качване на маса(Да няма креатин вътре) и да не е Български !Понеже досега не съм пил нищо тренирам от 2,5 години и нищо не съм пил, но взех та се разболях от грип и след това пневмония свалих 8кг, бях 74 сега съм 66, естествно съм загубил доста от постиженията си :)Та въпроса ми е да ми прерпоръчате някой Гейнер 1кг/1,5кг за качване на маса.Пак казвам нямам си и представа от такива неща по простата причина че досега не съм взимал нищо дори и бирена мая и тн. !?
Мерси предварително !

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

09.10.06
18:41

Взех та се поразрових и прочетох някой работи та съм се спрял на тези:
LEAN WEIGHT GAINER (0.5 кг - 11.90лв )
Hyper Mass 5000 (1 кг. - 19.80)
Super Gainer 4200 (1 кг. - 25.80лв )
Pure Muscle Carbs(2.76 lb - 34.50лв)
GIANT MASS(1.3 kg - 31.90лв)
MEGA MASS 3000 (1.5 kg - 29.99лв)

Кое от тези ще ми препоръчате?Само да не е Българско(незнам дали из между тези има БГ ама да си кажа :))

Високо процентен суроватъчен протеин според мен ще ти свърши повече работа.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1